Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma lihtsalt ütlen, et need inimesed kes selle asjaga tegelevad võiksid seda asja rohkem südamega teha, mitte ülekäe.
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

nt nos.nl-is polnud märgitud, et Oper oleks välja vahetatud. Ja kuidas peab uudist tegev inimene teadma palju Oper platsil viibis. Nii et, ära targuta siin midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Karla Vaata postitust
        nt nos.nl-is polnud märgitud, et Oper oleks välja vahetatud. Ja kuidas peab uudist tegev inimene teadma palju Oper platsil viibis. Nii et, ära targuta siin midagi.
        Targutan küll.
        Siis ta oleks võinud kirjutada et pole andmeid Operi mänguaja kohta.
        Mai räägi ainult sellest korrast.
        Näiteks on uudiste järgi Oper andnud 3 väravasöötu, aga statistika näitab et 1.
        Ja ka enne mu tähelepanekut oli eestlased võõrsil tabelist märgitud nii Teeveril, kui ka Operil vale mänguaeg ja ka Annistele on värav märgitud, mida Norra portaali järgi ta pole löönud.
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

uurides välja täpse info?

Kommentaar

Mis Opi väravasöötudesse puutub, siis ametlikus statistikas on neid 1, sest Opit ei loeta väravasöödu andjaks Twente vastu, kuigi mina isiklikult ütlen, et tema oli see, kes palli Ramzile toimetas ja kuigi see puutus vahepeal õrnalt vastase meest, peaks Oper ikkagi väravasöödu andja olema. Ja soccernet sai 3 kokku ilmselt selle pärast, et mõnedes allikates on Oper ekslikult märgitud söödu andjaks 1:0 väravas Ajaxi vastu (tegelik sööduandja oli Ramzi).

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
              Ma lihtsalt ütlen, et need inimesed kes selle asjaga tegelevad võiksid seda asja rohkem südamega teha, mitte ülekäe.
              Tõesti ära vingu kogu aeg, käib juba pinda, et igas kolmandas postituses sa õiendad.
              Koondise põhimängija

Kommentaar

Jah aga siiski oleks ka tore kui need asjad korda saaks...

Kommentaar

Algselt postitas eriklt Vaata postitust
                  Tõesti ära vingu kogu aeg, käib juba pinda, et igas kolmandas postituses sa õiendad.
                  Õiendan ? Ma alles esimest korda õiendasin. Ennem ma olen tähelepanu juhtinud vigadele, ega ma paha pärast seda ütle.

Kommentaar

Vait neegrid. Opi õpetab, parandab ja muudab.

Kommentaar

Kas keegi oskab öelda kas opi on täna põhis või mitte? Ning ega keegi ei tea kas kuskilt seda mängu lives ka saab vaadata?
                      I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.

Kommentaar

Algkoosseisus peaks ta küll olema.

Kommentaar

väga hea...loodetavasti lööb siis värava ka või isegi mitu
                          I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.

Kommentaar

Oper jah algkoosseisus, 433 (või 451) süsteemis tipuründaja.
                            Vahel ikk aantakse talle sinna neid pikki palle, kuid AZ surub hetkel tublisti, vv hea töö on hoidnud seisu viigis.

Kommentaar

Poolaeg 0-0. Kas striimi ei tee keegi?

Kommentaar

Oper oli poolaja viimastel minutitel ka natuke aktiivsem. 3 korda tegi "jooksen vabaks - saan tsenderduse - võtan ilusti omaks - löön ei tea kuhu" trikki.

Kommentaar

Working...
                                X