Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Huvitav muidugi, et ta ühtegi väravat löönud ega väravasöötu pole seal Alcobendases andnud. Samas pole ühtegi mängu pildis näinud ja ega vist ei näe ka kui ise just kohale ei lähe.
    Hetkeni see on ainuke video, tänu AS'ile http://as.com/videos/2015/02/01/port...57_195475.html

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas bubbles Vaata postitust
    Huvitav muidugi, et ta ühtegi väravat löönud ega väravasöötu pole seal Alcobendases andnud. Samas pole ühtegi mängu pildis näinud ja ega vist ei näe ka kui ise just kohale ei lähe.
    Chances created ja successful dribbles jne tehnilist datat tahaks eelkoige näha.

Leave a comment:

• bubbles
    replied

Leave a comment:

• žurnalist
    replied
    Eks siis näha ole. Kui ta tõesti oma jutu järgi mängiks juba 20-aastaselt Hispaania kõrgliigas, siis nii noorelt helkima löönud talenti meil polegi nagu enne olnud.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Loodame, et suveks ikka mõni Segunda B klubi võtab ta ära.

Leave a comment:

• Õhtulehe jalkatoimkond
    replied
    Eesti jalgpalli wunderkind Frank Liivak jahmatas talvel vutisõpru, kui liituts Hispaania neljanda liiga klubiga Alcobendas Sport. Kas ägedamat varianti tõesti polnud? Liivak on kolm kuud hiljem veendunud, et 1) otsus oli õige, 2) areng toimub, 3) tase on kõva.

Leave a comment:

• willane
    replied
    ehk keegi on soovitanud skeemi, et hoida kokku itaallastele makstava üleminekusumma pealt. järgmine üleminek juba Hispaania sees ja suurema kasu saajad ilmselt Alcobendase omanikud/ või agent.
    ma ei tea, kas see on kohane, aga mulle meenus Kinki tasuta üleminek Moskva Spartakisse.

Aga Frankile edu ja loodan siiralt, et ta pikaajaline plaan ka õnnestub.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Huvitavam osa on see:

Kohanen kultuuri ja keelega ning pärast, suvel, kui uude klubisse lähen, on mul mitu korda kergem.

Kas uus Hispaania klubi on kindlalt ootamas? Leping sõlmitud?

Üks põhjus, miks just IV liigasse tulin, peitub FIFA reeglites ja puudutab üleminekusummasid. Ma ei tulnud siia ilma tulevikuplaanita, et tulen ja vaatan, mis edasi saab – sellest on asi väga kaugel.

Mis tasemel klubiga tegu on?

Kuna kindlat klubi pole välja valitud, ei saa ma rohkem rääkida, aga tase on kõrgem kui Hispaania IV liiga. Tulevik näeb välja helge, kellelgi ei tasu muretseda.
    Noh, kõik nüüd seletatud

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Napolis ei lubatud lisatrenni teha.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Mitte-liigutav pilt debüüdilt

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Enamus jutust ei saa muidugi midagi aru, aga Liivakult paar sõna inglise keeles ja mõni moment debüüdilt.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Mäng käib, Alcobendas derby, Levitt vs. Sport. Esimene poolaeg juba läbi (0-0) ja Frank on pingil.
    Edit: Platsil 63' - meie andmetel tegi hea esitus

Leave a comment:

• jobu
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Ootaks kah et selle loo kohta selgemat inffi saada.
    Ma arvan, et seda "õiget" hetke ei tule praktiliselt mitte kunagi. Tüüp pani korralikult ise kärna ja arvatavasti peale Franki uut üleminekut kirjutab mingi luule kokku, et ta ei tohtinud neid asju avaldada jne.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    ->
    keep-calm-and-hit-refresh-again.jpg

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Millal see 'õige hetk' saabub, et sa oma valejutu kohta selgitusi jagad?

edit: lisaks ei saa nii inimesi blokkida, nii infoks, ära solvu
    Ootaks kah et selle loo kohta selgemat inffi saada.

Leave a comment:

Working...
X