teeb siis 0,7 -se black labeli.mina ytlen,et me vöidame otepääd rohkem,kui 1 väravaga
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustteeb siis 0,7 -se black labeli.mina ytlen,et me vöidame otepääd rohkem,kui 1 väravagaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas master31 Vaata postitustotepääl 4-5 väga olulist mängijat puudu, nii et mina kihla ei veaks! ja neile asenduste leidmine on väga väga raskeOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas martint Vaata postitustmina panen ka viski mängu, juhul kui haservi omad selle enne mängu ära joovad... otepää omadele pole mõttet pakkumist teha, seal kõik puhta spordimehed ja ei joo...vist
Aga eelseisvast mängust - pingevaba mäng tuleb. Meie poolt. Kaotada piinlik pole, üritame parimat. Pühapäeval kella 14 paiku ütlen täpse skoori.
FC Elva Puka – JK Luunja 1:7, Puka on ikka ühe kuidagi kätte saanud
JK Rock&Roll – Tartu EMÜ SK 2:2, R&R on tõusnud antud mängus favoriidiks, põleb läbi
JK Welco Elekter – Tartu Quattromed 1:2, Qmedilt seekord korralik mäng
FC Aspen – FC Tabivere 2:1, loodan
Tõrva FC Warrior – FC Abja 3:2, pakun, et Tõrva ainuke võimalus sel aastal võit kirja saada. Toetan moraalselt.
Kommentaar
-
7.voor:
Puka - Luunja 1:6
Rock Roll Löök - EMÜ Põnev,aga Rock võtab oma 4:2
Welco - Quattromed Viik oleks norm,aga pakuks siiski võidu Elektri vendadele 4:1
Aspen - Tabivere nu selles kohtumise on viik reaalne 1:1
Tõrva - Abja hmm,kes paremini võimalused realiseerib on ka kolme punkti võrra rikkam,kindlasti tuleb valus andmine x:x
Otepää - HaServ nu Otepää jääb kehest tandemist maha,kindel võit HaServile.
Edu ja olge ikka palliplatsil viisakad.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustTõrva FC Warrior – FC Abja 3:2, pakun, et Tõrva ainuke võimalus sel aastal võit kirja saada. Toetan moraalselt.
Kommentaar
-
[QUOTE=kaitz;887929]7.voor:
Otepää - HaServ nu Otepää jääb kehest tandemist maha,kindel võit HaServile.
QUOTE]
Hmm, Haserv on haavatav, ilma selle meheta, kelle läbi neil terve mäng käis oli meil teoreetiline võimalus neid täna võita isegi maakatel. Ma hoian Otepääle pöialt ikkaFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustAbjaga siis liitunud võõrlegionäär Leedust
Kommentaar
-
Algselt postitas K2sn Vaata postitustmis me teha saame, et sa meil leedukas oled?
Kommentaar
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustabja teete tõrvale ära?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar