Algselt postitas r_t
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas painkill3r Vaata postitustkes need kaks on siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustMina küll ei mäleta, et meil oleks 4 liigas olnud ilmeksimatut võistkonda. Isegi Türi ja Välgu poisid suutsid koperdada mõne endast eeldatavalt nõrgema otsa. Aga alati on ju võimalus ennast ajalukku kirjutada ning seda vist hetkel veel kahel võistkonnal
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustHetkel vist tabelis veel kaks kaotuseta võistkonda... kellel muul.
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustMinu arvamus on, et Luunja saab hooaja peale 1 ja enam kaotust. HaServ saab ühe, kuid kellelt, seda ma pakkuda ei oska - millegi pärast kaldun arvama, et keegi tabeli alt poolt saab selle üllatusega hakkama
Kommentaar
-
Algselt postitas r_t Vaata postitustMinu oletus oleks, et Quattrotelt... sest nad lihtsalt mängivad nii muna jalgpalli, et Haservi poisid ei saa eriti aru, mis platsil toimub
mis see veel on?
Kommentaar
-
Algselt postitas vahis Vaata postitustjärsku möni teadjam oskab öelda kas siin aastate jooksul on möni madalama liiga sats hooaja puhaste paberitega läbinud.
ise me tol hooajal veel ei mänginud a quattro kodukalt on tabel lausa võtta, kus tundub et välk tegi asja ära, ei oska kommenteerida kas tegemist IV v V liigaga, samas vahet nagu pole kuna lõunatsoonis hetkel ongi IV viimane liiga!
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustMinu arvamus on, et Luunja saab hooaja peale 1 ja enam kaotust. HaServ saab ühe, kuid kellelt, seda ma pakkuda ei oska - millegi pärast kaldun arvama, et keegi tabeli alt poolt saab selle üllatusega hakkama,MITTE ROBOTITEGA.
Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar