Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Henrik Ojamaa (FC Flora, Eesti)

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • metssiga
    Asjahuviline
    • Jun 2006
    • 3804

ei no siiani pole võetud sellepärast Ojamaad et ta pole ise helistanud ka Rüütlile!oma pott!

Kommentaar

• jethro
      veteran
      • Aug 2005
      • 797

Tegelikult võetaksegi mängijaid koondisesse vastavalt sellele kui tihti keegi Rüütlile helistab. Tal on kohe selline tabel excelis. Neemelo on ju teada laisk ja ei viitsi helistada, Opi kaotas eelmine kuu telefoni ära, Poom saadab muudkui SMS-e aga neid ei võeta arvesse. Kaimar seevastu on tragi, iga hommik üks kõne, et kuidas tervis on ja koht koondises olemas. Vot nii lihtne see ongi.

Kommentaar

• yheksa
        Eesti koondislane
        • Mar 2003
        • 2038

Püha püss, köik on ühtäkki jubedad irooniakuningad.

Kommentaar

• Aílton
          Loner
          • Mar 2004
          • 4015

Algselt postitanud kasutaja khristo poolt
          Ouoo Martin, hoia oma hobuseid. Las mängib enne ikka aastake-paar Derbys põhis. A ma usun, et poisil tulevikku on ja mingi 3-4 aasta pärast võib teda juba mõnes põhikoondise sõprusmängus Zenjovi kõrval pingil näha. Ja sealt edasi tuleb kogemus juba mühinal - vaatavad, teevad märkmeid, õpivad Neemelolt viimistlemist ja Viikmäelt võitluslikkust...
          traküll. Nii need asjad on.

Ootame siis mänguaega Derby esindusmeeskonna eest.
          AILTON

Kommentaar

• Kaspy
            Eesti koondislane
            • Jan 2004
            • 3521

Algselt postitanud kasutaja Mikk4 poolt
            traküll. Nii need asjad on.

Ootame siis mänguaega Derby esindusmeeskonna eest.
            Ehk ootaks siiski esialgu lepingut?Muide kas noortega sõlmitaksegi esialgi nii lühikesed lepingud (Ojamaa 1 a)?

Kommentaar

• oku
              I see them, they run.
              • Oct 2001
              • 2539

Algselt postitanud kasutaja Kaspy poolt
              Ehk ootaks siiski esialgu lepingut?Muide kas noortega sõlmitaksegi esialgi nii lühikesed lepingud (Ojamaa 1 a)?
              Sageli lühemad veel, pooleaastased ja nii. Aasta on päris OK juba. Väga kõvad vennas saavad pikemaid lepinguid.
              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

• Kasepats-Pidur
                Asjahuviline
                • Feb 2008
                • 2420

Kas siis Henzil on nüüd teoreetiline võimalus hooaja lõpus ka Championshipis platsile/pingiotsale saada või hakkab see esindusmeeskonnas treenimine jms pihta järgmisest hooajast?

Kommentaar

• oku
                  I see them, they run.
                  • Oct 2001
                  • 2539

Derby laenas Spursist (kunagise Leedsi) noorlootuse Danny Rose, kes peaks keskväljal mängima. Ei usu, et Ojamaa sel aastal põhitiimi pingile saab. Enne tuleb reservidesse regulaarselt saada.

Kommentaar

• eston maravilha
                    V9
                    • Aug 2001
                    • 18294

ikka on. ja ma arvan, et kui derby on kindlustanud püsimajäämise, siis kohe kindlasti.

Kommentaar

• eston maravilha
                      V9
                      • Aug 2001
                      • 18294

Algselt postitanud kasutaja oku poolt
                      Enne tuleb reservidesse regulaarselt saada.
                      derbyl ei ole reservmeeskonda see aasta.

Kommentaar

• oku
                        I see them, they run.
                        • Oct 2001
                        • 2539

Algselt postitanud kasutaja pedro poolt
                        Eksid. Watford laenas selle mehe, mitte Derby.

Reservides oli Ojamaa juba eelmisel hooajal regulaarselt. Sel hooajal ka löönud seal mitmeid väravaid jne.
                        Hooaja lõpus, kui Derbyl ebatähtsad mängud, siis äkki pingile võib-olla saab, kuigi ausalt öeldes väga ei usu. Pigem järgmise hooaja ettevalmistusmängudes.
                        Minu bad. Kuid isegi võttes arvesse, et Rose'i koha pealt ajasin udu ja reservtiimi pole, olen põhitiimi võimalustes sama skeptiline. Loodan, et eksin.

Kommentaar

• Kasper
                          Administraator
                          • Jan 2006
                          • 7500

Algselt postitanud kasutaja khristo poolt
                          Ouoo Martin, hoia oma hobuseid. Las mängib enne ikka aastake-paar Derbys põhis. A ma usun, et poisil tulevikku on ja mingi 3-4 aasta pärast võib teda juba mõnes põhikoondise sõprusmängus Zenjovi kõrval pingil näha. Ja sealt edasi tuleb kogemus juba mühinal - vaatavad, teevad märkmeid, õpivad Neemelolt viimistlemist ja Viikmäelt võitluslikkust...
                          Martin rääkis U-21 koondisest. 8-)
                          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                          Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
                          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

• dareth
                            praadimiskindel margariin
                            • Dec 2003
                            • 4295

Algselt postitanud kasutaja oku poolt
                            Minu bad. Kuid isegi võttes arvesse, et Rose'i koha pealt ajasin udu ja reservtiimi pole, olen põhitiimi võimalustes sama skeptiline. Loodan, et eksin.
                            Derby lihtsalt ei osale reservide liigas. Vahel peab reservmeeskond mõne sõpruskohtumise. Mis praktiliselt tähendab seda, et kui esindussatsis platsile ei pääse, siis mänguline koormus on madalam kui Kaimar Saagil.
                            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• magicm
                              Meeskonnaliige
                              • Sep 2002
                              • 1498

Algselt postitanud kasutaja dareth poolt
                              ... siis mänguline koormus on madalam kui Kaimar Saagil.
                              Kas saab olla? Mina olen asjast nii aru saanud, et Kaimar Saag soojendab Taani esiliiga duubli pinki.

Kommentaar

• dareth
                                praadimiskindel margariin
                                • Dec 2003
                                • 4295

Algselt postitanud kasutaja magicm poolt
                                Kas saab olla? Mina olen asjast nii aru saanud, et Kaimar Saag soojendab Taani esiliiga duubli pinki.
                                Duubli eest on ta platsil käinud küll ja veel minu teada.
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Töötlen...