Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
    kellel on täna mahti sl õhtulehte lugeda siis vaadake mis kotuniku kohta foorumis välja tuuakse
    paistab, et ta ei olegi nii pai poiss nagu lehed kirjutavad

siin siis ühe inimese kommentaar:

jaak:
    Kuidas see Laviagin nii pai poiss on, kui ta on Tartus 66klubi t66taja ryndamise eest saanud pooleastase klubikeelu? Kas selline inimene tohiks olla jalpallikohtunik
    no minu teada on selliseid rusikakangelasi palju ning enamus neist ei saa klubikeeldu, kuna mingid tuttavad liinid olemas. eks see midagi ütleb muidugi inimese kohta, kuid see on pooltõde ning minuteada kohtunike kursusel ei kontrollita sinu kriminaalset minevikku.
    pommitaja

Kommentaar

Mõttetu pläma seal SLÕ kommentaarides. Olgu kohtunik kasvõi saripeksja, siis mängija asi pole küll enda käsi, jalgu ja pead käiku lasta, et õigust taga ajada.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

motivaator

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
        meil on suur pink - 0.7 on v2he... davaj 2 liitrid....
        ok, mis ma ikka tühja lällan siin - panen kasti õllet (veits parem pärast mängu võtta kui viskit ) selle peale, et otepää võtab haservilt vähemalt punkti kahe mängu peale! ...seega saan ka ise oma ennustuses ehk kaasa teha ja loodetavasti seda ka pärast mängu nautida

Kommentaar

ma pakkun , haserv 5- 0 otepa!!!!!!

Kommentaar

vahur teeb hattrick

Kommentaar

paneme siis kihlveo lukku..vahest viski tundub töesti karm peale mängu..palju meid seal tuleb..mmmm...14 mängijat vist.ok..14 purki ölli ja pakkumine on selline,et vöidame otepääd rohkem,kui 1 väravaga.on keegi(näiteks otepää omadest) kes käed lööb?
              nr 31

Kommentaar

ainukesed, kes teiega käsi ei löö on vist otepää omad, sest neil on siseinfot!

Kommentaar

Tartu HaServ – FC Otepää 3:1 Loodetavasti HaServ on ikka veel tugev
                  FC Elva Puka – JK Luunja 0:5 Luunja on 4 taset kõrgemal
                  JK Rock&Roll – Tartu EMÜ SK 3:2 Võrdsed meeskonnad
                  JK Welco Elekter – Tartu Quattromed 3:1
                  FC Aspen – FC Tabivere x:x , võõrsil mäng...Aspen on hoos, ainuke kes HaServile värava löönud ja ainuke kes Otepäält punkti võtnud.
                  Tõrva FC Warrior – FC Abja 1:1 Võrdne mäng tuleb...

Kommentaar

punkt ikka võetakse...

Kommentaar

Algselt postitas Paju Vaata postitust
                      punkt ikka võetakse...
                      Ma usun, et kui te saate nende tehnilise venna keskel kinni ja teil endal tuleb hästi välja ning kodupublik kõvasti toetab siis tuleb teile 3 punkti ära Nende kaitse pole kuigi hea, mis siis, et me nende käest 7 väravaga ära saime :P
                      FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                        Ma usun, et kui te saate nende tehnilise venna keskel kinni ja teil endal tuleb hästi välja ning kodupublik kõvasti toetab siis tuleb teile 3 punkti ära Nende kaitse pole kuigi hea, mis siis, et me nende käest 7 väravaga ära saime :P
                        ma arvan,et sa ei ole nende poiste poolt öiget mängu näindki veel.2 pöhi keskkaitsjat ma julgen väita moodustavad siin liigas kindlasti yhe parima kaitse paari.
                        nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                          ma arvan,et sa ei ole nende poiste poolt öiget mängu näindki veel.2 pöhi keskkaitsjat ma julgen väita moodustavad siin liigas kindlasti yhe parima kaitse paari.
                          Ehk nad siis meie vastu puudusid, liiga rutakaid järeldusi tegin jah vist nende kaitse koha pealt :P
                          FC Otepää II

Kommentaar

op op - onopko champion
                            Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Kuidas see nüüd siia teemas küll puutus!?

Kommentaar

Algselt postitas priit62 Vaata postitust
                                Kuidas see nььd siia teemas kьll puutus!?
                                see on meie hymn!!! Ta on k6ikidel 11. m2ngijatel sydames ja tema annab meile j6udu!!!!
                                Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Working...
                                X