Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustÄra hakka siin midagi kõigi eest rääkima - Mulle see sellist muljet üldse ei jätnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustja mis see minu asi on mis mulje see sinule jättis?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSinu asi on see kindlasti, kuna sa üritad siin teistele (ka neile kes pole seda reklaami näinud) selgeks teha, millise mulje see reklaam jätab. Aga miks peaksid kõik lähtuma ainult sinu vaatevinklist?
Kommentaar
-
29% võib ka 10 inimest olla nagu üks kisakõri siin väitis.Ja siis need kümme kibestunut annavad tiitli ja mõni sellest 10-st üritab veel oma arvamust peale suruda...
Kas sa,ballack,ei arva,et nende (võib olla ainult 10) kibestunud inimeste antud tiitel jätab avalikkusele mulje,et terve jalgpalli pere nii arvab?
Minu poolest ta kasvõi magagu Savisaarega.Kui see annab noortele lisavõimaluse (staadioni näol) normaalseks trenniks siis andku ainult kuuma.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustsee reklaam kus ta osales seal oli selgelt öeldud et ta on jalgpallur ja tema valib kesikud ja see jättis sellise mulje nagu terve eesti jalgpallipere oleks kesikute poolt.
EDIT: Natukene teist juttu ka selle vaidluse vahele. Roda pidas eile sõpruskohtumise Charleroi meeskonnaga Belgiast. Charleroi võitis 1-0, Oper pääses vahetusest mängu 70. minutil.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustmarcello seda ma räägin et kui inimesed valimas ei käi siis pärast ärgu ka vingugu et tulemus ei meeldi.....kuigi ma ei tea palju neid valijaid üldse oli ausalt öelda.
Ballack! Ma mõtlesin ,et sa oled ikka vähe targem inimene aga peale tänase Õhtulehe lugemist pean ma kahjuks vastupidist arvama.
Räägid ,et sport ja poliitika tuleb lahus hoida ja samal ajal hääletad Operi keski astumise tõttu jobuks:
Kommentaar
-
Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitustBallack! Ma mõtlesin ,et sa oled ikka vähe targem inimene aga peale tänase Õhtulehe lugemist pean ma kahjuks vastupidist arvama.
Räägid ,et sport ja poliitika tuleb lahus hoida ja samal ajal hääletad Operi keski astumise tõttu jobuks:
elagu lõhe fännide vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustelagu lõhe fännide vahel.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustSelle lõhe fännide vahele olete ikka puhtalt teie ise valmis sepistanud. Selles Operit süüdistada on ikka eriline madalalaubalisus.
selles on süüdi need kellele otsus ei meeldinud ja sõimama hakkasid seepärast ehk siis ei meeldi neile et kõik täpselt ühtemoodi ei mõtle ja see et me hääletasime aga nemad ei viitsinud või ei tahtnud seda teha. lihtne.
mina olin vait ja ei mölisenud et ei meeldi ja ei sõimanud kedagi sellepärast et keegi nii ei valinud nagu mina valisin eks. mina kirjutasin ainult vastuseks miks nii valisin kuna teised ei saanud aru miks nii. ja kui sellest ei saada aru et kõigil ei ole üks mõtlemine siis on need ise idioodid või madalalaubalised või mis?
kõige lihtsam soovitus: vähem möla, rohkem tegusid! kui ise ei tee midagi siis ei saa ka tulemustes kedagi teist süüdistada. oleks tegusid olnud siis poleks selline hääletustulemus olnud - või vaidlete vastu? kui vastu vaidlete siis tooge ka see põhjendus ära miks te nõus ei ole.
Kommentaar
-
härrased, kuna JPH alajaotuse all on nüüdseks juba tervelt kaks viljakat teemat, kus saab arutleda, kes on loll ja kes möliseb ilmaasjata ja kes keda lõhestas ja kes kuhu astus ja üldse niisama sügeleda - et siis jätaks ehk selle teema siin siiski Operi jalgpallisiseste tegemiste jaoks? minu kaks senti, võtke heaks või pange pahaks.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Urrraaa, seltsimes Oper kandideerib Riigikokku!!! Seltskond on soliidne: märgime ära vaid "lindistaja" Vilja, poksisõbrast roolijoodiku Kallo, ning eneseimetlejast nahkpükstes pedevihkaja ja relvasõber Sultsi
Eesti Keskerakonna üleriigiline nimekiri Riigikogu valimistel
Valimisringkond nr 1
Tallinna Haabersti linnaosa, Põhja-Tallinna linnaosa, Kristiine linnaosa
Vilja Savisaar
Vladimir Velman
Lauri Laasi
Andres Oper
Viktor Vassiljev
Märt Sults
Kalev Kallo
Mihhail Korb
Peeter Järvelaid
Juhan Hindov
Kommentaar
-
Kas keegi teab, kas Operi vutikoolile ka linnast juba midagi tilkunud on? Ehk millised on poliitilise määratlemise positiivsed viljad?
Negatiivsete viljade kohalt võin öelda, et tean mitmeid lapsevanemaid, kes võsukest vutitrenni tahavad panna ning täiesti kindlalt on otsustanud erakondlikku üritust ehk Operi jalgpallikooli vältida. Jääb üle vaid õnnitleda suurepärase valiku puhul!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar