Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jobu & Geenius
Collapse
X
-
Ah perset! Pooled jalkapealtvaatjad on ise ühed kapikeskid. Aga Operil on jälle üks karikas mida kapi saab panna.
Aga kui nüüd tõsisemaks minna, kas poliitilised eelistused peavad olema ka spordiala valimisel. Üldiselt on ju jalgpall ju selles suhtes olnud demokraatlik. Või siis mitte. Mul on täitsa kama kuhu keegi kuulub, peaasi, et Eesti koondise värve kaitseb ja väravaid lööb. See on esmatähtis.
Ise kapirohelineTammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!Kommentaar
-
mnjah, Opi läks selleks ju Keskerakonda, et oma klubile ja kaudses mõttes kogu eesti jalgpallile uut tuult sisse lükata, siin ei olegi mingit muud põhjust ju.
Kui ta oleks astunud minugipoolest Rahvaliitu ja sellega saanud hüvesid, siis kas ta oleks ka jobu? Aga noh mis seal ikka.Kommentaar
-
Kesk on ju võimul, miks ta oleks pidanud IRL-i minema? Et Hollandis opositsiooni eelnõusid menetleda?Kommentaar
-
Kui kõrvale panna koondise viimase maiteamitme aasta katastroofilisim esitus, mitmete mängijate väljamaalt häbiga tagasipöördumised ning ühe juhttegelase pidev jalgpalli maine lapsesuuga torpedeerimine, siis tundub kuidagi kahtlane, et kõige jobumaks teoks nimetatakse kellegi eraelulised ambitsioonid parteisse astumise näol.Kommentaar
-
mhm ja võsapets läks kahh sinna et vaeseid aidata
miks peaks tegelema tegevsportlasena poliitikaga,kui karjäär läbi siis aega vähe ve.ja nagu ma juba ütlesin et tglt ju vahet pole,väravaid lööb ikka edasi ja kõik kiidavad ikka,ning ongi kõik hästi
b-dayKommentaar
-
Eesti Jalgpallijobuks sobib inimene (jalgpallur, treener, funktsionär vm),
kes on lõppenud aasta jooksul Eesti jalgpallis kõige rohkem negatiivse külje pealt silma paistnud.
jobannõi rot... mida Andu siis Eesti jalgpallis nii negatiivset tegi??? tõksis palliga 10 korda ja 11 pealt läks sassi. siis mõtlesite, et oi oi oi, see küll ei ole jalgpallur.. paneme parem foorumi karla eesti koondise staar ründajaks juhhu...
ah jobannõi rot... ma ei saa aru.
ei.. tegelt hea töö, ma hakkan teie fänniks.
sellesmõttes on teil õigus, et operi keskerakonda mineku tõttu läksid kõik nike pallid 30% kallimaks... nüüd ei ole madalamatel klubidel enam muud võimalust... peame hakkama 99.- Copa pallidega mängima.... sest adit, uhlsporti ja tramondit ei luba mul ema osta. Oper on loll.. tema pärast peame me Copa pallidega mängima nüüd. NUUUUUXXXXKommentaar
-
Muidugi oleks. Eestis on asi lihtne, kõik kes on Rahvaliidus või Keskerakonnas, need on kommunistid, kes tahavad Eestit põhja viia. Samas ILRi, Reformi ja SDE liikmed on kõik tublid Eesti elu edendajad. Üldiselt ikka väga nõme lüke JH poolt.
Ja üritus ise oli ka kuidagi pooletoobine, vähe rahvast jne- oleks võinud ikka reklaami teha asjale rohkem ning kuidagi läbimõelda aktsiooni.Kommentaar
-
Kommentaar
-
see 29 prossa peaks olema neist kes valisid, ehk siis kellegi 10 liikmeline sõpruskond, jalgpallihaiglasse kuulub või kuulus ju kuskil 400 inimest.
Või kui keegi teab kui palju valijaid kokku oli siis ehk saab jalkajobude arvu teada ka?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar