Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
    Ise olen ka vahetevahel sattunud Roda mängudele peale, kuigi viimasel ajal jh ei ole Roda mäng näidanud
    Roda mängu väravaid saabki vaid siis näha, kui ollakse vastamisi esineliku satsidega. Reeglina ka Twente mängu kolle ei näidata, kuid tänu hiilgavale hooajale, mistõttu on nad tabeli eesotsas, saavad ka nende mängud suuremat tähelepanu.

Muuseas sama lugu on ka Portugaliga, kust vaid suure kolmiku ja eurosarja kohtadele pretendeerivate satside (nt. Braga ja mõnikord ka Boavista) mängude highlightse näidatakse.

P.S. sama lugu on ka erinevate telekanalite puhul otseülekannete näitamisega, millest ka juba varem juttu olnud. Lihtsalt Hollandi liiga pole selline üldsuse huvi objekt kui Premiership, La Liga või Serie A, kust igas voorus pea 4-5 mängu rahvusvahelisse telepilti läheb. Mõnikord ka rohkem, eriti premieri puhul. Hollandi, Portugali ja Šotimaa puhul kanatakse rahvusvaheliselt üle vaid tippsatside esitusi, kuna tase on suurematest liigadest kehvem ja nagu mainitud, puudub ka laialdane huvi, mistõttu telekompaniid ei hakka nende mängude õigusi omale hankima.

Ainus lootus ongi, et Opit regulaarselt näha nt. visati kanalitel, peaks ta ühte suure kolmiku klubidest pääsema, kuna sisuliselt ainult nende satside osavõtul mänge ka vs näitab.

Ise loodan, et Feyenoord ehk talle suvel silma peale visakab, kui jätkab praeguse vormi juures. Ajax ja PSV on liiga utopistlikud arvestades nende ründajate valikut ning AZ-l on lihtsalt hetkel väga mehed eesliinis kasutada, et seal suuri muutusi teha, kuid mine sa tea. Ehk van Gaal viskab silma peale, kui meenutada tema Est-Hol mängujärgset hinnagut, mille kohaselt Opil oleks võimalusi suure kolmiku klubidega leping teenida. AZ võib sisuliselt pidada ka samasse klassi kuuluvaks satsiks arvestades viimaste aastate saavutusi.
    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

suured kolmikud ja nelikud, kuid selline mulli puhumine ei too Operi väravat netti.

Kommentaar

nojah, vat seda reeglit ma nagu ei teadnud. motlesin, et naidatakse neid kolle, millest ka telepilt olemas, eeldusel et ju koigist mangudest vist telepilti ei toodeta.
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

ikka võetakse kõik mängud linti, ega see mingi eesti pole. kohalikust televisioonist saab kõike näha

Kommentaar

Yess sain Operi värava lõpuks
            http://vod.mediafarm.versatel.nl/tal...ajc_040207.wmv
            natukene kaua striimib aga muiud kärab küll
            Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

detsembri lõpus näidati küll kõikide hollandi meeskondade mängude väravaid iga päev 3 korda(ka Operi Vitesse vastu löödud värav).
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

kena värav
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Oioioi, väga kena, Väga kena värav!
                  Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                    nojah, vat seda reeglit ma nagu ei teadnud. motlesin, et naidatakse neid kolle, millest ka telepilt olemas, eeldusel et ju koigist mangudest vist telepilti ei toodeta.
                    Pilti toodetakse ikka kõikidest mängudest. Taolises vutihullus riigis nagu Holland oleks vastupidine asi mõeldamatu. Selline koodivaba kanal nagu bvn tv , mida näeb nagu rtp internationali-gi astralt ja hotbirdilt vabalt, näitab iga esmaspäeva õhtul orienteeruvalt 22.40 või 22.45 tunni aja jooksul kõikidest vooru mängudest ca 6 minutilisi highlightse.

Eurogoalsi puhul on see asjaolu, et kuna saatel omad ajapiirid, siis valitaksegi reeglina mängud tippsatside osalusel. Vaid Ligue 1 puhul näidatakse 6-7 mängu highlightse.

Kommentaar

Oper ikka suudab, müts maha.

Siinkohal tervitaks Kojameest, kes Opi jobuks valis!

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                        Pilti toodetakse ikka kõikidest mängudest. Taolises vutihullus riigis nagu Holland oleks vastupidine asi mõeldamatu. Selline koodivaba kanal nagu bvn tv , mida näeb nagu rtp internationali-gi astralt ja hotbirdilt vabalt, näitab iga esmaspäeva õhtul orienteeruvalt 22.40 või 22.45 tunni aja jooksul kõikidest vooru mängudest ca 6 minutilisi highlightse.

Eurogoalsi puhul on see asjaolu, et kuna saatel omad ajapiirid, siis valitaksegi reeglina mängud tippsatside osalusel. Vaid Ligue 1 puhul näidatakse 6-7 mängu highlightse.
                        nojah, ega ma Hollandi teemal kursis pole selle asjaga, Portugalis kull igat mangu igatahes vaadata pole voimalik, ka mitte tasuliselt, aga noh arusaadav- formaadid on teised lihtsalt. tegelt vist siin Portugalis naidatakse ka koigist mangudest vahemalt koiki kolle
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          nojah, ega ma Hollandi teemal kursis pole selle asjaga, Portugalis kull igat mangu igatahes vaadata pole voimalik, ka mitte tasuliselt, aga noh arusaadav- formaadid on teised lihtsalt. tegelt vist siin Portugalis naidatakse ka koigist mangudest vahemalt koiki kolle
                          Kindlasti näidatakse. Võimalik, et isegi seesama rtp int, kust hetkel meie noorte mängu näeb. Vähemalt ühte mängu igast portugali liiga vooru mängust see kanal näitab. Ja minu teada tv cabo paketis olevad sport tv 1 ja 2 näitavad vist kahepeale oma 5-6 mängu live-s 8 st võimalikust.

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                            Kindlasti näidatakse. Võimalik, et isegi seesama rtp int, kust hetkel meie noorte mängu näeb. Vähemalt ühte mängu igast portugali liiga vooru mängust see kanal näitab. Ja minu teada tv cabo paketis olevad sport tv 1 ja 2 näitavad vist kahepeale oma 5-6 mängu live-s 8 st võimalikust.
                            mul seesama tv cabo pakett koos sporttv1 ja 2-ga, seal on jah So Golos ehk siis ainult varavad. ja mange naitavad nad pigem 4-5. RTP-d ma pole eriti vaadanud, selle parast pole ka eriti kursis. kas mitte TVI ei naita iga nadal uhte mangu? a tegelt on see, et ma siin naen RTP1-e, aga satelliidil vist on RTP Internacional, need erinevad asjad.

sorri muidugi OT parast
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

keegi võiks väravad ka netti üles panna

Kommentaar

Algselt postitas mt013 Vaata postitust
                                keegi võiks väravad ka netti üles panna
                                Vaata The Gunnersi eelmisel lehel olevat postitust-seal olemas.

Kommentaar

Working...
                                X