Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Üks ei taha koondist esindada aga kunagi Stepanov ütles,et koondise esindamine on igamehe auasi ja tema tuleks alati!
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

"Keegi ei saa panna mulle kätt ette. Nad teavad, mida ma teha oskan ja tahaksin. See on minu karjäär ja ma muretsen iseenda eest."...Õhtuleht....ei tea kas saab seda päris tsitaadi pähe võtta.....minu soovitus oleks talle ,et võta USA kodakondsus,siis rahu majas....seal koondisse ei küündi ja mingi olematu maa väikesed punnid ei käi ka ajudele ja saad oma karjääri arendada seal superliiga superklubis.

http://bigapplesoccer.com/teams/redb...ticle_id=26719 ....Suht tsitaat siiski,küll natuke kontekstist välja rebitud ning ei saagi täpselt aru, mis ta selle lausega mõtleb....samas on seal ka konkreetseid ja arusaadavaid lauseid mis ei jäta eriti võimalust kahtepidi mõelda.

Kommentaar

Koondise fännina, mees pettis ootusi ja lootusi. Parem jäägugi McDonaldsi maale.

Kommentaar

mängueelsed intekad, Lindpere ka üks neljast, kes intekat annab (+ Backe, Richards, Henry)

Kommentaar

kuna mul ei ole erilist mängija kultust,ja enamuse välismaal pallivate eestlaste käekäigul hoian silma peal vaid selleks,et saada aimu kui teravad nad on eesti koondise järgmises mängus,siis ei näegi suurt põhjust enam siia teemassesiseneda....päev jälle igavam

Kommentaar

Algselt postitas Osvaldo Vaata postitust
              kuna mul ei ole erilist mängija kultust,ja enamuse välismaal pallivate eestlaste käekäigul hoian silma peal vaid selleks,et saada aimu kui teravad nad on eesti koondise järgmises mängus,siis ei näegi suurt põhjust enam siia teemassesiseneda....päev jälle igavam
              Arvan, et Uruguay ja Tšiili võõrsil ja päris hea tõenäosus, et Lindpere on kohal..
              Talle tõesti hetkel kasulikum klubi juures olla - vist üks aasta lepingut alles veel, huvi inglismaalt oli tema vastu reaalselt olemas. Sama stabiilne hooaeg ehk mõne rohkema assisti/väravaga ja ilmselt liigub Euroopasse tagasi, kui just tõesti jah NY glämm teda ära lõplikult ei võlu. Jääb mulje ja ta ise ka öelnud, et pole veel oma maksimumi saavutanud ja tahab veel end proovile panna. Teeb lobitööd praegu, et inglismaale saada. Muidugi on koondisemängud ka selleks väga oluline koht, aga üle lombi tulla ja selline tihe graafik tema liigas. Mõneti mõistan, koondise fännina muidugi jääb mõru maitse suhu.
              Vanust on, aga veel mitte liiga palju, hea 2-3 aastat on veel tipus kindlasti/minimaalselt.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                Sul on sama loogika, mis herr Levadal, kui ta Levadiast lahkuvaid Purjet, Vassiljevit ja Kotenkot blokkis. Et kuna mängija ei taha sõlmida uut lepingut/tulla koondisesse, mis on talle isiklikus plaanis kasulikum (ei kurna tippspordi mõistes hilises keskeas, kuid alles aasta tagasi meepoti juurde saanud meest ohtra reisimise, ajavahe ja selle foonil suureneva vigastusteohuga), kuid klubile kahjulik - järelikult ei ole mängija tänulik temale antud võimaluste eest. Tegelikult väljendabki mängija oma tänu ju just nendes samades mängudes ja häid mänge on Lindpere sinises särgis kindlasti teinud.

Btw, kas see tšarteritega mängudel käimine on nüüd EJL-i ametlik poliitika või mõningad erandid tavalise lennujaamapinkidel magamise juures?
                @GaryDelaney Gary Delaney
                Grammar news: A man has been found guilty of overusing commas, the judge has given him a very long sentence. #RTDSU

ei, ma sain aru. olen eikaga ühtemeelt, kuid mulle tundub, et joeli jutt on seekord otsekohesem ehk ok.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

kell pool 2 hakkab mäng?

Kommentaar

Algselt postitas Herr Vaata postitust
                    kell pool 2 hakkab mäng?
                    mis mäng

Kommentaar

Red Bulls New York vs Seattle Sounders FC (?)

Kommentaar

kell 1.30 jah.

Kommentaar

1.30 meie aja järgi jah.
                          Newton Heath 1878

Kommentaar

keegi streami teab jagada?

Aitähh!

Kommentaar

#RBNY Starting XI: Sutton, Solli, Marquez, Ream, Miller, Richards, Tainio, Ballouchy, Lindpere, Agudelo, Henry

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X