Mitu JPH liiget hääletas kui küsida tohib?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aasta geenius ja jobu
Collapse
X
-
17, kas sinu eesnimi algab tähega M ja perenimi tähega P? Kas vihjasid loosiga võidetud särgile?
Vabanda, mina, Poborsky, olen selle taga, et see asi venib! T-särk tuleb kindlasti peagi, aga natuke läheb veel aega. Ja siis võtan sinuga taas ühendust
Palun vabandust, veelkord!
poborsky@jalgpallihaigla.ee
Kommentaar
-
Abilinnapea Mutli kiidab heaks LINNAVOLINIK KRUUSIMÄE ETTEPANEKU teha tänavusel Õllesummeri külastajate hulgas teavitustööd alkoholi kahjulikest mõjudest ning kutsub ka linnavolinikku selles kaasa lööma.Algselt postitas ballackmutli võib perse minna omadega. ise korraldavad seda joomalaagrit ja siis nõuavad et vastased peavad seal mingit teavitustööd tegema.....idioot. aga jobuks ei saa hääletada teda.
Keegi pole ju midagi nÕudnud......ja arvan,et igati loomulik oleks,et Kruusimäe ise kaasa lööks asjas.
võI ei saa mina aru?Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
-
Ma ei saa aru mida see Mutli valesti on teinud sinu arust??Kas selgitad mulle tobule milline tema kommentaar vale oli või mida ta valesti Ütles?Algselt postitas ballackjalgpallis pole ta midagi veel nii valesti teinud, väga vale oli tema kommentaar tema enda sõprade poolt korraldatud üritusele, jalgpallijobuks ei saa teda mitte kuidagi valida.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
"Enda sõprade" all mõtled Keskerakonda või oled asjaga lähedalt kursis?Algselt postitas ballackjalgpallis pole ta midagi veel nii valesti teinud, väga vale oli tema kommentaar tema enda sõprade poolt korraldatud üritusele, jalgpallijobuks ei saa teda mitte kuidagi valida.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Kust otsast korraldab seda üritust Keskerakond?? Ka minule ei sümpatiseeri see erakond, aga sellepärast, et nad Summerisse normaalselt suhtuvad on nad korraldajad? Muidugi võib-olla oled sa Summeri või Keskerakonnaga tihedalt seotud ja tead nende siseasju täpselt..Aga mis sinu arust on normaalne, kui Õllesummer keelataks sõna otseses mõttes ära?Algselt postitas ballackrääkis kojamehele et ei tohiks alkoholile reklaami teha õllesummeril kuna ei sobi, samas aga ise korraldavad suure hurraaga seda joomalaagrit ja pole midagi häda ja siis veel omakorda kiunuvad et juuakse palju ja juuakse palju ja vaja piiranguid panna. üks piirangutest võiks olla õlleka ära jätmine.
nagu ma eespool kirjutasin siis jalgpallijobuks ei saa teda nimetada.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Mees, kas sa oled karsklane?Algselt postitas ballacksamas aga ise korraldavad suure hurraaga seda joomalaagrit ja pole midagi häda ja siis veel omakorda kiunuvad et juuakse palju ja juuakse palju ja vaja piiranguid panna. üks piirangutest võiks olla õlleka ära jätmine.
Mees, kas sa väidad, et sa ise õllekal ei käi?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Tema ei rääkinud kojamehele midagi.......Mina saan aru,et Kruusimägi tegi ettepaneku teha õllesummeri korraldajate hulgas teavitustööd,Mutli kiitis heaks selle ettepaneku,ning kutsus ka Kruusimäge ennast üles selles kaasa lööma.Algselt postitas ballackrääkis kojamehele et ei tohiks alkoholile reklaami teha õllesummeril kuna ei sobi, samas aga ise korraldavad suure hurraaga seda joomalaagrit ja pole midagi häda ja siis veel omakorda kiunuvad et juuakse palju ja juuakse palju ja vaja piiranguid panna. üks piirangutest võiks olla õlleka ära jätmine.
nagu ma eespool kirjutasin siis jalgpallijobuks ei saa teda nimetada.
Löö või maha,kuid ikkagi ma aru ei saa mida Mutli valesti tegi või ütles.
Muide.....oleks ka väga imelik kui Tarmo Kruusimägu kutsub üles tegema teavitustööd alkoholi kahjulikust mõjust,kuid samas ise jagab mingite mängude käigus kastide viisi saku õlut osavõtjatele.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar