Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Den Haagi direktor Dick Vierling soovib aga veenduda Operi võimes endiselt palli väravasse toimetada.
Pole just kõige kergemate ülesannete killast.
Iseenesest on see ka arusaadav, kuid usun mehe võimetesse leida eredivisie nivooks vajaliku vormi. Seda enam kui klubi juhendajaks mees, kelle käe all ta Rodas parimad esitused tegi.
Parim võimalus taas nö pildile tagasi tulla, pärast seda fopaad Hiinas.
Lähe paremini? Tal oli suvel leping laual, Oper ise valis Shanghai Ado asemel.
Olen sellest teadlik. Paremini saab minna ikka võrdluses arengumaa liigaga kaug-idas. Loodetavasti eksootilised seiklused on selleks korraks lõppenud ja võimalik jalgpalli kvaliteetliigaga liitumine annab talle enesekindlust ja tahtmist end uuesti tõestada ka koondise tarbeks. Sest ükskõik millise eestlasest palluri liitumine eredivisie mis tahes satsiga on saavutus ning mänguminutite kogudes kindlasti väärt sinisärki selga tõmbama.
Olen sellest teadlik. Paremini saab minna ikka võrdluses arengumaa liigaga kaug-idas. Loodetavasti eksootilised seiklused on selleks korraks lõppenud ja võimalik jalgpalli kvaliteetliigaga liitumine annab talle enesekindlust ja tahtmist end uuesti tõestada ka koondise tarbeks. Sest ükskõik millise eestlasest palluri liitumine eredivisie mis tahes satsiga on saavutus ning mänguminutite kogudes kindlasti väärt sinisärki selga tõmbama.
Olen samuti teadlik, et Opi läbis Ados suvel medikali ning pakkumine OLI laual, aga huvi Hiina liiga vastu ning praktiliselt 4x summa oli see, mis ta sinna viis. Paremini minna saab alati, eelnevas kontekstis oli aga juttu Adost ja seal paremini minekust.
Tänases treeningmängus alistas ADO Den Haag Saksamaa 3 liiga satsi Wuppertaler SV 2:0 ning rõõmusõnumina lõi teise palli vastaste võrku Andres. Eks järgmine nädal annab ehk vastuse tema võimaliku palkamise suhtes, sest talvepuhkus lõpeb enamike satside jaoks, kelle mängu detsembris halbade ilmaolude tõttu edasi ei lükatud ning ADO vastane 24 jaanuaril on Sparta.
Kommentaar