Super! Ja veel üks kord! SUPER!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust14 minutiline highlightide klipp:
http://www.azfanpage.nl/video/samenvattingen/061231.zip
Mul Winzipi failidel pilt virvendabAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustKas keegi seda mingi teise formaadina ei saa ülesse panna?
Mul Winzipi failidel pilt virvendab
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustpäris hale, Oper keskerakonna reklaamis "erakond tegijatele" vms, hale
Kui Oper oleks mõne teise erakonnaga liitunud, poleks keegi kisa tõstnud, ma ei saa aru miks kõik hakkavad Kesikutega seotud inimesi mõnitama.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitustVahet pole, see on tema asi ju..
Kui Oper oleks mõne teise erakonnaga liitunud, poleks keegi kisa tõstnud, ma ei saa aru miks kõik hakkavad Kesikutega seotud inimesi mõnitama.
Kommentaar
-
Algselt postitas rasmer Vaata postitustSest paljude jaoks on see erakond suur naljanumber.
Kommentaar
-
Naljanumber, aga miks?
Kesikud ju võtavad ise ka oma tegevust huumoriga.
Riisalu ütleb reklaamis hästi: "Ainuke erakond, kellel on huumorimeel" , või midagi sellist.
Ei ole küll väga kursis poliitikaga, aga mida see Keskerakond siis nii väga halba on teinud, et kõik aina vihkavad teda?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
loe offtopicut......ei viitsi uuesti kirjutama hakata ja tahtsin just pikalt saata operi kuna nägin just seda kuradi kesikute reklaami. ei hakka ka sellepärast kirjutama siia et see on operi teema mitte võitlus kesikutega......aga pikalt käigu oper nüüd küll.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar