Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas r_t Vaata postitust
    Mina küll ei mäleta, et meil oleks 4 liigas olnud ilmeksimatut võistkonda. Isegi Türi ja Välgu poisid suutsid koperdada mõne endast eeldatavalt nõrgema otsa. Aga alati on ju võimalus ennast ajalukku kirjutada ning seda vist hetkel veel kahel võistkonnal
    kes need kaks on siis?

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
      kes need kaks on siis?
      Hetkel vist tabelis veel kaks kaotuseta võistkonda... kellel muul.

Kommentaar

Võistkond kes tahab haservile ära teha suudab ära teha selleks on vaja terve meeskonna tahet ja oskusi ka ma ei väida et haserv on nõrk ei nad on tugevad ma tean sedaaga nad on ka võidetavadvabandust et end eespool valesti väljendasin vb

Kommentaar

Mina küll ei mäleta, et meil oleks 4 liigas olnud ilmeksimatut võistkonda. Isegi Türi ja Välgu poisid suutsid koperdada mõne endast eeldatavalt nõrgema otsa. Aga alati on ju võimalus ennast ajalukku kirjutada ning seda vist hetkel veel kahel võistkonnal
          samas mina ei mäleta 2004st aastast meie liigas ühtegi nii head satsi nagu on HaServ. See on muidugi ainult minu arvamus
          Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Hetkel vist tabelis veel kaks kaotuseta võistkonda... kellel muul.
            Minu arvamus on, et Luunja saab hooaja peale 1 ja enam kaotust. HaServ saab ühe, kuid kellelt, seda ma pakkuda ei oska - millegi pärast kaldun arvama, et keegi tabeli alt poolt saab selle üllatusega hakkama
            Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
              Minu arvamus on, et Luunja saab hooaja peale 1 ja enam kaotust. HaServ saab ühe, kuid kellelt, seda ma pakkuda ei oska - millegi pärast kaldun arvama, et keegi tabeli alt poolt saab selle üllatusega hakkama
              Minu oletus oleks, et Quattrotelt... sest nad lihtsalt mängivad nii muna jalgpalli, et Haservi poisid ei saa eriti aru, mis platsil toimub

Kommentaar

Minu oletus oleks, et Quattrotelt... sest nad lihtsalt mängivad nii muna jalgpalli, et Haservi poisid ei saa eriti aru, mis platsil toimub
                Naljakas muna jalgpall
                mis see veel on?

Kommentaar

järsku möni teadjam oskab öelda kas siin aastate jooksul on möni madalama liiga sats hooaja puhaste paberitega läbinud.
                  nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                    järsku möni teadjam oskab öelda kas siin aastate jooksul on möni madalama liiga sats hooaja puhaste paberitega läbinud.

ise me tol hooajal veel ei mänginud a quattro kodukalt on tabel lausa võtta, kus tundub et välk tegi asja ära, ei oska kommenteerida kas tegemist IV v V liigaga, samas vahet nagu pole kuna lõunatsoonis hetkel ongi IV viimane liiga!

Kommentaar

Eesti Telefoni SK (hiljem FC Elion, praegu Nõmme United) läbis 2000, 2001 V ja IV liiga kaotuseta. Põhja tsoonis küll.

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                        Nu selge see tegu on siiski lihast ja luust inimestega,MITTE ROBOTITEGA.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

JK Minevikul õnnestus viiendas 2002. aastal 3 viigi ja võitudega liiga võita. Päris kõiki mänge ei teagi, et keegi võitnud oleks.
                          Ha-Servil on poole hooaja peale nagunii turvaline edumaa, et minu arust kui kaotus ka tuleb või viik, ei muuda see neile suurt midagi.

Kommentaar

Vahur vaata et see voor siis hattricki ära teed

Kommentaar

Haservile ees mark on v6ita vaike Karika!!! ja yks k6ik , kas meie tuleb viik , vyu kaotame, naguni , oleme juba 3 liigas!!!!

Kommentaar

a gde Juri Kovtun?

Kommentaar

Working...
                                X