Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kas mõni pubi Eestis ei viitsiks vahetevahel ka Hollandi jalkat näidata?
sellest on siinsamas teemas umbes kolmsada seitsekümend kaheksa korda juba juttu olnud, et pole võimalik näidata, sest ametliku kaarti kas ei saa või maksab see $$$
kas mõni pubi Eestis ei viitsiks vahetevahel ka Hollandi jalkat näidata?
Minu arust peaks igal pubil, kel viasat baltic ametlik kaart ikka eredivisiet näitama, seda näevad ju ka kaabeltelevisiooni kliendid, kuigi Roda mänge seal ei näidata. See ka arusaadav, kuna eredivisie pole mujal euroopas sellise huvi objekt kui premier, la liga või serie a. Kuid hollandi tippklubide mänge saab ju pea iga nädal ka viasati pealt näha. Nii et ei näe nagu põhjust kurvastamiseks. Ja kui tahta näha absoluutselt kõiki eredivisie mänge, siis otsi minu postitust siit teemast oma paar kuud tagasi, kus juttu versatel voetbali kaardi muretsemisest ja selle võimalikkusest ning ka hindadest. Ja seda võivad teha ka Eesti pubid, ainult sellise hinna eest vaadata ainult eredivisiet on vist väga suur väljaminek, arvestades seda, et selle raha eest saaks 2a ART Spordi kaardi, mis näitab pea kõiki premiershipi mänge nii lives kui delay-na ja seda 4 kanalil, lisaks veel la liga ja serie a üksikud tippmängud. Eredivisie highlightse saab näha nagu ikka talpa stremailt, vähemalt niikaua kuni see veel available on.
Vladan Kujovic (SeM)
Ger Senden
Jan-Paul Saeijs
Ivan Vicelich (NZl)
Vincent Lachambre (Bel)
Boldizsár Bödör (Hon)
Gregoor van Dijk (C)
Sérgio (Bra)
Simon Cziommer (Dui)
Andres Oper (Est)
Cristiano (Bra)
Vladan Kujovic (SeM)
Ger Senden
Jan-Paul Saeijs
Ivan Vicelich (NZl)
Vincent Lachambre (Bel)
Boldizsár Bödör (Hon)
Gregoor van Dijk (C)
Sérgio (Bra)
Simon Cziommer (Dui)
Andres Oper (Est)
Cristiano (Bra)
Kas simon cziommer on poolkaitsja või ründaja ja mis taktikat roda kasutab sest on neil ju algkoosseisus vähemalt 3 ründajat, kas Oper või siis Sergio on poolkaitsjad või mängib roda 4-3-3 mida ma ei usu eriti?
Vladan Kujovic (SeM)
Ger Senden
Jan-Paul Saeijs
Ivan Vicelich (NZl)
Vincent Lachambre (Bel)
Boldizsár Bödör (Hon)
Gregoor van Dijk (C)
Sérgio (Bra)
Simon Cziommer (Dui)
Andres Oper (Est)
Cristiano (Bra)
Kas simon cziommer on poolkaitsja või ründaja ja mis taktikat roda kasutab sest on neil ju algkoosseisus vähemalt 3 ründajat, kas Oper või siis Sergio on poolkaitsjad või mängib roda 4-3-3 mida ma ei usu eriti?
Sergio ei ole üldsegi ründaja. Pole kunagi olnud ja ei saa ka.
juba ammu andis keegi hea inimene lehekülje, kust saab streame. Näe võta pane favorite\'idesse http://www.freesoccer.eu.tt/ ja järgmine kord vaata ise.. ma täna sealt 4 mängu vaadand
Kommentaar