Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andres Oper (134/38)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kas teeb bemmi kummidele ära?

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
      Operi väravat on youtube'is juba 10 000 korda vaadatud.
      jah. see näitab, et Eestist on saamas jalgpalliriik.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Andres on tasemel poiss

Kommentaar

Kas Oper veel koondise eest ka platsile tuleb?

Kommentaar

Algselt postitas trip24 Vaata postitust
            Kas Oper veel koondise eest ka platsile tuleb?

Ei tule. Ta peab juutjuubis 10 000 väravat lööma.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

närivad mu lause kallal siin. lähen nutma.

Kommentaar

Täna kell pool neli Ajax - Roda mäng Viasat Sport 2 pealt otseülekandes

Kommentaar

Sop näitab ilusti.
                  Operi meeskond on möku!
                  Andu triblas üksinda läbi kuni esimese postini siis andis söödu ja vend ei saanud pihta!
                  4-2 ajaxile, hetkel! 90 minut
                  Edit. Roda näitab ilusti Ajaxile hambaid. Mitu teravat rünnakut.
                  edit2. läbi. 4-2 ilus mäng.
                  Oleks võinud lõppeda ka viigiga. Oleks on paha poiss.

Kommentaar

Roda viigivõimalus: http://www.youtube.com/watch?v=yE6kOgu4CvA

Kommentaar

Opilt selline keskmine esitus, kuid samas mitte midagi väga säravat. Kaks head tsenderdust-üks esimesel ja teine siis eelpool kirjeldatud lõpuminutite oma, need olid vast parimad episoodid tema mängust.
                      Roda probleem on ikkagi nõrk kaitseliin, milles võib süüdistada pea kõiki Ajaxi löödud väravaid, va viimane kui Rommedahl ise ennast korralikult läbi mängis.
                      Pa Maduo-Kah paistab olevat Kerkrade klubi Roy Keane või Patrick Viera, so tõsine meeskona hing, kes mängijaid tagant ergutab, kuid tihti ka üle reageerib. Nt teise Ajaxi väravajärgne olukord kui ta Roda kiiprit läks sõimama, et too Lugue tsenderdust ei suutnud korralikult püüda, mispeale Castro suisa talle füüsiliselt kallale tormas. Taolisi olukordi oli veelgi, mil Norra kodakondne meeskonna kaaslasi liigselt õpetama kippus.
                      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

see oli Bodor, kes pallile pihta ei saand.

aga aru ma ei saa, miks ta pihta sellele pallile ei saand? rikošetti ega midagi polnud ju enne. ta nagu isegi ei üritanud kurb

ja nõme oli vaadata, kuidas Roda ei suutnud midagi väga hullu korda saata, sest söödutugevus ja täpsus ja vastuvõtt oli kohati jube kehv..

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                          see oli Bodor, kes pallile pihta ei saand.

aga aru ma ei saa, miks ta pihta sellele pallile ei saand? rikošetti ega midagi polnud ju enne. ta nagu isegi ei üritanud kurb

ja nõme oli vaadata, kuidas Roda ei suutnud midagi väga hullu korda saata, sest söödutugevus ja täpsus ja vastuvõtt oli kohati jube kehv..
                          Esimene mees posti pool oli Yulu Matondo ja teine, kes tsenderduse järgselt värava alla tormas oli jah Bodor, kes pallile pihta ei saanud.
                          Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Opi täna 30

Kommentaar

Roda juhib hetkel Groningeni vastu 3-1, Roda teise värava autoriks ei keegi muu kui Roland Lamah.
                              .. kolmanda lõi Oper.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                                Roda juhib hetkel Groningeni vastu 3-1, Roda teise värava autoriks ei keegi muu kui Roland Lamah.
                                .. kolmanda lõi Oper.
                                4:1 ja taas Opi!

Kommentaar

Working...
                                X