Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oper jäeti varumeeste pingile

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
      Ära hakka siin midagi kõigi eest rääkima - Mulle see sellist muljet üldse ei jätnud.
      ja mis see minu asi on mis mulje see sinule jättis? minule jäi selline mulje ja veel 29%'le inimestest ja sa ei vaidle sellele vastu eks kuna ma räägin mitte kõikidest vaid 29%'st kui sa SIIANI ei ole aru saanud sellest.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
        ja mis see minu asi on mis mulje see sinule jättis?
        Sinu asi on see kindlasti, kuna sa üritad siin teistele (ka neile kes pole seda reklaami näinud) selgeks teha, millise mulje see reklaam jätab. Aga miks peaksid kõik lähtuma ainult sinu vaatevinklist?

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
          Sinu asi on see kindlasti, kuna sa üritad siin teistele (ka neile kes pole seda reklaami näinud) selgeks teha, millise mulje see reklaam jätab. Aga miks peaksid kõik lähtuma ainult sinu vaatevinklist?
          ise te ju küsisite põhjust et miks oper jobuks valiti ja nüüd järsku küsid et miks ma seda põhjust selgeks teen teile??? ja ma räägin mitte ainult enda eest vaid ka paljude teste eest (lausa 29% valijatest)

Kommentaar

29% võib ka 10 inimest olla nagu üks kisakõri siin väitis.Ja siis need kümme kibestunut annavad tiitli ja mõni sellest 10-st üritab veel oma arvamust peale suruda...
            Kas sa,ballack,ei arva,et nende (võib olla ainult 10) kibestunud inimeste antud tiitel jätab avalikkusele mulje,et terve jalgpalli pere nii arvab?
            Minu poolest ta kasvõi magagu Savisaarega.Kui see annab noortele lisavõimaluse (staadioni näol) normaalseks trenniks siis andku ainult kuuma.
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

marcello seda ma räägin et kui inimesed valimas ei käi siis pärast ärgu ka vingugu et tulemus ei meeldi.....kuigi ma ei tea palju neid valijaid üldse oli ausalt öelda.

Kommentaar

see reklaam kus ta osales seal oli selgelt öeldud et ta on jalgpallur ja tema valib kesikud ja see jättis sellise mulje nagu terve eesti jalgpallipere oleks kesikute poolt.
                Tegelikult ei olnud seal kordagi öeldud, et tegemist oleks jalgpalluriga. Samuti ei jätnud ei minule ja olen enam kui kindel et ka enamusele seda reklaamis näinutele ta muljet, nagu oleks kogu eesti jalgpallipere kesikute poolt. Ja sa väidad et "lausa 29% valijatest" jättis ta sellise mulje. Sügavalt kahtlen. Pigem ei salli enamik nendest 29% lihtsalt Keskerakonda ja kasutasid seda jobu valimist, et seda välja näidata.

EDIT: Natukene teist juttu ka selle vaidluse vahele. Roda pidas eile sõpruskohtumise Charleroi meeskonnaga Belgiast. Charleroi võitis 1-0, Oper pääses vahetusest mängu 70. minutil.
                20 LEGEND

Kommentaar

keda huvitab mis ta oma eraelus teeb või mis erakonnaga ta liitub, niikaua kuni ta jalkat mängib ja tehes seda edukalt, olgu ükskõik millises erakonnas

Kommentaar

marcello seda ma räägin et kui inimesed valimas ei käi siis pärast ärgu ka vingugu et tulemus ei meeldi.....kuigi ma ei tea palju neid valijaid üldse oli ausalt öelda.

Ballack! Ma mõtlesin ,et sa oled ikka vähe targem inimene aga peale tänase Õhtulehe lugemist pean ma kahjuks vastupidist arvama.

