Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Kuulge, olen ma midagi maha maganud või milles nüüd asi on? Mina igastahes ei saa aru, miks see virin siiamaani kestab. Jalgpalliliit oli ju valmis talle kutset saatma, õigeaegselt ja puha, aga Oper leppis nendega kokku, et Brasiilia vastu ei ole mõtet tal hakata kohale lendama ja kohanema, kuna nädalavahetusel tuleks tal juba Hiinas jälle platsile joosta. Kas jalgpalliliit oleks nii igaks-juhuks pidanud saatma Operi klubile palve ta koondisemänguks vabastada, mis sest et Oper ise ei soovinudki mängule tulla? See soov tekkis tal alles siis ju, kui sai teada, et nädalavahetusel tal mängu ees ei olegi ja võttis liiduga ühendust ning nemad omakorda koheselt Shenhuaga, aga Oper ärkas lihtsalt veidi liiga hilja. Nii et milles te nüüd õigupoolest Rüütlit, suurt karvast ja üleüldse tervet jalgpalliliitu süüdistate? Kas igaüks, kes koondisega vähegi seotud, oleks pidanud iga päev kolm korda hiinasse helistama, et äkki Operil jääb ikka see nädalavahetusene mäng ära ja äkki ta ikka siis viitsib Eestisse sõita? Või äkki oleks pidanud see ikkagi Oper olema, kes teab, millised muutused tema koduklubi mängudegraafikus aset leiavad ja kas temal seda viitsimust on?

Ma saan aru küll, et on tore kellelegi aeg-ajalt ära panna ja nii, aga otsige enda vajaduste rahuldamiseks mingi tegelik põhjus.
    Ah, las lapsed elavad ennast siin välja - puberteet ju. Võta parem seda järjepidevat vingumist ja soigumist naljana.

Vabandust OT eest.

Kommentaar

Ennem kui Oper Hiina tuli, asus Eesti aafrikas(neeger nagu ma olen)...nyyd teatakse juba isegi l22nemerd ja et l2tlased meite kilu varastavad!

retsept Andres!

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
        Kuulge, olen ma midagi maha maganud või milles nüüd asi on? Mina igastahes ei saa aru, miks see virin siiamaani kestab. Jalgpalliliit oli ju valmis talle kutset saatma, õigeaegselt ja puha, aga Oper leppis nendega kokku, et Brasiilia vastu ei ole mõtet tal hakata kohale lendama ja kohanema, kuna nädalavahetusel tuleks tal juba Hiinas jälle platsile joosta. Kas jalgpalliliit oleks nii igaks-juhuks pidanud saatma Operi klubile palve ta koondisemänguks vabastada, mis sest et Oper ise ei soovinudki mängule tulla? See soov tekkis tal alles siis ju, kui sai teada, et nädalavahetusel tal mängu ees ei olegi ja võttis liiduga ühendust ning nemad omakorda koheselt Shenhuaga, aga Oper ärkas lihtsalt veidi liiga hilja. Nii et milles te nüüd õigupoolest Rüütlit, suurt karvast ja üleüldse tervet jalgpalliliitu süüdistate? Kas igaüks, kes koondisega vähegi seotud, oleks pidanud iga päev kolm korda hiinasse helistama, et äkki Operil jääb ikka see nädalavahetusene mäng ära ja äkki ta ikka siis viitsib Eestisse sõita? Või äkki oleks pidanud see ikkagi Oper olema, kes teab, millised muutused tema koduklubi mängudegraafikus aset leiavad ja kas temal seda viitsimust on?

Ma saan aru küll, et on tore kellelegi aeg-ajalt ära panna ja nii, aga otsige enda vajaduste rahuldamiseks mingi tegelik põhjus.
        mina raputaks mõnuga tuhka operi kaela. mis kuramuse suhtumine see selline on? ja EJL-le õpetuseks- kutse tuleks saata õigeaegselt niiehknaa. äkki ju mõnel staarmängijal muutub meeleolu ja ikkagi soovib mängust osa võtta. lasteaed
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
          mina raputaks mõnuga tuhka operi kaela. mis kuramuse suhtumine see selline on? ja EJL-le õpetuseks- kutse tuleks saata õigeaegselt niiehknaa. äkki ju mõnel staarmängijal muutub meeleolu ja ikkagi soovib mängust osa võtta. lasteaed
          mhmh. kuigi siis oleks Oper suure ja raske valiku ees, kas lükata kutse tagasi või tulla. EJLil poleks enam midagi teha. kui tal oleks laupäeval mäng olnud ja mõistlik oleks olnud jääda Hiina, oleks ta kutse pidanud tagasi lükkama. kui ta oleks kutse tagasi lükanud, oleks koondisesse taaspääsemine juba üpris keeruliseks läinud. või siis kohale ilmuma, ent meeleolu oleks, et EJL justkui piinaks teda edasi tagasi lendudega jne.

