Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jobu & Geenius
Collapse
X
-
ma nüüd küll rohkem sellel konkreetsel teemal ei vaidle ega räägi (ainult see postitus veel sel teemal sulle vastamiseks)
aga näkku ütleksin küll kuid mitte seda et ta täielik jobu on vaid seda mida ma kuskil eelpool juba ütlesin et mängupoolest meie iidol aga keskerakonna reklaamimise poolest ehk spordi ja poliitika segamise poolest jobu.
kui veel ütlete et kas ma julgen talle näkku öelda või mitte siis järgmine mäng (peale mängu mängijaid oodates) teengi veel seda et lõpuks usuksite et mida ma ütlen seda ka teen nii et võiksite lõpuks selle vingumise jätta lõpuks kellele see ei meeldinud.
mitte ma ei ole ülbe nagu foorumi postitustest võiks välja lugeda vaid ma olen lihtsalt VÄGA otsekohene ja ütlen kõik välja mis vähegi on mitte ei hakka endas hoidma.
ühesõnaga kõik mis ma olen öelnud on vaadatuna mitmest küljest (nii heast kui halvast) mitte nii nagu enamus on et kui nüüd lööb võiduvärava (või midagi muud sellist) siis me unustame absoluutselt kõik sigadused ära mis ta kunagi teinud on kuna iidolit ei tohi puutuda ju
nii ja rohkem ma sel teemal (siin teemas võin rääkida aga mitte sellest teemast) ei räägi punkt!Kommentaar
-
Kommentaar
-
vaatame asja positiivsest küljest - ehk sureb see väärmoodustis nüüd välja.
palju isamaaliitlasi hääletusel üldse kokku osales?
ja kas operi laulus asendatakse armastame vihkamisega?Kommentaar
-
Tahaks loota, et Opi ei lase ennast sellest häirida ja kui Andres ise seda ei loe, siis võiks mõni temaga kontaktis olev isik talle kinnitada, et fännide enamus on endiselt tema taga.Kommentaar
-
Minu teada kandideerib ikka küll
Keskerakonna nimekirjas numbri all 51, täpsemalt Valimisringkonnas nr 1 (Tallinna Haabersti linnaosa, Põhja-Tallinna linnaosa, Kristiine linnaosa), kus ta on neljas number.
Info http://www.keskerakond.ee/index.php?main=222Tundmatu - ehk mida mina ka teanKommentaar
-
Las kandideerib! Iga inimese oma asi mida teeb ja kus kandideerib.
Mina igaljuhul astusin sellest jobuorganisatsioonist nimega JH välja! Ja palun minu nimi kustutada JH leheküljelt.
Ballack, sul soovitan rahusteid võtta ja mitte nii lolli juttu suust välja ajada. Sorry mees.Kommentaar
-
Kommentaar
-
ei viitsi üles otsida aga kuskil juba kirjutasin et kui ma foorumis vait jään uuesti siis see tähendab midagi väga halba ehk oleks kõikide peale vihane ja seega teeks hoopis jalgpallifänlusele vastutööd (küll ma seda juba oskaks).
ühesõnaga vait ma ei jää.
näita see koht kus ma kirjutasin et "ma luban et rohkem ei räägi siin foorumis kunagi". ausalt noh.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
aga mõtlekui sigalahe trikk olex olnud
Kommentaar