2 märts ha-serv-MT 3,kell 10.30
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas täna liigasid ei tutvustatud ja paika ei pandud ametlikult?//
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitusttäpselt nii palju, et näidati alla sekundi näiteks IV liiga Lõuna tabelit. üldse- madalamatele liigadele pandi rõhku kokku mingi 10 seki. lasti elukiiruses ette madalamate liigade koosseisude powerpointi slaide, kust sittagi ei jõudnud lugeda.
mina fikseerisin aint kahte klubiOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNagu ma aru sain, siis teises liigas on mingi segadus, mistõttu võivad veel kõikjal muutused tekkida. Pole siin midagi kindlat.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennu Vaata postitustMartin sai õigesti aru ja kuna tänavu on meistrivõistlustel 163 klubi mulluse 150 asemel võib kasvutendentsi korral järgmisel aastal kõne alla tulla ka viienda liiga taasloomine, mis mulle suurt rõõmu teeb.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
1-märts Valga Kungla kunstmuru 12.00
FC Warrior II - FC Abja 5:3(2:2)
FC Abja väravad Gert Seegel 2x 1991 ja Kristjan Anijärv 1992
Üldjoontes väääga hea mäng Abja noortelt, endast kogenuma ja tehnilisema võiskonna vastu.Loodame,et 8.märtsi sõprusmäng läheb paremini.
Tänud Warriorile hea mängu eestOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustHa-Serv:Maag-Tammeka3 10:2
Kommentaar
-
Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitustTundub et 4.liiga võitja 2008 on selgunud juba enne hooaega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar