Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    Nu mõtle ise natuke kui mängisime 20 min vähemuses ja läksime juhtima,pärast oli veelgi 2 suurepärast võimalust aga ok jah seda ma ütlen kindlasti,et III Liiga tase on kõrgem,seal mängitakse siiski jalgpalli,mitte pink-bongi vms.

OK ei viitci rohkem vaidlema hakkata ja üldiselt võidelnud ise koht välja siis.
    kolmanda liiga tase on tõesti NATUKE kõrgem, aga kui võta neljandast esimesed 4-5 võistkonda siis saaksid nad kõik ka kolmandas nö siis ping-pongi mängides jalgpalluritele vastu...selles ma olen enam kui veendunud...see et te vähemuses mängiste või mitu võimalust teil oli...ei loe siin sittagi...loeb tulemus ja see ongi jalgpalli võlu...
    aga sa tõestasid järjekordselt oma taset...edu sulle
    Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Nii palju kui mina 4 liiga mänge vaatamas käisin oli teieliigas aint üksvõiskond ja see oli teie liiga võitija ehk siis Vaprus II ,kes mängis head jagpalli.

Aga Karksiga saab Otepää nagu nii mängida sest plaanis on JK Karksi II võiskond 4 liigasse juhul kui põhi Karksi võiskond 4 daSSE ei kuku,mis siiski vähetõenäoline,ja kuuldavasti on III liigas veel üks võiskond,kes loobub.
      Olen see kes olen

Kommentaar

Oleks meie asemel Otepää olnud, oleks Karski ilmselt 7:0 pähe saanud. See tasemevahe jutt on jah tiba naljaks meeskonna poolt, kes suurema osa teisest poolajast kaitses istus ja vaid paar korda sealt välja sai. Enesekindlust on teil küll palju, huvitav ainult miks te siis välja kukute..

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          Nii palju kui mina 4 liiga mänge vaatamas käisin oli teieliigas aint üksvõiskond ja see oli teie liiga võitija ehk siis Vaprus II ,kes mängis head jagpalli.

Aga Karksiga saab Otepää nagu nii mängida sest plaanis on JK Karksi II võiskond 4 liigasse juhul kui põhi Karksi võiskond 4 daSSE ei kuku,mis siiski vähetõenäoline,ja kuuldavasti on III liigas veel üks võiskond,kes loobub.
          siis sa käisid väheseid mänge vaatamas...ma olen selles täiest kindel et järgmisel aastal lõpetab Vaprus II ka kolmanda liiga tipus...nagu ka meie liiga eelmise aasta võitja Türi sel aastal...ka mina olen kolmanda liiga mänge näinud...ja ütleks et mitte midagi silmatorkavalt teistmoodi seal küll ei ole...
          Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Ma nüüd ei tea, Quattromedi poisse ei tasu närvi ajada. Ma ise arvan, et asi läheb penaltite peale, siis pole teil võimalustki.
            Pealegi on meil moraalne kohustus Otepää ees see mäng võita ja üleminekukohal mitte raisku lasta minna.

Kommentaar

Algselt postitas kasss Vaata postitust
              Ma nüüd ei tea, Quattromedi poisse ei tasu närvi ajada. Ma ise arvan, et asi läheb penaltite peale, siis pole teil võimalustki.
              Pealegi on meil moraalne kohustus Otepää ees see mäng võita ja üleminekukohal mitte raisku lasta minna.
              See on nüüd küll tõsijutt,

aga jah, 3nda ja 4nda liiga tasemevahe on ainult niipalju ehk et 3nda liiga tipud: türi, kodugaas, jõgeva on natuke teisest puust, alumised on täiesti võrdne neljandaga (v.a. ehk siis neljanda päris viimased tiimid)
              no näiteks eelmisel aastal tõusid meie tsoonist ülesse: türi, liverpool, lootos ja kup, see aasta lõppes siis türi võiduga, liverpool oli 4. ja lootos 5, ainuke kes kanda ei kinnitanud oli kup,

Kommentaar

Algselt postitas kasss Vaata postitust
                Kolmanda liiga tase on lihtsalt nii kõrge, et seal pole aega isegi õigekirja õppida või pink pongi mängida. Ainult trenn. Seega, ärge mölisege siin, õppige palli hoidma parem, jalgpallitondid neljandast liigas. Mudaliigaahvid. Eksole.

P.S. Edasi Flora suurim ohustaja Quattromed! Edasi!
                P.S.S Siin liigas on aint üks normaalne mängija. Ja see ei kuulu loomulikult Quattromedi ridadesse. Kuid võibolla olete kuulnud Konstantin Naha hüüdnime? Konstantin "neljanda liiga AK" Nahk! Kõik ülejäänud on soss-sepad.
                P.S.S.S. Mitte Kass vaid LÕVI!
                P.S.S.S.S. Erilised tervitused ka Taani. Muide, Legolandi pargivaht, kuidas teil tänavu läks? Kui Quattromed järgmisel hooajal tippliigas juba pallib, kas mina teile saaks appi tulla, sest ma Quattro trenni ei julge enam minna, seal jalgpallihärjad koos.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Niih võib-olla kaitz tõesti liialdab siin oma väljaütlemistega, aga ega suurt vahet polegi Quattrol Karksiga, harrastajate punt mõlemad. Ühel päeval võidab üks teisel ehk teine. Ma ei tea kuidas olid lood Quattromedil tiimi kokku saamisega, aga meil oli alguses bussi ootamas kaks mängijat, ülejäänud peksti kohale kas kalalt, magamast või üldse vanaema aeda riisumast, nii palju võin öelda, et Karksi mängis teise koosseisuga ja tõesti Quattromed ründas terve teise poolaja tujuka Karksi vastu, au teile. Aga need 7:0 välja kriiskamised ja teine teise materdamised võiks siiski jalgpalliväljakule jätta. Ootan himuga Quattromedi meile külla väiksesse Karksisse, et selgitada välja kumb väärib kohta kolmandas, kumb neljandas. Edu
                  COME ON YOU REDS !

Kommentaar

[QUOTE=bebetu;824903]ahh tindipead pange oma suu kinni siin ja laupäev Quatromedi poisid korjate niiet vähe ple neid palle võrgust välja ja oleme sõbrad ikka edasi

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                      P.S.S.S.S. Erilised tervitused ka Taani. Muide, Legolandi pargivaht, kuidas teil tänavu läks? Kui Quattromed järgmisel hooajal tippliigas juba pallib, kas mina teile saaks appi tulla, sest ma Quattro trenni ei julge enam minna, seal jalgpallihärjad koos.
                      Böö!

Hooaja viimane mäng on ees ja senini on minu, kui perspektiivituima eestlasest välismängija kontol 3 mängu ja 4 banaani ja kolm pudelit mineraalvett. Seis on muidugi stt, sest me võime juhuslikult alla sadada madalamasse liigasse. Ma üldiselt ei imesta, et Rooba tugevuselt II liigas platsile ei saa peale muude jamade. Siin kaks liigat madalamalgi on selliseid võlureid, et sajebiis. Mina muidugi tõmban keskmist taset alla, aga noh, palk on hea ja suurte rindadega naisfännid on täitsa mõnusad

P.S. Legoland on nii mõttetu tetrisekuubikutest koosnev küla, et sinna ei soovita minna. Parken ja Tivoli Kopenhaagenis käravad oluliselt paremini

Quattromed võiks ikkagi alla jääda. Q-Medi mängijad on nii sümpaatsed Pele'd et võiks ikka sõprade keskele jääda. Müüge oma parimad pojad maha ja kasvatage noored ja andekad asemele

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                        Kolmanda liiga tase on lihtsalt nii kõrge, et seal pole aega isegi õigekirja õppida või pink pongi mängida. Ainult trenn. Seega, ärge mölisege siin, õppige palli hoidma parem, jalgpallitondid neljandast liigas. Mudaliigaahvid. Eksole.

P.S. Edasi Flora suurim ohustaja Quattromed! Edasi!
                        P.S.S Siin liigas on aint üks normaalne mängija. Ja see ei kuulu loomulikult Quattromedi ridadesse. Kuid võibolla olete kuulnud Konstantin Naha hüüdnime? Konstantin "neljanda liiga AK" Nahk! Kõik ülejäänud on soss-sepad.
                        P.S.S.S. Mitte Kass vaid LÕVI!
                        Jumal tänatud, et oma kasutajanime siin ära muutsin. Muidu oleks PM fännide kirju täis

Kommentaar

JK Karksi - Quattromed 2:1(0:1) la 1:1 Penaltitega 5:4 võit JK Karksile

Oli võitluslik mäng ja vägagi dramaatikat aga siiski arvan,et parem võiskond siiski võitis,aga tänud Quattromile ja vabandused halva väljaku pärast.
                          Ehk näeme teis siiski vaatamata kaotusele III liigas järmine aasta.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

no nii tänane mäng oli ikka päris vaatemänguline, mille peasüüdlane oli vist kirjeldamatu väljak karksi-nuias, kuid mitte see ei olnud põhjus miks quattro täna karksile alla jäi. eks mängijad ise oskavad rohkem kommenteerida, kuid kõrvalt vaadanuna jäi mulje, et võit jäi täna taktikalise muutuse taha teisel poolajal. esimesel poolajal quattro suutis mängu ikka suhteliselt korralikult ära lõhkuda ning karksile jäi ainult ründamiserõõm. esimese 20 mintsa jooksul külastasid tartlased mulkide trahvikasti vist paar korda ja seda enam üllatavam oli ühest kontrast tulnud ilus värav tsenderdusest taha posti, kust siis pall oma tee väravasse leidis. peale seda arvasin mina igatahes, et mäng on tehtud. kuid võta näpust. enne vaheajale minekut proovisid karksilased ära ka kassi seljataguse värva latitugevuse, kuid tagasipõrkunud palli suutsid quattro mängijad neutraliseerida. ning siis see algas - allakäigu spiraal. minu üllatuseks quattromed, kes meie vastu on suutnud oma kaitsest lähtuvat taktikat hoida mängu lõpuni, muutis oma mängu lahtisemaks ning mäng muutus suhteliselt värava alt värava alla jooksmiseks ning pakkudes ka suurepäraseid väravavõimalusi, kuid minu silm rohkem väravaid ei näinud, sest arvatas, et mäng on tehtud hakkasin tartu tagasi liikuma, kuid jällegi quattromed üllatas nagu juba seehooaeg tavaks, lastes korraga endale 2 väravat lüüa. kiusatus oli igatahes autol ots ümberpöörata, sest kange tahtmine oli pendleid näha, mis olid meie ekipaazi arvates juba etteteada, kui kuulsime, kuidas mäng kulges kohapeal. tulemuse üle ma igatahes eriti happy ei ole kui mis seal ikka järgmine aasta ei pea vähemalt järjekordset reisu ettevõtma, mis teadagi meile eriti õnnetoov seeaasta polnud. kuigi sellest ma ei saa aru, kas kupp siis loobub v mitte, sest kui nad loobuvad, siis ju polnud erilist mõtet üleminekumängudel, või mis??? edu igatahes ja kohtumiseni järgmistel mängudel.
                            pommitaja

Kommentaar

.... kuigi sellest ma ei saa aru, kas kupp siis loobub v mitte, sest kui nad loobuvad, siis ju polnud erilist mõtet üleminekumängudel, või mis??? edu igatahes ja kohtumiseni järgmistel mängudel.[/QUOTE]

Tegelt oli d kupid üks ebaõnnemeeskond 3.liigas see hooaeg.Meeskond oli hea aga kaotused tulid kõik napid.selline see jalgpall uba on.
                              Kuuldavasti kupid mängivad järgmine aasta võru jk nime all,eks seda näeb kevadel.AGA ET 3.LIIGASSE TULLA TULEB KÕIGEPEALT KARKSIT VÕITA!2x

Kommentaar

no aga oleksid nad kaotanud oleksid nad(karksi) ikka ju kolmandasse jäänud???
                                pommitaja

Kommentaar

Working...
                                X