Mul poeb juba kahtlus hinge, et kas Operit üldse veel ongi võimalik Eesti koondise särgis näha.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Vanasti oli häda selles, et Oper oli vigane või ei nurunud koondisekutset. Nüüd on häda selles, et liiga suur vahemaa. Loll, kes vabandust ei leia.
Päris huvitav oleks teada, et kui Oper ei tule ja Zenjov, kes ka mõistab väravaid lüüa, vb seotud U21'ga, siis kes oleksid need ründajad, kes koondisekutse saavad. Vosko, Viikmäe, Dupikov ja Gussev, kes heal päeval skoorivad Guinea ja Moldova suguste mansade vastu. Tõesti, sajandi mäng missugune. 2500 eegu eest siukest nalja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMul poeb juba kahtlus hinge, et kas Operit üldse veel ongi võimalik Eesti koondise särgis näha.
alates 3:20st räägib Rüütli Opist ja mina saan küll aru, et edaspidi küll arvestatakse temaga (eeldusel, et ta katki ei ole)
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustalates 3:20st räägib Rüütli Opist ja mina saan küll aru, et edaspidi küll arvestatakse temaga (eeldusel, et ta katki ei ole)
Kommentaar
-
Algselt postitas Sunderland Vaata postitustÕige kah, pole vaja teda koondisse kutsuda üheks mänguks, septembris on 2 mm valikmängu järjest kus teda palju rohkem vaja läheb.
Kommentaar
-
Kui peatreener Tarmo Rüütli teatas, et Andres Oper maavõistlusel Brasiiliaga ei osale, siis Operi sõnul see päris kindel veel pole.
"Kunagi leppisime kokku, et ma ei tule. Siis teadsin, et klubil on samal nädalavahetusel mäng ees – mõtlesin, et läheks pikkade reiside tõttu liigseks rabelemiseks. Aga tegelikult mängu ei ole. Helistasin täna Eestisse ja ma ei tea veel täpselt, mis saab," jättis Oper omalt poolt otsad lahti.
Kommentaar
-
Mängust Brasiiliaga: "Võib-olla ikka tulen."
Kas pole armas, kuidas inimesed kipuvad ikka kogu aeg lahmima, mis sest et neil tegelikult tagamaadest aimugi pole.
EDIT: Mhmh, sama link mis Jihad postitas, aint et minu nett venitas selle ülesviskamisega nii kaua, kui vähegi võimalik ja kogu mu postituse ilu läheks kaduma, kui ma nüüd selle lingi ära võtaks, nii et suck it.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
Kas pole armas, kuidas inimesed kipuvad ikka kogu aeg lahmima, mis sest et neil tegelikult tagamaadest aimugi pole.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKas pole armas, kuidas inimesed kipuvad ikka kogu aeg lahmima, mis sest et neil tegelikult tagamaadest aimugi pole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar