Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jobu & Geenius

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas hullusärgid on muidu vabamüügis või ainult retseptiga?
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
      Kas hullusärgid on muidu vabamüügis või ainult retseptiga?
      ei leia enda oma kuidagi üles....pann pesumasinasse viimati aga näed ära sõi selle raibe.
      miks ma siis jäängi vihkama on see et mitu korda ei kavatsegi ühe asja peale vihastada ja saab ka end välja elada siis selle peale kes mind nii vihaseks ajas karistuseks (mäletad ikka ju minu põhimõtteid et nii nagu koer külale nii küla koerale ja mitte grammivõrdki vähem tagasi teha)......kui on normaalsed tegelased siis ma ei saa vihaseks aga kui ei ole normaalsed ja käituvad sitasti ehk alusetult sõimates ja asju välja mõeldes siis on see nende endi probleem ja viga et miskit allamäge neil võib minna. pohuism tagajärgede eest on mul soccernetis lugedes tulnud nii et nii mõnelgi inimesel on mõtlemist kas kirjutada nagu delfi kommentaarides või nagu soccernetis (teoorias vähemasti). arvake mis tahate ja mul on jumaa pohui sest mis arvate.......niikaua on pohui kuni sõimama ei kuku minu mõtete üle.

Kommentaar

jah, raske juhus
        aga laena selle 29% käest, nemad kindlasti annavad selle sulle

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
          ei viitsi üles otsida aga kuskil juba kirjutasin et kui ma foorumis vait jään uuesti siis see tähendab midagi väga halba ehk oleks kõikide peale vihane ja seega teeks hoopis jalgpallifänlusele vastutööd (küll ma seda juba oskaks).
          ühesõnaga vait ma ei jää.

näita see koht kus ma kirjutasin et "ma luban et rohkem ei räägi siin foorumis kunagi". ausalt noh.

Otsi FC Flora teemas ja 186 leheküljel.
          Seal tahad kontot kustutada ja teatad, et staadionil hakkad sõimama jms
          Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

ei viitsi üles otsida aga kuskil juba kirjutasin et kui ma foorumis vait jään uuesti siis see tähendab midagi väga halba ehk oleks kõikide peale vihane ja seega teeks hoopis jalgpallifänlusele vastutööd (küll ma seda juba oskaks).
            ühesõnaga vait ma ei jää.

näita see koht kus ma kirjutasin et "ma luban et rohkem ei räägi siin foorumis kunagi". ausalt noh.
            Palun - loe ja imesta, eksju.

Kommentaar

kahjuks ei suutnud mitte kusagilt leida neid kahte sõna koos "ma luban" ja üllaülla isegi ühte sõna nagu "luban" ei leidnud.
              EDIT: ei leidnud ka seda et "annan lubaduse"

Kommentaar

Kas selleks, et miskit teha peab olema nagu lastel see, et "ma luban"?
                Kui jah siis ma ei tea :S

Natuke mujalt - tellid ntx takso öeldakse tuleb 10 min pärast, ei tule, helistad tagasi ja öeldakse, et me ju ei öelnud, et "Ma luban" et takso tuleb, ütlesin vaid et tuleb.

Minu arvamus, inimene vastutab oma tegude ja sõnade eest. Selleks, et miskit teha, ei pea olema kohe mustvalgel "Ma luban".

Kuid mida mina ka tean
                Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

See tribüüni jutt on sl õhtulehes ka veider.Ajakirjanik pole viitsinud uurida palju neid idioote oli kes Opi jobuks hääletasid või siis ajas skandaali taga.Miks ei peaks Opi plaksutama fännitribüünile kui seal ei ole kõik selle veidra organisatsiooni liikmed ja need kes on ,neid on ka ainult 29% ballacki suguseid!
                  Opi võiks vormi alla mingi t särgi teha ja siis pärast kolli venemaale seda ka eksponeerida.
                  Samas oleks kõige õigem ignoreerida neid.

Kas haiglas on rohud otsas või arstid juba streigivad?
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
                    Algselt postitas lenc
                    Sorry mees, aga Opi ei kandideeri valimistel.
                    Minu teada kandideerib ikka küll
                    Keskerakonna nimekirjas numbri all 51, täpsemalt Valimisringkonnas nr 1 (Tallinna Haabersti linnaosa, Põhja-Tallinna linnaosa, Kristiine linnaosa), kus ta on neljas number.

Info http://www.keskerakond.ee/index.php?main=222
                    No siis oli mulle kusagilt valesti meelde jäänud.

Kommentaar

Kui soovite Eestit, kus edukas äriline tegevus on võimalik ainult võimuparteiga liitudes, siis andke minna ja valige Oper.

Kommentaar

kahjuks ei suutnud mitte kusagilt leida neid kahte sõna koos "ma luban" ja üllaülla isegi ühte sõna nagu "luban" ei leidnud.
                        EDIT: ei leidnud ka seda et "annan lubaduse"
                        Jeesus Maria - sa ballack oled veel rumalam kui ma arvasin. Kahju muidugi.

Kommentaar

Algselt postitas Tundmatu Vaata postitust
                          Kas selleks, et miskit teha peab olema nagu lastel see, et "ma luban"?
                          Kui jah siis ma ei tea :S

Natuke mujalt - tellid ntx takso öeldakse tuleb 10 min pärast, ei tule, helistad tagasi ja öeldakse, et me ju ei öelnud, et "Ma luban" et takso tuleb, ütlesin vaid et tuleb.

Minu arvamus, inimene vastutab oma tegude ja sõnade eest. Selleks, et miskit teha, ei pea olema kohe mustvalgel "Ma luban".

Kuid mida mina ka tean
                          hea et taksost rääkisid. selline juhus ükskord tuli küll kus öeldi et 15min pärast tuleb aga pärast 45min ootamist öeldi et sorry et meil ikka ei ole vaba taksot........eks mingid rikkad välismaalased tellisid mitu taksot siis ja seega sai neid tõmmata ja ka rohkem raha (selline see reaalne elu on)

teine küsimus on ka see et kas sa usud inimese sõnu kes on väga pettunud milleski ja ütleb midagi keset seda tunnet? ma ei usu et sa võtad tõsiselt sellises olekus inimese ütlemisi.
                          selle vastutamise kohapealt ma küsin mida ma vastutan kui ütlesin et rohkem ei räägi pettumuse hoos?
                          kas ma peaks minema politsei jaoskonda selle täiesti mõtetult tühise lause pärast et näed ma ütlesin üht asja aga ei teinud seda et pange nüüd mind pokri või tehke trahvi või midagi sellist või? ahjaaa ja kui võtad tõsiselt seda pettumuse hoos öeldut siis ma ütleks et tule maapeale tagasi ja vaata mis reaalses elus toimub ja kõik ei ole selline nagu sinu unenägu.

mul pohui mis arvate nagu ma juba ennist ütlesin ja foorum tekitas selle pohuismi ja tagasi seda enam ei muuda (süüdistage iseendid kui minu txt ei meeldi).

aga jah kahjuks suudeti lõhe tekitada jalgpallifännidesse. sellega jäävad arvatavasti ka paljud rongkäigud, trammisõidud jne veelgi rahvavaesemateks (kuna korraldaja on ju teada) kui nad niigi on jäänud.....vähemalt niikaua kuni pole ära suudetud leppida ehk siis üks pool pole nõustunud aru saama et kõikidel ei ole üks ja sama arvamus (antud juhul sellega et ühed vaatavad vaid inimese üht omadust ja teised kõiki jalgpalliga seotud omadusi ja tegusi kokku). ja kui ära ei suuda leppida see pool kes hakkas protesteerima siis ma ütlen vaid seda et esiteks teil kõigil on põhimõtteliselt olnud võimalus hääletada ja kui seda ei teinud siis pole midagi muud teha kui ainult iseennast süüdistada et ei viitsinud või ei tahtnud valida. mitte mingit piirangut ei ole olnud et nimeliselt see ja see ja see ei tohi valida onju? keegi ei ole mingeid hääli tühistanud. seega süüdistage endid.

aga nüüd üks üldine küsimus mis ei kehti mitte selle jobu-geeniuse teema kohta vaid üldiselt: MIKS KURAT TE SÜÜDISTATE KOJAMEEST KÕIGES??? KAS KELLELGI ON MINGEID TÕENDEID ET KOJAMEES TEGI AJUPESU VÕI REKLAAMI VÕI MIDA IGANES SELLIST VÕI???????

kui keegi ütleb et ma lubasin teemast mitte rääkida siis see kehtis selle kohta et ei vaidle rohkem miks oper valiti ja mis ta seal halba tegi jne. praegu oli valimise põhimõttest (mitte selle tulemuse üle vaidlemisest), jalgpallifännide lõhest ja muust sellisest juttu (minu tekstis siis).

Kommentaar

lõhe jalgpallifännide vahel - TEHTUD!

Kommentaar

noo on alles mõttetu nutmine. saage juba ükskord aru et see oli JPH sisehääletus ja nende arvamus mitte üleüldine fännide arvamus. ega nad ei räägi kõigi eesti fännide eest. ma ei saa aru mis probleem on?

PS: ma ei kuulu JPH kui keegi siin arvab

Kommentaar

Stinger
                                kas oleks võimalik ka saada hääletajate arv ja teised tulemused

Kommentaar

Working...
                                X