Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

2 märts ha-serv-MT 3,kell 10.30
    nr 31

Kommentaar

Kas täna liigasid ei tutvustatud ja paika ei pandud ametlikult?
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Kas täna liigasid ei tutvustatud ja paika ei pandud ametlikult?
        täpselt nii palju, et näidati alla sekundi näiteks IV liiga Lõuna tabelit. üldse- madalamatele liigadele pandi rõhku kokku mingi 10 seki. lasti elukiiruses ette madalamate liigade koosseisude powerpointi slaide, kust sittagi ei jõudnud lugeda.
        //

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
          täpselt nii palju, et näidati alla sekundi näiteks IV liiga Lõuna tabelit. üldse- madalamatele liigadele pandi rõhku kokku mingi 10 seki. lasti elukiiruses ette madalamate liigade koosseisude powerpointi slaide, kust sittagi ei jõudnud lugeda.

mina fikseerisin aint kahte klubi
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
            mina fikseerisin aint kahte klubi
            Jaa need olid ?

Kommentaar

Nagu ma aru sain, siis teises liigas on mingi segadus, mistõttu võivad veel kõikjal muutused tekkida. Pole siin midagi kindlat.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                Nagu ma aru sain, siis teises liigas on mingi segadus, mistõttu võivad veel kõikjal muutused tekkida. Pole siin midagi kindlat.
                Martin sai õigesti aru ja kuna tänavu on meistrivõistlustel 163 klubi mulluse 150 asemel võib kasvutendentsi korral järgmisel aastal kõne alla tulla ka viienda liiga taasloomine, mis mulle suurt rõõmu teeb.
                www.jalgpall.ee
                http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas lennu Vaata postitust
                  Martin sai õigesti aru ja kuna tänavu on meistrivõistlustel 163 klubi mulluse 150 asemel võib kasvutendentsi korral järgmisel aastal kõne alla tulla ka viienda liiga taasloomine, mis mulle suurt rõõmu teeb.
                  Ma küll viiendat ei taha, 15 või 16 meeskonnaga neljas oleks ju superkuul

Kommentaar

1-märts Valga Kungla kunstmuru 12.00

FC Warrior II - FC Abja 5:3(2:2)
                    FC Abja väravad Gert Seegel 2x 1991 ja Kristjan Anijärv 1992

Üldjoontes väääga hea mäng Abja noortelt, endast kogenuma ja tehnilisema võiskonna vastu.Loodame,et 8.märtsi sõprusmäng läheb paremini.

Tänud Warriorile hea mängu eest
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Ha-Serv:Maag-Tammeka3 10:2
                      nr 31

Kommentaar

2.märstil toimunud sõpruskohtumine Quattromedi ja FC Tabivere vahel jäi 0:0 viiki
                        //

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                          Ha-Serv:Maag-Tammeka3 10:2
                          Tundub et 4.liiga võitja 2008 on selgunud juba enne hooaega.

Kommentaar

Algselt postitas Kotkapoeg Vaata postitust
                            Tundub et 4.liiga võitja 2008 on selgunud juba enne hooaega.
                            a kle äkki teekski ettepaneku liidule, et annaks kohe maks punktid ja liiga võidu ära, me siis ülejäänud rabeleme ülejäänud kohtade pärast
                            Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

ma arvan kah,et nagu pisut vara oleks hakata kellelegi kevadel medaleid kaela riputama.
                              nr 31

Kommentaar

kurb uudis teile- te ei peagi sel aastal järvamaale tulema, sest seoses mingi II liiga satsi loobumisega tõusis III liigast warrior vist üles ja siis me neljandast üles. aga no siiski tore oli ka seda foorumit üle pika aja külastada.
                                Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

Working...
                                X