oleks voinud siis jalgpallile anda selle raha- toetada mone jalkastata ehitust vms. delfi kommentaarid on muidugi asjakohased- tankist jt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustoleks voinud siis jalgpallile anda selle raha- toetada mone jalkastata ehitust vms. delfi kommentaarid on muidugi asjakohased- tankist jt.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNo kaudselt ta toetabki juCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustmida ta läbi operi jk teeb?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Marge ma ootaks küll nüüd ja kohe su poolset komentaari miks andres ei andnud seda raha jalka heaks et teha staadion vaid annetas selle veneerakonnale (loe keskerakond). Ise räägite siin jalka toetamisest aga teete annetust keskerakonnale. häbi olgu. toetate jalkat andes raha sellistele inimestele!?! kas see 1.5 M läks ratase ja sõtnikule kes pidid oma kohast loobuma tallina linnavalitsuses?
Kommentaar
-
Näib, et Keskerakond on tankistide otsimisel leidlikum kui Rahvaliit. Aasta või kaks tagasi annetas ju rahvaliidule korralikke summasid kaks Lõuna-Eesti jorssi. Kui ajakirjanik tundmatuid annetajaid kaema läks, siis lasid nood külapoe ees Sarvikut ja ei tahtnud sugugi vastata. Teiste vigadest on õpitud ja nüüd kasutatakse siis vist musta raha loputajatena inimesi, kellel ka tegelikkuses sellised summad olemas võivad olla. Ja kui oligi Operi enda raha, siis oleks väga huvitav näha millise "intressiga" see "annetus" anti.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustMarge ma ootaks küll nüüd ja kohe su poolset komentaari miks andres ei andnud seda raha jalka heaks et teha staadion vaid annetas selle veneerakonnale (loe keskerakond). Ise räägite siin jalka toetamisest aga teete annetust keskerakonnale. häbi olgu. toetate jalkat andes raha sellistele inimestele!?! kas see 1.5 M läks ratase ja sõtnikule kes pidid oma kohast loobuma tallina linnavalitsuses?
Kommentaar
-
nja, eks ootame-vaatame mis juhtuma hakkab.
Soorumaa kui suurim kesikute toetaja on ju oma investeeringuid hasti tasuvaks teinud- Tallinna kesklinna parkimismaffia toimib ja saadi ju ka koolid oma hallata koos miljonitega. Kruuda vist nii palju pole andnud, talle jaid ainult koolid. vaatab mis siis Operi katte laheb voi on ta toesti tankist.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Mul on sama mulje jäänud - ükski neist annetustest pole heategevusliku iseloomuga - kõik on mingite konkreetsete kallutatud otsuste eest. Aga nagu Darren eeldas - ka mina ei tea neist asjadest midagi ja kuigi see tundub nii isenesestmõistetav ei ole mina tegelikult midagi ütelnud(teoorias te ei tohiks mu posti isegi näha praegu).
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitustpäris palju maksab Keskerakonnas olemine. Operil endal vist sellest väga kasu ei ole
PS Sõõrukas maksis 2,5 tonni ning Oper ja K-kommionu olid võrdsel pulgal - 1,5 tonni.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar