320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
Klavani transfeeri kõrval on isegi kehv kurta a tundub et siis Vunk/Puri jäävad vähemalt suveni kodumaale ja Vosko/Stepanov hängivad ka vaikselt vanades kohtades edasi?
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMis Anierist siis sai?
Leave a comment:
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMillistes riikides veel aknad avatud on?
Leave a comment:
-
Fotosüüdistus ka Ahjuperast treeningul. Teist sama pikka meest seal ei ole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ertai Vaata postitustItaalias ollakse rahul Henri Anieri suhtlemise ja käitumisega
intekas ka
http://vikerraadio.err.ee/spordiklip...162646&s=start
Aga muidu jäi intervjuust selline mulje, et duublisse minekust ei olnud ta väga vaimustuses.
Leave a comment:
-
Itaalias ollakse rahul Henri Anieri suhtlemise ja käitumisega
intekas ka
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustTeleshil pole vist eesti passi
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusteestimees ehk oskad öelda kuidas hetkel telesiga soomes rahule jäädakse ja kui suur on võimalus et ta soomes saab oma karjääri jätkata.ise olen arvamusel et kui mees saab soome siis võiks teda kasvõi korra ka koondisesse kutsuda.
sulle siis veel mõned küsimused,mis seis novikovoga on ja kas sinu poolt on veel mõni ülemineku üllatus tulekul?
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusteestimees ehk oskad öelda kuidas hetkel telesiga soomes rahule jäädakse ja kui suur on võimalus et ta soomes saab oma karjääri jätkata.ise olen arvamusel et kui mees saab soome siis võiks teda kasvõi korra ka koondisesse kutsuda.
sulle siis veel mõned küsimused,mis seis novikovoga on ja kas sinu poolt on veel mõni ülemineku üllatus tulekul?
Novikovi kohapealt on raske komenteerida ja üllatuse kohapealt ka...
Leave a comment:
-
eestimees ehk oskad öelda kuidas hetkel telesiga soomes rahule jäädakse ja kui suur on võimalus et ta soomes saab oma karjääri jätkata.ise olen arvamusel et kui mees saab soome siis võiks teda kasvõi korra ka koondisesse kutsuda.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: