Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Roda sai Van Tornhouti 2. ja 31. minuti väravatest ilusa 2:0 võidu üllatavalt magedalt mänginud Twente üle. Oper vahetati lõpuminutil välja. Arvestades, et Roda mängis teise värava järel ehk ligi tund aega üsna kaitsvalt, tegi Opi korraliku mängu, võitis mitu korda hästi palle ja töötas kaitses. Paar võimalust oli ka tekkimas, kui ainult oleks talle parem sööt antud. Roda jaoks kindlasti just psühholoogiliselt väga oluline võit paari valusa kaotuse järel.
Kui ma kokkuvõttest õigesti aru sain, siis oli Roda fännide arvates Ajaxi esimene värav üsna kaheldav ning veidike hiljem võeti nende arvates ebaõiglaselt ära Rodalt viigivärav.
Mõistetamatult kadus see pall väravavahi kätest Ajaxi ründajale ette küll... Mis toimus, seda kaameranurga tõttu, mina aru ei saanud.
Oper viis just Roda AZ vastu juhtima. Värav ise lambist - vv pikk väljalöök, kaitse magas Operi läbijooksu täiesti maha, Alkmaari vaht seikles ka kuskil karistusala joone peal ja Oper tõstis umbes 25 meetrilt palli rahulikult üle tema. Väga hea ja rahulik tegutsemine.
Ma ei mõista miks Oper mingit ründavat paremäärt peab mängima. Ja kogu see Roda punt on mingi õnnetusehunnik. Poolajal ainult üks pealelöök ja seegi Operi värav. Pekstakse ainult pikka ette ja sedagi ebaõnnestunult. Kaitse on hullem kui mingil Eesti keskmikul. Õhh...
Kommentaar