C ja nothing.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Sergei Pareiko (65/0)
Collapse
X
-
Martini tldr
Kuna Wilt Chamberlain, Charles Barkley ja Michael Jordan ei saanud endale ilutulestikku karjääri viimase mängu ajal, siis taipohh kui keegi otsustab Lebrunni auks paar raketti taevasse lasta.
Eesti jalgpalli ajaloos oli viimane EM valiksari vast suurim saavutus ning Praeiko oli üheks võtmemängijaks. Fännina, kes ei ole kuigi palju staadionile sattunud, sooviksin tulla ja avaldada talle viimases mängus austust.
Oleks Konsta praegu loobunud, siis marta arvatavasti valaks pükstesse kogunud pisaraid siiamaani välja.
p.s. minu viimane mäng statal oli Operi ärasaatmine. Tulin Tartust sellepärast kohale, et anda viimane aplaus kõige eest. Päris tõsiselt. Muidu on täiesti pohhui ja interlull on kõige tüütavaim aeg.
p.s. 2 Jalgpalli populaarsus ei ole ole tulenev sellest, et mingi full häkker oma peas mõtleb mingeid süsteeme välja. Ma arvan, et enamus sõpru tahab nüüd, olukorras kus (ja teades, et) Pareikot enam kunagi ei näe, ühe korra veel näha, et teda maksimaalselt hinnata!
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustETV vahendusel jäi see punane arusaamatuks. Keegi seletaks?
Lambi trygimine ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustNurgalöögi lahtimängimise hetkel läks ja virutas Frolovile.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustNurgalöögi lahtimängimise hetkel läks ja virutas Frolovile.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo ma ei ole selles löögis sugugi kindel. Absoluutselt mitte keegi peale Frischeri ei reageerinud olukorras. Mitte ükski mängija ega Tohver. Isegi Frolovilt ei mingit reageeringut selles olukorras. Reeglina tõestab see, et olukord on reeglite piires ning minu meelest reageeris Frischer üle. Pareiko lükkas viiekastis Frolovi, et omale ruumi teha, aga mina seal lööki igatahes ei näe ja seda kinnitab ka Frolovi käitumine olukorras.
Kommentaar
-
Mina oleks selle kaardi andmata jätnud, aga arvestades kui üleskeeratud Pareiko kogu esimese poolaja oli, oleks ta tõenäoliselt nagunii varem või hiljem duši alla saadetud. Milleks tal seda üldse vaja oli, ei tea."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustIlmselt karjääri lõpp on mehel närvid krussi keeranud.
Kommentaar
-
"Tulin sisse, ta ootas mind ja karjus minu peale, mina ei saanud aru, mille pärast," tõdes Frolov Soccernet.ee-le. "Tuli minu poole, peaga pani väikese kõksu mulle kulmu piirkonda. Midagi hullu ei olnud, aga pihta sain küll."
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar