Yattara jutus on point ja midagi on mäda.
Miks Frank Napoli akadeemia kasvandik peaks liituma sellise klubiga millel pole isegi veebilehte mis teataks et nendega on liitunud rahvuskoondise mängija pole vahet millise riigi.
Miks 15 päeva siis hoiti saladuses et liitutakse mudaliiga klubiga?
Kas see klubi oli plaan B et ta kuskil kuus kuud mängida saaks või on tal eelleping tehtud juba mingi suurema klubiga?
Ma usun et Frank ka kõilke eitea mis üleminekuga kaasnes- seal hulgas kõikkide teiste klubide huvid ja ma usun et tal on ka palju mida ta öelda ei tohi ja peab ütlema.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Frank Liivak (FCI Levadia, Eesti)
Collapse
X
-
Eesti selgeltnägijaid imiteerides pakuksin, et see klubi ei olnud Liivaku esimene valik. Ei taha hästi uskuda, et sellise uudise ümber nõnda pikalt saladuseloori hoiti. Küllap sai mõni suurem kala põgenema?
Iseenesest pisut naljakas, kuidas uudisteportaalides kohati isegi mingitest kõrgliigaklubidest räägiti. Et Liivak meil ju ikkagi Naapoli põhisatsi piirimail ja puha.
Leave a comment:
-
Ehk olid Liivakul mitu võlli uue klubi leidmisega ametis?
Keegi hispaania keele oskaja võiks otsida kinnitust väitele, et Liivaku uus klubi osteti ära kellegi poolt, kes plaanib seal midagi ellu viima hakata.
Leave a comment:
-
Loogiline samm. Tal on vaja klubi, kus oleks 100% algkoosseisu koht kindel. Sellisel tasemel on see kriteerium ka täidetud. Siit saab edasi vaid paremaks minna, kuna mehel peaks nii palju klassi ikka olema, et seal läbi ei põle.
Leave a comment:
-
Mina olen küll pettunud klubi valiku üle. Kuid samas jättis see soccerneti intervjuu mulje, et kõik kontrolli all. Eks näha ole, kuidas tal minema hakkab seal. Loodetavasti suvel siis leiab omale vähe vingema klubi.
Leave a comment:
-
Rumori ametlik avaldus (ENG)Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitustLiivak kinnitas konkreetselt, et ei tema ega agendid pole kellegagi rääkinud. Su sõnad on väärtusetud, Angelo.
''Minu poolt pole keegi meediaga rääkinud." Frank Liivak
Kinnitame meie poolt et oleme Giorgio Timpani'ga mitu korda rääginud, isegi täna.
Õigel ajal, nagu juba mainitud, seletame mis täpselt toimus.
Leave a comment:
-
"Klubi nimi on Alcobendas Sport," avaldas Liivak. "See jutt, mis vahepeal välja tuli, ei vasta tõele. Minu poolt pole keegi meediaga rääkinud."Algselt postitas ivar5lepik Vaata postitustLiivak kinnitas konkreetselt, et ei tema ega agendid pole kellegagi rääkinud. Su sõnad on väärtusetud, Angelo.
Kui see väide sinu poolt nii kindel on, siis miks sa seda artiklisse ei pannud? Ilmselgelt Liivak ei peagi teadma kellega ta agent suhtleb või on suhelnud.
Aga miks ta peaks?Algselt postitas bubbles Vaata postitustMiks sa oma allikat ei avalda?
Leave a comment:
-
mina oma allikat ei avalda, aga Liivaku/ või tema agendi (esialgne) plaan oli Segunda B. ja mina oma allikat usun 100%. Raul ja Ivar, saage oma "Rumori kompleksist" üleAlgselt postitas ivar5lepik Vaata postitustLiivak kinnitas konkreetselt, et ei tema ega agendid pole kellegagi rääkinud. Su sõnad on väärtusetud, Angelo.
Leave a comment:
-
Liivak kinnitas konkreetselt, et ei tema ega agendid pole kellegagi rääkinud. Su sõnad on väärtusetud, Angelo.Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustÕigel hetkel seletame kõik ära.
Leave a comment:
-
360 klubi, 180 mängu igas voorus... hea, kui mingid kirjalikud mängu kokkuvõttedki ilmuvad.Algselt postitas bubbles Vaata postitustEi tea las sellest liigast vahel mingit pilti ka näidatakse?
Leave a comment:
-
Järgmine mäng siis pühapäeval Parlaga. Nad asuvad 14ndal tabelireal seal grupis. Ei tea las sellest liigast vahel mingit pilti ka näidatakse? Tundub vist kahtlane?
Leave a comment:
-
Õigel hetkel seletame kõik ära.Algselt postitas rauulo Vaata postitustNoh, mitte just esimest korda ei tule välja, et Rumori info on täielik jama ja möga. Liivak siirdub pooleks aastaks hoopis Tercera Divisoni. Täpsem info, põhjused ja muu lähima paarikümne minuti jooksul.
Leave a comment:
-
No shit, Sherlock. 'Rumori' tähendabki pm kuulujuttu, mitte kinnitatud fakti ja juba toimunut. Vaadake kui palju mitte-realiseerunud ülemineku- jms uudiseid näiteks Briti meedia pidevalt vahendab.Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustRumori jutt on alati väga kahtlane. Arvestage sellega.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: