Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mart Poom - uus karjäär uues kohas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Martin Vaata postitust
    VS2 näitas Sky poolt ülekantud mänge, nagu praegu ka play-offid. Leedsi mängud oli eritehing ja tore boonus
    Tõenoliselt oli tore vaadata ja imestada jah, et kuidas üks meeskond ikka nii kehvalt mängida võib.

Teemasse kah: Poom 4 Leeds!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
      VS2 näitas Sky poolt ülekantud mänge, nagu praegu ka play-offid. Leedsi mängud oli eritehing ja tore boonus
      Nii vähe kui euroopas on sati providereid, kes Championshipi üle kannavad (polsat, tps ja üks Serbia pakett), kasutavad nad paratamatult sky digitali (asukohamaa) poolt toodetud pilti ja ilmselt jätkub see ka edaspidi. Leedsi eritehing on teine tera, sest viasat omab õigusi Coca-Cola liigale sõltumata sellest, kas valged seal esinevad või mitte.

Siin ka nimekiri kanalitest, kes Ch-i üle kannavad http://liveonsat.com/english_only.ph...&end_yyyy=2007
      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Näitas-näitas ja näitab-näitab edasi ka. Ma ei saanud lihtsalt võitu kiusatusest see geniaalne liigutus (viimast?) korda ära mainida. "Maailma Kõige Parem Diil Üle Ültse", kui klassikuid parafraseerida. A nüüd Mardist edasi.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kui juba championshipitamiseks läks, siis Sky reklaamib järgmise hooaja kava ja kui ma õieti mäletan, siis 70 Football League mängu terve aasta peale. Enamjaolt Championship, mõningal määral ka Liiga 1 ja 2. Premieri mänge on 92 . Laupäevaseid ja esmaspäevaseid peaks Setanta hakkama üle kandma, kuigi nemadki lisatasu eest Sky abonendile saadaval. Sry, aga kistus juba OT-ks.

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
            Täpselt.
            Ei näe ma samuti, mis häda tal oleks kuskile Šotimaale või divarisse ronida end lõhkuma, kus soojendus koosneb kükist, peeretusest ja kusel käimisest.
            Kuni AW maksab, istugu kenasti Gunnerite juures, säärast kogemust naljalt keegi teine ei saa nautida.

Eiraksin valjult enda ja Malageri postituse vahele jäävat sisukat ja tähelepanelikku repliiki.
            Celtic ja Rangers enne Euromänge teevad peeretades ja kusedes sooja?Päris hea taktika, Manule suudeti kott pähe tõmmata ja 16 sisse pääseda

Kommentaar

Watford, Charlton või keegi kolmas?
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

No aritkli lõpus paistab vist ilmne vihje olevat. Kui veel arvestada, et ta Londonist eriti kaugele ei taha lahkuda, siis kaks esimesena nimetatut klubi paistavadki kõige tõenäolisemad variandid olevat.
                Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                  Celtic ja Rangers enne Euromänge teevad peeretades ja kusedes sooja?Päris hea taktika, Manule suudeti kott pähe tõmmata ja 16 sisse pääseda
                  aga kaspy, nurmekal on ju õigus, suurklubides Poom vaevalt esiväravavahiks saaks, seega ei erineks tema positsioon oluliselt sellest, mis oli arsenalis

(pealegi on glasgow veits kaugel londonist, kus tema vanem poeg koolis käib)

jaan.2007:
                  mulle meeldib 'ennustusspets' läänlase komm. aga eks see oligi üsna uskumatu tõus
                  GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                  GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Selline teade siis.Kõigi šoti vastaste rõõmuks.

Arsenal back-up keeper Mart Poom has turned down a move to Rangers. (Scottish Daily Express)

Kommentaar

ta oleks ju rangersis ka varusse jäänud .ma arvan nii vähemalt ma pakun et ta läheb watfordi

Kommentaar

Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitust
                        ta oleks ju rangersis ka varusse jäänud .ma arvan nii vähemalt ma pakun et ta läheb watfordi
                        vb olla aga esiväravavahi koha eest oleks võidelda lihtsam olnud
                        AILTON

Kommentaar

Kui Watfordi läheb on esiväravavaht ju või kes siis oleks?

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust
                            Kui Watfordi läheb on esiväravavaht ju või kes siis oleks?
                            watfordis peaks ta küll vist põhisse saama...sest hetke põhi läheb ju manusse tagasi...Ben Foster

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust
                              kes siis oleks?
                              eks ikka R.Lee, kes B.Fosteri laenul-olles sai platsile p6hil. ainult ManUtd-i vastu

Watford keeper Richard Lee has bought a machine that fires footballs at him for his garden as he bids to claim the number one shirt at Vicarage Road next season
                              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Watford are poised to sign Arsenal keeper Mart Poom. (Daily Mirror)

Kommentaar

Working...
                                X