Algselt postitas bubbles
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
Hetkeni see on ainuke video, tänu AS'ile http://as.com/videos/2015/02/01/port...57_195475.html
-
Chances created ja successful dribbles jne tehnilist datat tahaks eelkoige näha.Algselt postitas bubbles Vaata postitustHuvitav muidugi, et ta ühtegi väravat löönud ega väravasöötu pole seal Alcobendases andnud. Samas pole ühtegi mängu pildis näinud ja ega vist ei näe ka kui ise just kohale ei lähe.
Leave a comment:
-
Huvitav muidugi, et ta ühtegi väravat löönud ega väravasöötu pole seal Alcobendases andnud. Samas pole ühtegi mängu pildis näinud ja ega vist ei näe ka kui ise just kohale ei lähe.
Leave a comment:
-
Eks siis näha ole. Kui ta tõesti oma jutu järgi mängiks juba 20-aastaselt Hispaania kõrgliigas, siis nii noorelt helkima löönud talenti meil polegi nagu enne olnud.
Leave a comment:
-
Eesti jalgpalli wunderkind Frank Liivak jahmatas talvel vutisõpru, kui liituts Hispaania neljanda liiga klubiga Alcobendas Sport. Kas ägedamat varianti tõesti polnud? Liivak on kolm kuud hiljem veendunud, et 1) otsus oli õige, 2) areng toimub, 3) tase on kõva.
Leave a comment:
-
ehk keegi on soovitanud skeemi, et hoida kokku itaallastele makstava üleminekusumma pealt. järgmine üleminek juba Hispaania sees ja suurema kasu saajad ilmselt Alcobendase omanikud/ või agent.
ma ei tea, kas see on kohane, aga mulle meenus Kinki tasuta üleminek Moskva Spartakisse.
Aga Frankile edu ja loodan siiralt, et ta pikaajaline plaan ka õnnestub.
Leave a comment:
-
Huvitavam osa on see:
Noh, kõik nüüd seletatudKohanen kultuuri ja keelega ning pärast, suvel, kui uude klubisse lähen, on mul mitu korda kergem.
Kas uus Hispaania klubi on kindlalt ootamas? Leping sõlmitud?
Üks põhjus, miks just IV liigasse tulin, peitub FIFA reeglites ja puudutab üleminekusummasid. Ma ei tulnud siia ilma tulevikuplaanita, et tulen ja vaatan, mis edasi saab – sellest on asi väga kaugel.
Mis tasemel klubiga tegu on?
Kuna kindlat klubi pole välja valitud, ei saa ma rohkem rääkida, aga tase on kõrgem kui Hispaania IV liiga. Tulevik näeb välja helge, kellelgi ei tasu muretseda.
Leave a comment:
-
Napolis ei lubatud lisatrenni teha.
Leave a comment:
-
Enamus jutust ei saa muidugi midagi aru, aga Liivakult paar sõna inglise keeles ja mõni moment debüüdilt.
Leave a comment:
-
Ma arvan, et seda "õiget" hetke ei tule praktiliselt mitte kunagi. Tüüp pani korralikult ise kärna ja arvatavasti peale Franki uut üleminekut kirjutab mingi luule kokku, et ta ei tohtinud neid asju avaldada jne.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustOotaks kah et selle loo kohta selgemat inffi saada.
Leave a comment:
-
Ootaks kah et selle loo kohta selgemat inffi saada.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMillal see 'õige hetk' saabub, et sa oma valejutu kohta selgitusi jagad?
edit: lisaks ei saa nii inimesi blokkida, nii infoks, ära solvu
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: