Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta geenius ja jobu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ballack
    staadionil lastakse mingil tondil laulda oma suva järgi hümni. kõik kes staadionil olid ma arvan et mäletavad seda kui jalgpallimängu kus ei saanud hümni laulda kuna mõni suvatses rüvetada seda. isegi uudistes oli see üleval et sitasti laulis. see oli JALGPALLIstaadionil kus ta seda rüvetas. ponjal? mis kriteeriumid peavad sinu puhul olema täidetud et jalgpalliga oleks seostatud? kas ainult see et kuidas inimene jalgpalli mängib ja kui palju keegi kaasa laulab või? et siis kui mõne klubi fännid kusagil kaklema lähevad väljaspool staadionit siis see ei ole jalgpalliga üldse seotud? on nii või? sinu loogika põhjal ei ole ju jalgpalliga üldse seotud või mis? ta oli kutsutud kurat jalgpalli jaoks sinna et jätkata jalgpalli traditsioone kus enne mänge lauldakse vastavate riikide hümne aga näed see munn keeras selle perse. kui fännid oleks raketi süüdanud siis sinu loogika põhjal ei ole see ju ka jalgpalliga seotud.
    päris räme oli see tõesti, kui ewert eesti hümni asemel nõukogude eesti hümni laulis, ning samal ajal sinimustvalgele urineeris. tibla raisk. kahju, et papa kõvemini ei löönud. papa geeniuseks!

Kommentaar

Olen loll ja võhik aga rääkige täpselt, mida see Ewert tegi, millal tegi, kus ta tegi jne ? Türa ma ei saa midagi aru nii ju

Kommentaar

ma just kirjutasin ju.

Kommentaar

Okei, laulis Eesti hümni ajal NSV hümni?? Okei aga millal selline asi juhtus ?

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
            Okei, laulis Eesti hümni ajal NSV hümni?? Okei aga millal selline asi juhtus ?
            ole hea ja kuula, küll siis mõistad.

Kommentaar

Ah käigu putsi, täitsa haige asi ju. Pole sõnu, tubli mees pani ikka molli tüübile.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                päris räme oli see tõesti, kui ewert eesti hümni asemel nõukogude eesti hümni laulis, ning samal ajal sinimustvalgele urineeris. tibla raisk. kahju, et papa kõvemini ei löönud. papa geeniuseks!
                eston, kui sind ei oleks ... ma ei taha mõeldagi
                kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                  staadionil lastakse mingil tondil laulda oma suva järgi hümni. kõik kes staadionil olid ma arvan et mäletavad seda kui jalgpallimängu kus ei saanud hümni laulda kuna mõni suvatses rüvetada seda. isegi uudistes oli see üleval et sitasti laulis. see oli JALGPALLIstaadionil kus ta seda rüvetas. ponjal? mis kriteeriumid peavad sinu puhul olema täidetud et jalgpalliga oleks seostatud? kas ainult see et kuidas inimene jalgpalli mängib ja kui palju keegi kaasa laulab või? et siis kui mõne klubi fännid kusagil kaklema lähevad väljaspool staadionit siis see ei ole jalgpalliga üldse seotud? on nii või? sinu loogika põhjal ei ole ju jalgpalliga üldse seotud või mis? ta oli kutsutud kurat jalgpalli jaoks sinna et jätkata jalgpalli traditsioone kus enne mänge lauldakse vastavate riikide hümne aga näed see munn keeras selle perse. kui fännid oleks raketi süüdanud siis sinu loogika põhjal ei ole see ju ka jalgpalliga seotud.
                  oeh, oled sina ikka tegelane. Sundja võis ju seda jalgpallimängul teha, kuid imo tavalise inimese jaoks ei ole see mitte jalgpallivägistamine vaid lihtsalt ühe indie hipi kohatu improvisatsioon. selle eest sai ta aga JALGPALLIHAIGLA juhtfiguurilt molli, mis tänu ajalehtedele jne kahjustas imo päris korralikult fännide mainet.
                  Algselt postitas Iceman
                  Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                    sa võid munni ka minna oma sitaste postitustega. peale väljamõeldiste ja pasa midagi muud ka mõnikord oskad kirjutada või kogud ainult postitusi?
                    ei, aga äkki sa annad nõu, kuidas tulevikus pasa kirjutamist vältida?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                      ei, aga äkki sa annad nõu, kuidas tulevikus pasa kirjutamist vältida?
                      Loll oled või? Sõima venelasi, politseid ja levadikuid, siis pole muret, et paska kirjutad.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                        Hea tekst, saatsin sõbrale edasi, ta on 3. klassi õpetaja. Saab kena komaülesande lastele anda.

Tänud!
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Aga miks Led R'i onud tappa ei saanud? Liiga suured ja karvased Papa jaoks?

See pole siis hümni rüvetamine?

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                          Ah käigu putsi, täitsa haige asi ju. Pole sõnu, tubli mees pani ikka molli tüübile.
                          Türi Gängster, raisk.

Kommentaar

voskoboinikov sai küll väga hästi hakkama.. aga ta on tibla ka

Kommentaar

Tuleb välja, et ballacki puhul on tegemist veel muusikaeksperdiga, sest ilmselgelt ei läinud ju ükski noot täppi. Ükski seitsmest noodist. Pagan, see Sundja-poiss on osav poiss.

Kui ühel korral tuleks too Kojamehe bänd hümni räuskama, siis oleks OK?

ballack kuule, kas ei ole hümni lörtsimine too mingi fännide laul, mida enne mängu alatihti lastakse? Vahepeal jörisetakse hümni ikka nii koledasti, et mul on alati need sekundid jube piin olla staadionil. Rääkimata sellest, et edasi tuleb vahepeal lausroppust. Publiku hulgas olevad lapsevanemad on päris hädas kui peavad oma 5-6-7-8 aastastele seletama, et mida täpselt tähendab üks vöi teine väljend, mis just laulus kölasi. Ja miks vatane pasa on ja kas ma vöin söber Kallele ka öelda, et ta on pask. Jnejnejne.

Palju önne. Jöuame sama silmakirjalikkuse juurde kui too flora ja levadia fännide sönasöda. Ühed mustad katlad-pajad köik.

Kommentaar

Kusjuures, kui lastakse ainult publikul hümni laulda, siis enamus inimesed laulavad mööda ja nii mõnelgi pole sõnad peas jne. Siis võiks ju samamoodi Papa koos kurikaga rahvasse peksma lasta?

Kommentaar

Working...
                                X