Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

oh lahe.
    järgmine kord kui üritan kahtluse alla panna kellegi totakat eelarvamust näiteks jaapanist siis saan kohe loodetavsti mr. Edo'ks ristitud.

aga noh.
    ameeriklased vist siiani ainsad kes eduka elavmissiooni kuule saatnud. no Lollidemaa insenerid, muidugi.
    Nobeli preemia laureaadid, kõige rohkem võitnud - Lollidemaa teadlased muidugi (ma ei räägi sii totakatest rahu preemiatest muidugi).
    tänapäevase arvuti panid kokku, varustasid selle tarkvaraga, ja panid selle ka võrku mida nüüd internetiks kutsutakse - no on ikka Lollidemaa insenerid, kesse muu nii jaburat oleks teinud.
    sõjatehnikast ma ei räägigi. lennukid, lennukikandjad, kuni pisiasjadeni a la öise nägemise seadmed välja.
    GPS. Lollidemaa insenerid, noh. igaüks oleks ju parema teinud.

kuidas te siis aru ei saa.
    kuskil ajalehes kirjutas ju ka. et lollid.
    ja naabrimees oli ka nõus.
    pealegi, rahandusega neil vist pole päris kõik korras.
    ja külmalt viisakad on ka. üldse südamlikult omavahel ei suhtle.
    ja kaardi pealt ka Eestit, mõelge vaid, isegi EESTIT ka üles ei leia.
    ühesõnaga Lollidemaa, täielikud lollid ju.

sry OT
    Seisan üksi mere ääres
    jalas kollased sandaalid
    valged, merevahust sääred
    hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Irw, tore kui mõne inimese jaoks on kõige tähtsamad asjad maailmas GPS, arvutid ja viimasesõna sõjatehnika(eriti selline tehnika millega igale poole maailmas "demokraatiat" viiakse.
      mina olen matsirahva liige ja minu jaoks on palju olulisemaid asju kui GPS ja muu pask. Näiteks tavaline õng on mu arust palju parem leiutis kui GPS ja tualettpaber on ka mõnusam asi kui mingid ööselnägemise asjad. Ja normaalsed inimesel magavad üldiselt öösel ning näevad unenägusid. Milleks öösel üldse vaja midagi näha on? Peale ununägude muidugi.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Osvaldole plus üks
        chac võiks aru saada, et jah suur osa säravatest peadest tuleb usast, sest seal on raha ja võimalused. Selle hinnaks on riigivõlg. Raha päritolu on Made in China. Võlg, saad aru VÕLG. ja kui eestlastel on sms laen, siis seal on 5 krediitkaarti per kärss, plus liisingud ja laenud.
        Ja mis kinnisvara hindadesse ja buumi puutub, siis fakk mees, sa ikka mäletad kust ja mis põhjustel sai alguse viimane majanduskriis (ameerika kinnisvaraturu kokkukukumisest oled kuulnud?)? MIs tingimustel ja kuidas seal laenu jagati? Kõik ei ole nii must ja valge noh. Selge see, et seal raha on ja seda osatakse teenida. Socceri liiga on ainult mitte kõige parem
        Ja mu meelest arutlev teema mis puudutab palluri riigis toimuvat, ei peaks lugema ohv topikuks.

Kommentaar

Aitab ka juba. Nädal alles noor ja ma ei jõua reede õhtut ära oodata, millal te parematele jahimaadele siirdute.
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

aga seal u ja s ja aas elab nii palju inimesi ju. miks nad maailma parimad pole. ja miks neile minig munapall rohkem meeldib?

tavai, visake parem pilt lindpere osariikidest. siis teame, millal ta uut väljakutset hakkab otsima

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust

tavai, visake parem pilt lindpere osariikidest. siis teame, millal ta uut väljakutset hakkab otsima
              davai

aa jabaidevei

MIA SAN MIA!

Kommentaar

Kus siin need osariigid on?

Algselt postitas denisss Vaata postitust

Kommentaar

NYRB - Toronto

Kommentaar

Parem stream minu arvates.

Kommentaar

Poolajaks 2-0 NYRB ees.
                      Lindperelt mõistlik mäng, kahju, et ei loetud ära väga head karistuslööki mille Lindpere 46ndal minutil väga terava nurga alt sisse lõi.

Väga ilus värav Luke Rodgersi poolt samas.

Kommentaar

Lindpere karistuslöök oli tõesti ilus.
                        lisaks veel et iga värava eest, mis new york lööb, annetab red buls 1000 dollarit mingile new york got wings heategevus asjale.

Kommentaar

ja Lindpere lõi 3-0

E: Agudelo lõi Lindpere nurgalöögist 4-0

Kommentaar

nurgalöögist sai assisti ka kirja

Kommentaar

Agudelo lõi 5-0, Lindpere söödust

E: mäng läbi, seis jäi 5-0. Lindpere valiti bull of the matchiks.
                              Sai siis kirja 1 värava ja 2 assisti

Kommentaar

Soliidne mäng, soliidsed kiitused kommentaatoritelt ja kena intekas Joelilt ka pärast mängu. Man of the match! Mees ehk saab tõesti parema lepingu peale ja loa paar korda aastas vanaemal kaugel Eestimaal külas käia, por favor!

Kommentaar

Working...
                                X