Algselt postitas kala2
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andres Oper (134/38)
Collapse
X
-
Algselt postitas Thugie Vaata postitustSamas ei välista täiesti ka Hiinasse jäämist.b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas kala2 Vaata postitustnu delfi artiklist lugesin kyll välja et sealses kliimas ta palli toksida ei viiciUue mängupaiga otsingul vaatabki Oper peamiselt Euroo*pa poole, aga ei välista veel täielikult ka mõnda muud Hiina klubi peale Shenhua, kui peaks imekombel sealtkandist taas pakkumise saama.
Kommentaar
-
Andres Oper vastas Mehhiko klubi pakkumisele "ei"
Eesti jalgpallikoondise läbi aegade suurim väravakütt Andres Oper lükkas tagasi ühe Mehhiko klubi lepingupakkumise.
"Ütleme nii, et tingimused ei sobinud," põhjendas Oper "ei"-d Õhtulehele.
"Üks asi, et ma ei soovinud pakutud raha eest sinna minna, aga vähemalt sama oluline, et nad pakkusid lepingut liiga lühikeseks ajaks. Ma ei ole enam poisike, mul on pere ja ma ei tahtnud hakata teist aastat järjest kuskil kodunt väga kaugel elu sisse seadma."
Oper ei soovinud avalikustada, mis klubist ja kui pikast pakkumisest jutt. Põhjendades: mine tea, äkki tulevad veel uue pakkumisega tagasi.
Arvan,et tegi õige otsuse .. Ta leiaks ka Euroopast korraliku meeskonna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vova Vaata postitustMille eest huvitav Flora talle palka maksma hakkaks ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainer44 Vaata postitustkas tal hiinlastega on leping läbi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar