Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

suurimad tänud

Kommentaar

kes ei viitsi muude pässide väravaid vaadata siis: http://www.yousendit.com/download/y2...2BkY95TA%3D%3D

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
        kes ei viitsi muude pässide väravaid vaadata siis: http://www.yousendit.com/download/y2...2BkY95TA%3D%3D
        Väga täkk värav.
        Mis maalane see Oper on?

Kommentaar

Roda sai Van Tornhouti 2. ja 31. minuti väravatest ilusa 2:0 võidu üllatavalt magedalt mänginud Twente üle. Oper vahetati lõpuminutil välja. Arvestades, et Roda mängis teise värava järel ehk ligi tund aega üsna kaitsvalt, tegi Opi korraliku mängu, võitis mitu korda hästi palle ja töötas kaitses. Paar võimalust oli ka tekkimas, kui ainult oleks talle parem sööt antud. Roda jaoks kindlasti just psühholoogiliselt väga oluline võit paari valusa kaotuse järel.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Opi vahetati 46. minutil ehk peale avapoolaega välja, kui Roda on hetkel kaotamas Ajaxile 0:2.
            Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Kui ma kokkuvõttest õigesti aru sain, siis oli Roda fännide arvates Ajaxi esimene värav üsna kaheldav ning veidike hiljem võeti nende arvates ebaõiglaselt ära Rodalt viigivärav.
              20 LEGEND

Kommentaar

Nojaa nii palju kui ma aru sain sellest olukorrast, siis Ajaxi ründaja kasutas kätt, et Roda väravavahilt pall ära võtta.

Kommentaar

Mõistetamatult kadus see pall väravavahi kätest Ajaxi ründajale ette küll... Mis toimus, seda kaameranurga tõttu, mina aru ei saanud.
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ja Opi on Roda Alkmaari vastu juhtima viinud.

Kommentaar

Oper viis just Roda AZ vastu juhtima. Värav ise lambist - vv pikk väljalöök, kaitse magas Operi läbijooksu täiesti maha, Alkmaari vaht seikles ka kuskil karistusala joone peal ja Oper tõstis umbes 25 meetrilt palli rahulikult üle tema. Väga hea ja rahulik tegutsemine.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Oper viis Roda Alkmaari vastu 1:0 juhtima !!
                        Algselt postitas budulojus
                        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Ma ei mõista miks Oper mingit ründavat paremäärt peab mängima. Ja kogu see Roda punt on mingi õnnetusehunnik. Poolajal ainult üks pealelöök ja seegi Operi värav. Pekstakse ainult pikka ette ja sedagi ebaõnnestunult. Kaitse on hullem kui mingil Eesti keskmikul. Õhh...
                          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Opdam viigistas 65. minutil, aga kaks minti hiljem Opi viis jälle Roda juhtima.
                            Supper Lihtsalt

Kommentaar

SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!
                              Täna on eestlaste päev Hollandis !
                              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Oper sai ka 70.minutil kollase kaardi.

Kommentaar

Working...
                                X