praegu püüti asju ajada mõistlikult, ent tuli ämber. peab kaaluma kas oleks äkki mõistlik kutse igaks juhuks alati saata ja siis inimlikult suhelda, et kas kohaletulek Hiinast on mõistlik või mitte ja kuidas lood jne. kuigi seda varianti avalikkuses kommenteerida, kui Oper ei tule, oleks äärmiselt keeruline, sest kutse ju oli ja vigastust justkui kah poleks.

ent väga meeldis vtp sõnavõtt, millega sisuliselt võiks teema lõpetatuks lugeda. usun et EJL ja Oper jätkavad omavahel mõistlikku suhtlemist, ainult sellest ämbrist tuleb õppida. ja mitte ainult Opi puhul.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
            mhmh. kuigi siis oleks Oper suure ja raske valiku ees, kas lükata kutse tagasi või tulla. EJLil poleks enam midagi teha. kui tal oleks laupäeval mäng olnud ja mõistlik oleks olnud jääda Hiina, oleks ta kutse pidanud tagasi lükkama. kui ta oleks kutse tagasi lükanud, oleks koondisesse taaspääsemine juba üpris keeruliseks läinud. või siis kohale ilmuma, ent meeleolu oleks, et EJL justkui piinaks teda edasi tagasi lendudega jne.

praegu püüti asju ajada mõistlikult, ent tuli ämber. peab kaaluma kas oleks äkki mõistlik kutse igaks juhuks alati saata ja siis inimlikult suhelda, et kas kohaletulek Hiinast on mõistlik või mitte ja kuidas lood jne. kuigi seda varianti avalikkuses kommenteerida, kui Oper ei tule, oleks äärmiselt keeruline, sest kutse ju oli ja vigastust justkui kah poleks.

ent väga meeldis vtp sõnavõtt, millega sisuliselt võiks teema lõpetatuks lugeda. usun et EJL ja Oper jätkavad omavahel mõistlikku suhtlemist, ainult sellest ämbrist tuleb õppida. ja mitte ainult Opi puhul.
            no minu silmis mängis Oper end koondise suhtes auti hetkel igatahes. mees andis selgelt mõista, et klubi on tähtsam ja koondis on teisejärguline.
            mees, sul on suure tõenäosusega ainuke võimalus elus mängida Brasiilia koondise vastu ja sa otsustad nii. kusjuures mäng ju ametlikul UEFA-FIFA mängude päeval. kusjuures mees oleks 100%-liselt platsile saanud. paljud meie koondislased kadestavad tema staatust ju koondises. vat et pea ainuke mängija ju, kes saab pea alati kindel olla, et on koondise jaoks 100%-lt vajalik.
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Vabandan väga, kui te olete maailma näinud inimesed (vähemalt mõned eelmised postitajad): kas kuskil mujal maailmas on ka nii, et koondisse kuuluv või seal piiri olev mängija peab ise iga mängu eel peatreenerile helistama, et oma vigastustest, vormist ja mängugraafikust rääkida või on see üldiselt ikkagi peatreeneri töö - teada, kes kus mängib ja kellega ja millal ning kas mängija suudab kahel jalal liikuda või mitte?
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Nüüd tuleb vähe pikem rant kah otsa: mis kuradi jalgpalliriigis me üldse elame, kui koondise asjamehed ei suuda isegi seda teada, kes mis ajal mängib. Mulle meenub kohe paari aasta tagune lugu, kuid ma ei suuda meenutada, kas tegemist oli Flora või koondisega – igatahes rääkis üks nende peatreeneritest pärast mängu, et „vastase mängudega videosid polnud ja ei osanud midagi oodata“ jms sõna otseses mõttes paska.

