oh lahe.
järgmine kord kui üritan kahtluse alla panna kellegi totakat eelarvamust näiteks jaapanist siis saan kohe loodetavsti mr. Edo'ks ristitud.
aga noh.
ameeriklased vist siiani ainsad kes eduka elavmissiooni kuule saatnud. no Lollidemaa insenerid, muidugi.
Nobeli preemia laureaadid, kõige rohkem võitnud - Lollidemaa teadlased muidugi (ma ei räägi sii totakatest rahu preemiatest muidugi).
tänapäevase arvuti panid kokku, varustasid selle tarkvaraga, ja panid selle ka võrku mida nüüd internetiks kutsutakse - no on ikka Lollidemaa insenerid, kesse muu nii jaburat oleks teinud.
sõjatehnikast ma ei räägigi. lennukid, lennukikandjad, kuni pisiasjadeni a la öise nägemise seadmed välja.
GPS. Lollidemaa insenerid, noh. igaüks oleks ju parema teinud.
kuidas te siis aru ei saa.
kuskil ajalehes kirjutas ju ka. et lollid.
ja naabrimees oli ka nõus.
pealegi, rahandusega neil vist pole päris kõik korras.
ja külmalt viisakad on ka. üldse südamlikult omavahel ei suhtle.
ja kaardi pealt ka Eestit, mõelge vaid, isegi EESTIT ka üles ei leia.
ühesõnaga Lollidemaa, täielikud lollid ju.
sry OT
järgmine kord kui üritan kahtluse alla panna kellegi totakat eelarvamust näiteks jaapanist siis saan kohe loodetavsti mr. Edo'ks ristitud.
aga noh.
ameeriklased vist siiani ainsad kes eduka elavmissiooni kuule saatnud. no Lollidemaa insenerid, muidugi.
Nobeli preemia laureaadid, kõige rohkem võitnud - Lollidemaa teadlased muidugi (ma ei räägi sii totakatest rahu preemiatest muidugi).
tänapäevase arvuti panid kokku, varustasid selle tarkvaraga, ja panid selle ka võrku mida nüüd internetiks kutsutakse - no on ikka Lollidemaa insenerid, kesse muu nii jaburat oleks teinud.
sõjatehnikast ma ei räägigi. lennukid, lennukikandjad, kuni pisiasjadeni a la öise nägemise seadmed välja.
GPS. Lollidemaa insenerid, noh. igaüks oleks ju parema teinud.
kuidas te siis aru ei saa.
kuskil ajalehes kirjutas ju ka. et lollid.
ja naabrimees oli ka nõus.
pealegi, rahandusega neil vist pole päris kõik korras.
ja külmalt viisakad on ka. üldse südamlikult omavahel ei suhtle.
ja kaardi pealt ka Eestit, mõelge vaid, isegi EESTIT ka üles ei leia.
ühesõnaga Lollidemaa, täielikud lollid ju.
sry OT
Kommentaar