Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Joel Lindpere (107/7)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

huvilistele siis, et täna saab mängu täitsa normaalsel ajal vaadata. Meie aja järgi kell 21:00 on neil mäng Chicago Fire vastu ning üle kannab ESPN (millest on hea kvaliteediga striime saadaval).

Kommentaar

Leidsin siit striimi http://sublimestream.com/
      FORZA!!

Kommentaar

keissi puhul on kaks varianti - on ta lollpea või provokaator. ja muidugi võib hr keiss olla ka need mõlemad koos.

Kommentaar

Lindpereeeeee!!!!!!!!!!!!! Goool!

Kommentaar

ja värav Lindperelt, hea töö.
            kaitse prohmakas, kasutas ära, 1-0 ja 41. minut.

Kommentaar

Algselt postitas eits Vaata postitust
              keissi puhul on kaks varianti - on ta lollpea või provokaator. ja muidugi võib hr keiss olla ka need mõlemad koos.
              Kolmas on ka - kibestumus ja pettumus L**dperes. Ma pean päris ausalt ütlema, et olen ka temas pettunud ja tema tegemised enam väga ei huvita, aga nii äärmuslik ka ei ole, et tema vastu peaks hääletama hakkama.

Kommentaar

Red Bulli väravavahid on mõlemad ikka erakordselt sitad
                FC Flora

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                    Kolmas on ka - kibestumus ja pettumus L**dperes. Ma pean päris ausalt ütlema, et olen ka temas pettunud ja tema tegemised enam väga ei huvita, aga nii äärmuslik ka ei ole, et tema vastu peaks hääletama hakkama.
                    Kas see on mingi uus mood, et asendad nimes mõned tähed tärnidega?

Kommentaar

Ma pole sel hooajal ühtki täispikka mängu vaadanud aga klippide järgi otsustades seal kaitses üldse ei mängita.
                      Mis Lindperesse puutub siis halba talle ei soovi aga peale kõiki neid valesid ja värke on raske kaasa ka elada. Aga las toksib seal ja reisib mööda osariike ja imetleb öösiti "mänakat".

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                        Kas see on mingi uus mood, et asendad nimes mõned tähed tärnidega?
                        Nojah, aga ainult nendes nimedes, mida ei taha täies pikkuses välja öeldagi...

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                          Nojah, aga ainult nendes nimedes, mida ei taha täies pikkuses välja öeldagi...
                          Ja kuidas sa sõpradega kõnekeeles Lindpere, Arsenal ja Chelsea välja ütled ?

Naljatilk.

Edit: Tahtsin sellise asja algselt siia toppida:

Mees kutsub tiimikaaslasi korrale. Huvitav kas ka koondise eest mängides pärast viimase aja lutte oleks nõnda sõna võetud?

Kommentaar

Algselt postitas szandor Vaata postitust
                            Huvitav kas ka koondise eest mängides pärast viimase aja lutte oleks nõnda sõna võetud?
                            Koondisel on kõik kõige paremas korras, nende vastu ega pihta ega poole ei tohi praegu mingit sõna võtta. Suvi, päike, puhkuse ja pulmapidude aeg on. Sügisel vaatame olukorrad üle, kui 5 hästiläinud 0:3 kaotust veel tuleb, siis saame karjapeale loa ühe kollase stickynote'i pretensioonidega esitada.

Praegu aga käib meie lollide pihta geniaalne ning ülimõistlik vastus "mängi siis ise paremini"
                            MIA SAN MIA!

Kommentaar

Algselt postitas szandor Vaata postitust
                              Ja kuidas sa sõpradega kõnekeeles Lindpere, Arsenal ja Chelsea välja ütled ?

Naljatilk.
                              Tavaliselt ei räägigi nii roppudel teemadel sõpradega .

Kommentaar

Must Puudel polegi enam vallaline?
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X