Miks paska? Sest mul läks täpselt 25 minutit, et leida kolm või rohkemgi videot viimastest mängudest. Saatsin toona Pohlakule meili kah nende linkidega ja küsisin, et mis tsirkus see on selline. Pakkusin juba siis välja, et kui nad ise hakkama ei saa, postitagu Soccernetti ja eks keegi aitab. Aivar toona küll ei vastanud midagi.

Nüüd on aastake-paar-kolm möödas ja sittagi pole muutunud. Ikka veel me ei tea, kes on vigastatud, kes taastunud ja kes kus mängib. Kas tõesti peaks siinne kommuun kõigist välismaal olevatest eestlastest iga nädal paketi kokku panema ja liitu saatma, et „siin on videod, siin tulemused ja siin graafik“ ning loomulikult kõigi uute vastaste kohta kah.

Mul on üks positiivne näide ka, kuid ei hakka seda täpsustama, sest ei tea, kas ajamehed soovivad.

Rant over.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

See olekski see "mõttetu istumine", mida Rüütli ühel ametipostil töötades päevast päeva peaks tegema.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                    kas kuskil mujal maailmas on ka nii, et koondisse kuuluv või seal piiri olev mängija peab ise iga mängu eel peatreenerile helistama, et oma vigastustest, vormist ja mängugraafikust rääkida või on see üldiselt ikkagi peatreeneri töö - teada, kes kus mängib ja kellega ja millal ning kas mängija suudab kahel jalal liikuda või mitte?
                    Väga õige point ja puha, aga Rüütli teadiski ju, et Operil on liigamäng ees mõned päevad pärast Brassidega madistamist ning et tal seetõttu puudub soov end vaevata pikkade lennureisidega. Ma ei näe põhjust, miks sellises olukorras peaks Rüütli asuma kontrollima, kas Operi liigamäng kaob kavast ära või mitte. Kuna Operiga oli juba räägitud ja säärasele kokkuleppele jõutud, siis loogiline samm ju see keiss sulgeda ja keskenduda teistele mängijatele, kes tõepoolest kohale võivad ilmuda. Ning nüüd kui Operi plaanides tekkis muutus, siis oleks tõepoolest pidanud olema tema see, kes õigeaegselt koondist teavitab oma soovidest. Ja tegelikult ta seda ka tegi, kui see õigeaegsuse osa välja jätta.

Tõsi ta tegelikult on, et varem on olnud olukordi, kus tõesti on mõne asjapulga tegemata töö jätnud mängijaid kohtumistest kõrvale, aga antud juhul ei näe ma küll põhjust kedagi süüdistada selles. Pealegi, kui Oper tunneks, et temaga on ülekohtuselt käitutud, siis küllap oleks ikka tema see, kes selle teema tõstataks, mitte ei peaks meie tema õiguste eest siin foorumis võitlema. Igatahes minu mäletamist mööda teatas ta meedia kaudu, et tal kellelegi etteheiteid pole.
                    20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      Vabandan väga, kui te olete maailma näinud inimesed (vähemalt mõned eelmised postitajad): kas kuskil mujal maailmas on ka nii, et koondisse kuuluv või seal piiri olev mängija peab ise iga mängu eel peatreenerile helistama, et oma vigastustest, vormist ja mängugraafikust rääkida või on see üldiselt ikkagi peatreeneri töö - teada, kes kus mängib ja kellega ja millal ning kas mängija suudab kahel jalal liikuda või mitte?
                      Kas juba selle pärast ei peaks olema koondise treener keegi muu kui meie kohaliku klubi peatreener? Kuidas peaks ta leidma näiteks aega, et kellegi mängule minna voi, et koigi videoid vaadata kui üldse eestis sellist asja tehakse.

Kommentaar

kas Operi jalkakoolil on nüüd kriips peal või mida see EJL-i poolt osakute ostmine võiks tähendada? EJL hakkab jalgpallikooli pidama? või kanditakse see Florasse ümber?
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Asja arendamisel vist kriips peal ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas -thierry-
                            Huvitav millal siis näeme Andres Operi lahkumismängu Eesti koondises?
                            Siis kui Argeniina koondis tuleb Eestisse

Kommentaar

Nussib mängu ka veel ära .

Kommentaar

pilte Opist Shanghai särgis!

Kommentaar

Working...
                                X