Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Samas - rahulikult võttes on kuues koht ja võimalus UEFA Cupi peale mängida ehk paremgi. Üsna kahtlane, kas eesmiste tugevate meeskondade vastu oleks midagi suudetud - Ajax, AZ ja Twente on ikka parajad pähklid, kelle vastu üsna raske võitu loota. Ja olekski igasuguste eurosarja lootustega kellad olnud. Nüüd aga vastasteks palju jõukohasemad Feyenoord, Utrecht ja Groningen. Parem varblane peos kui... jne.
Samas - rahulikult võttes on kuues koht ja võimalus UEFA Cupi peale mängida ehk paremgi. Üsna kahtlane, kas eesmiste tugevate meeskondade vastu oleks midagi suudetud - Ajax, AZ ja Twente on ikka parajad pähklid, kelle vastu üsna raske võitu loota. Ja olekski igasuguste eurosarja lootustega kellad olnud. Nüüd aga vastasteks palju jõukohasemad Feyenoord, Utrecht ja Groningen. Parem varblane peos kui... jne.
Mees, sa ei tea millest sa räägid. Need, kes 2-5 kohtade play-offi jõuavad on niikuinii taganud UEFA cupi koha. Ehk siis: see, kes selle play-offi võidab -> CL-i, ülejäänud -> UEFA Cup.
Mis puutub väitesse, et Twente, AZ ja Ajax on kõvad pähklid, siis kahele neist tegi Roda sel hooajal tuule alla ning ka AZ-ga suudeti suhteliselt võrdselt mängida.
Oper on saanud nüüd endal Hollandis mängu toimima. Täna 2 väravat ja Rodalt muidugi imeilus 7:0 võit. Roda on tõusuteel.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Feyenoord sellest uefa cupi play offi nelikust koos Rodaga on jõukohane just sel hooajal, kuna sadamalinna suurklubil on hooaeg täielikult puusse läinud. Muidu on nad kindlasti raskemad pähklid kui Groningen ja Utrecht. Suvel tõenäoliselt tulevad Het Legioni mängijate ja ilmselt ka tehnilises staabis suured muutused. Seoses Opi võimaliku Rodaga lepingu mittepikendamise tõttu alates 2008 a. suvest, olen lugenud ka spekulatsioone hollandi saitidelt, et Feyenoord võib temast huvitatud olla, kuna üks nende võimalikke targeteid Groningeni norrakast ründaja Erik Nevlandi lojaalsusega koduklubile, mistõttu ta pikendas veel 2-ks aastaks oma lepingut rohe-valgetega.
Ja seda ka veel, et Oper lõi siis kokku liigahooajal 11 väravat, mis on kolme võrra rohkem kui eelmisel ja ühtlasi parim tulemus tema välisklubides mängimise aja jooksul. Senine rekord 10 väravat pärines tema viimasest hooajast Taanis Aab rivistuses 2002/2003-l hooajal.
Juhul kui Opi peaks play-off mängudes veel väravaid lööma, siis ametlikku tabelisse need ei lähe, sest top scorerite tabel löödi selle seisuga lukku, kui kõik satsid on oma 34 mängu mänginud. PSV, ADO ning Heracles ja Willem II on oma mängud seks hooajaks lõpetanud, kuid ülejäänud 14 klubi peavad veel siis play-off mänge. Seetõttu seaks selles faasis löödud väravad nende 14 satsi mängijad eelisseisundisse eelpool toodud 4 satsiga, kel see võimalus puudub ning seega on tänane skoorijate tabel ka selle 2006/2007 hooaja lõplik, mille panin ka hollandi jalgpalli teema alla.
Nüüd kui kunagi võiks mõned Eesti klubid ( Meistirliiga esineliku ) pakkuda lepingut Andres Operile, sest too ütles Roda tänavusele pakkumisele "EI".
Proovida võiks. Agaa ma ka eriti ei usu et ta kodumaale naaseks mängima. Pigem ikka ootab suurtelt välisklubidelt pakkumisi, ja mina samuti. Loodan, et saaks natsa paremasse ja tugevamasse klubisse kui Roda, kuigi Roda on ka tõusuteel.
Kas Operi väravaid on ka videotes näha Heraclese vastu?
Nüüd kui kunagi võiks mõned Eesti klubid ( Meistirliiga esineliku ) pakkuda lepingut Andres Operile, sest too ütles Roda tänavusele pakkumisele "EI".
Proovida võiks. Agaa ma ka eriti ei usu et ta kodumaale naaseks mängima. Pigem ikka ootab suurtelt välisklubidelt pakkumisi, ja mina samuti. Loodan, et saaks natsa paremasse ja tugevamasse klubisse kui Roda, kuigi Roda on ka tõusuteel.
Kas Operi väravaid on ka videotes näha Heraclese vastu?
... kle sa beef oled küll üks lahe kuju, mulle vähemalt meeldid
Kommentaar