Mulle tundub asi nii, et see leping on hiljem sõlmitud, mitte kohe üleminekut teostades. Ja eks see otsus oli ikkagi teadlik.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Joel Lindpere (107/7)
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustpole kahjuks meerikamaa lepingutega kursis, kuid hollikast rikutuna eeldan, et stamp-lepingud sisaldavad tülemüüre kõikvõimalike ohtude, üllatuste vältimiseks. top gear usas na miin.
poleks mingi ime, kui ta pani sõrmejälje paberitele vaadates ainult dolla-dolla bill yo numbrit... olles harjunud euroopas kehtivate tüüpiliste kokkulepetega.
ja siis ühel hetkel avastas või öeldi, et kuhu sa nüüd meil lähed. nuh variante jagubthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJulgen arvata, et FIFA ei pea eriti lugu lepingutest, mis ei luba mängijat rahvuskoondise mängudele. Küllap on lihtsalt tegemist suusõnalise kokkuleppega, mida olude sunnil EJL aktsepteerib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pähkel Vaata postitustSee on natuke praegusest teemast mööda, kuid millal Joel viimati üldse Eesti koondises mängis. Lihtsalt huvi pärast tahaks teadaPareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustaga mis me teeme siis, kui juhtub õnnetu asi ja vassiljev ja dimitrjev samal ajal vigastatatud on?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustaga mis me teeme siis, kui juhtub õnnetu asi ja vassiljev ja dimitrjev samal ajal vigastatatud on?
Kommentaar
-
Ma kahtlen selles tõsiselt. Pool Eestit on suure palga lootuses Soome ehitama sõitnud. Raha kaalub üles igasuguse patriootlikkuse. Siinjuures ei ole vahet, kas sa oled ehitaja või jalgpallur. Koondis ei anna purksiraha.
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustSiis mängib Puri ja Vunk keskel või Klavan nt. Kedagi uut nagu pole näha keskele peale tulemas Froll ja Mošnikov ei vea koondises välja
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustPiiroja ütles paari nädala eest ERR-i online intervjuus, et talle tehti samast liigast konkreetne pakkumine (või pakkumised) ja ta ütles neile kohe ära, et hakkab igal juhul ka edaspidi koondist esindama. Seda ta ei öelnud, kas leping just seepärast sõlmimata jäi aga ma usun, et ta pole ainus koondislane kes oleks klubile sama öelnud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma arvan, et tal on suhteliselt villand juba sellest, et kõik tema kallal näägutavad. No tegi valiku, et ei esinda enam koondist, siis mida meie teha saame. Ega vägisi ei saa kedagi mängima tuua ja kui vastumeelselt mängitakse, siis ega sellest mängust head nahka loota ei ole. Parem istugu oma USA-s ja olgu õnnelik. Elu on näidanud, et ka ilma temata tullakse toime.
Kommentaar
-
http://sport.postimees.ee/?id=416751 lindperest vähke juttuMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar