Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

moderaatoritele: tõstke mu postitus ka teise teemasse siis

Kommentaar

Isegi täielik võhik meditsiinialal saab aru,et siin tuleb kangemate rohtude peale üle minna või siis tunduvalt doose suurendada...
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Isegi täielik võhik meditsiinialal saab aru,et siin tuleb kangemate rohtude peale üle minna või siis tunduvalt doose suurendada...
        no millest ma just rääkisin pika postituse lõpus.
        räägi mulle milles ma seal eksisin üldse?

Kommentaar

Sa oled eksinud kõiges, oma väärastunud ideoloogias ning konservatiivsuses. Soovitan olla tolerantsem ning leplikum teiste ning nende tegude suhtes. Minu esmane post tuletas meelde nende inimeste sõnu kes ulgusid kui lumepalliga pihtasaanud laps. Get over it. Lepime nüüd kokku, et enne mängu enam poliitilisi avaldusi siinses foorumis ei tee ning kes teema üles võtab, sel silm peast välja

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
            Sa oled eksinud kõiges, oma väärastunud ideoloogias ning konservatiivsuses. Soovitan olla tolerantsem ning leplikum teiste ning nende tegude suhtes. Minu esmane post tuletas meelde nende inimeste sõnu kes ulgusid kui lumepalliga pihtasaanud laps. Get over it. Lepime nüüd kokku, et enne mängu enam poliitilisi avaldusi siinses foorumis ei tee ning kes teema üles võtab, sel silm peast välja
            See on tore et sulle meeldib kui su taskusse kusetakse sest täpselt nii KE riigi ja linna ehk maksumaksja vara ja rahaga teebki. Kuna Oper just selle erakonnaga liitus, siis kaasnes ka vastav suhtumine.

Lepime nüüd kokku, et enne mängu enam poliitilisi avaldusi siinses foorumis ei tee ning kes teema üles võtab, sel silm peast välja

Kommentaar

Silm peast välja!

Kommentaar

get over it - sina peaks just hetkel asjast üle saama, mina olin vait ja nüüd tükk aega hiljem hakkad jälle pihta sama jamaga.

minu esmane post tuletas meelde nende inimeste sõnu kes ulgusid kui lumepalliga pihtasaanud laps - kas mitte need ei olnud ulgujad kes hakkasid sõimama et miks opi valiti ja miks opi valiti ja kui midagi põhjendasid siis tuli ikka miskine vingvingving vastu. meie valisime ära anti teada: üks lause kes valiti ja teine lause miks ja oligi kõik aga näed teie hakkasite ju vinguma selle peale

soovitan olla leplikum teiste ning nende tegude suhtes - me andsime märku lihtsalt et ei ole eetiline eks, aga TEIE ei olnud leplikud absoluutselt selle üle kuna vaidlesite ja sõimasite neid kes valisid just opi. meie tegime hääletuse ja andsime kahe lausega teada ja asi oleks vask olnud aga näed hakati vinguma kohe nagu ehtsad savisaared peale kaotust.

sa oled eksinud kõiges - nii ühesõnaga kui ma olen eksinud kõiges siis see tähendaks et kõik oleks ka vastupidine minu vastustele ja seega ma kirjutaks mida sa ütleksid sel juhul (KÕIK pidi ju vale olema):

sa ei risusta teemat postitades VALESSE teemasse ja tõstatades VANANENUD teemat üles lambist ja teisi SÕIMATES (või perselakkujad ja muud sõnad ei ole sõimusõnad?)

oper läheb poliitikasse ja ehitab üksinda terve eesti staadione täis.

kui mõni koondislane joob end enne mängu umbe ja ei suuda endast 100% anda (kui üldse mängida suudab) siis see on täiesti normaalne ja aktsepteeritav.

kõigepealt sidus jalgpallihaigla end poliitikaga ja sellest tulenevalt sidus ka opi jalgpalli poliitikaga

kui öelda et skanska on sitt ehitusfirma siis skanskas toimub kohe majandusliku arengu pidurdumine (noh nagu sa ütlesid et seltskond valib jobuks siis kohe terve eesti jalgpalli areng jääb seisakusse)

loe kõigepealt see läbi ja vaata mida sinu viimasest vastusest võib järeldada.

küsimus ka siis tegelikult: miks sa ENNE mängu üldse seda üles tirisid? (lisaks sellele et miks sa üles tirisid jälle mis pidi juba ammu lõppenud olema ja millest ei pidavat rohkem räkima)

Kommentaar

Miks sa martin lihtsalt ei kustuta seda paska ära ma ei saa aru? Või tõsta sinna poliitikute teemasse. Tra see on ju üle mõistuse, ütles blond, kes vööni vette läks.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                    Miks sa martin lihtsalt ei kustuta seda paska ära ma ei saa aru? Või tõsta sinna poliitikute teemasse. Tra see on ju üle mõistuse, ütles blond, kes vööni vette läks.
                    Ma ei oska postitus-postitus haaval tõsta, kustutamiseks on liiga väärt ja naljakas materjal.
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Loodame siis, et Oper teeb skoori ja viib Eesti võidule, siis saab kodanik refieus avaldada kompromiteerivaid materjale kuidas ballack ja kojamees suurest rõõmust teineteist embavad.

Kommentaar

Isik Ballack on oma mölapidamatusega muutunud liialt mastaapseks, ma ei ole viitsinud ta viimaseid novelle isegi läbi lugeda. Paneme teema kalevi alla kuni pühapäeva hommikuni ning seejärel jätkame kui selleks vajadust peaks olema. Kel huvi minuga sel teemal väidelda on oodatud Stereosse ning 19 paiku Arena õlletelgi juurde, olen avatud rahumeelseteks diskussioonideks.

CASE CLOSED!
                        Last edited by Refieus; 23.03.07, 11:11. Põhjus: xxx

Kommentaar

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
                          ma ei ole viitsinud ta viimaseid novelle isegi läbi lugeda.
                          nujah, sõimama on küll nõus ja väidelda lausete üle mida isegi lugenud pole - tubli, jätka samas vaimus.

kui rohkem keegi ei postita samas teemas txti siis olen mina ka vait edasi nagu ma vahepeal olin.

Kommentaar

loeks, kui oleks mida lugeda

Kommentaar

krt ärge nüüd siis lõpetage,see on ju siin huvitavam kui pikker kunagi oli
                              b-day

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                                krt ärge nüüd siis lõpetage,see on ju siin huvitavam kui pikker kunagi oli
                                ära kustutati viimased ju :'(

Kommentaar

Working...
                                X