Räägid ,et sport ja poliitika tuleb lahus hoida ja samal ajal hääletad Operi keski astumise tõttu jobuks:

Kommentaar

Algselt postitas Mr.Maximus Vaata postitust
                      Ballack! Ma mõtlesin ,et sa oled ikka vähe targem inimene aga peale tänase Õhtulehe lugemist pean ma kahjuks vastupidist arvama.

Räägid ,et sport ja poliitika tuleb lahus hoida ja samal ajal hääletad Operi keski astumise tõttu jobuks:
                      ma küsiks sult ühe küsimuse ja vastaks ka su küsimusele aga kahjuks ma ütlesin et ma luban et rohkem ei räägi sel teemal siis sorry ma ei vasta rohkem sellistele küsimustele ja mõtle mida tahad.
                      elagu lõhe fännide vahel.

Kommentaar

elagu lõhe fännide vahel.
                        Selle lõhe fännide vahele olete ikka puhtalt teie ise valmis sepistanud. Selles Operit süüdistada on ikka eriline madalalaubalisus.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                          Selle lõhe fännide vahele olete ikka puhtalt teie ise valmis sepistanud. Selles Operit süüdistada on ikka eriline madalalaubalisus.
                          kus on väidetud et oper selles süüdi on?

selles on süüdi need kellele otsus ei meeldinud ja sõimama hakkasid seepärast ehk siis ei meeldi neile et kõik täpselt ühtemoodi ei mõtle ja see et me hääletasime aga nemad ei viitsinud või ei tahtnud seda teha. lihtne.

mina olin vait ja ei mölisenud et ei meeldi ja ei sõimanud kedagi sellepärast et keegi nii ei valinud nagu mina valisin eks. mina kirjutasin ainult vastuseks miks nii valisin kuna teised ei saanud aru miks nii. ja kui sellest ei saada aru et kõigil ei ole üks mõtlemine siis on need ise idioodid või madalalaubalised või mis?

kõige lihtsam soovitus: vähem möla, rohkem tegusid! kui ise ei tee midagi siis ei saa ka tulemustes kedagi teist süüdistada. oleks tegusid olnud siis poleks selline hääletustulemus olnud - või vaidlete vastu? kui vastu vaidlete siis tooge ka see põhjendus ära miks te nõus ei ole.

Kommentaar

härrased, kuna JPH alajaotuse all on nüüdseks juba tervelt kaks viljakat teemat, kus saab arutleda, kes on loll ja kes möliseb ilmaasjata ja kes keda lõhestas ja kes kuhu astus ja üldse niisama sügeleda - et siis jätaks ehk selle teema siin siiski Operi jalgpallisiseste tegemiste jaoks? minu kaks senti, võtke heaks või pange pahaks.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Urrraaa, seltsimes Oper kandideerib Riigikokku!!! Seltskond on soliidne: märgime ära vaid "lindistaja" Vilja, poksisõbrast roolijoodiku Kallo, ning eneseimetlejast nahkpükstes pedevihkaja ja relvasõber Sultsi

Eesti Keskerakonna üleriigiline nimekiri Riigikogu valimistel
                              Valimisringkond nr 1

Tallinna Haabersti linnaosa, Põhja-Tallinna linnaosa, Kristiine linnaosa

Vilja Savisaar
                              Vladimir Velman
                              Lauri Laasi
                              Andres Oper
                              Viktor Vassiljev
                              Märt Sults
                              Kalev Kallo
                              Mihhail Korb
                              Peeter Järvelaid
                              Juhan Hindov

Kommentaar

Kas keegi teab, kas Operi vutikoolile ka linnast juba midagi tilkunud on? Ehk millised on poliitilise määratlemise positiivsed viljad?

Negatiivsete viljade kohalt võin öelda, et tean mitmeid lapsevanemaid, kes võsukest vutitrenni tahavad panna ning täiesti kindlalt on otsustanud erakondlikku üritust ehk Operi jalgpallikooli vältida. Jääb üle vaid õnnitleda suurepärase valiku puhul!

Kommentaar

Working...
                                X