Te ka ei väsi...aga lühike vahelepõige PukaTabivere kemplemisele - Aspeni poisid, olge head ja pange Luunja pühaba kotti, saab hooajaga ühele poole.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
unistada ju võib alati!Algselt postitas jethro Vaata postitustTe ka ei väsi...aga lühike vahelepõige PukaTabivere kemplemisele - Aspeni poisid, olge head ja pange Luunja pühaba kotti, saab hooajaga ühele poole.
Kommentaar
-
ma ütleks, et pall on ümmargune ja aspen on hoos, ning luunja ei ole eritiAlgselt postitas külastaja Vaata postitustunistada ju võib alati!
Kommentaar
-
Unistus oleks see, et te HaServile ära panete ja meil tekib võimalus liiga võita. Aga see on liialt ebareaalne. Kuid pühapäeva hommik (11.00. juba) Väimelas on sügisringi tulemusi vaadates täitsa 50:60 variant. Eks näeb-kuuleb-loeb.Algselt postitas külastaja Vaata postitustunistada ju võib alati!
Kommentaar
-
Algselt postitas jethro Vaata postitustUnistus oleks see, et te HaServile ära panete ja meil tekib võimalus liiga võita. Aga see on liialt ebareaalne. Kuid pühapäeva hommik (11.00. juba) Väimelas on sügisringi tulemusi vaadates täitsa 50:60 variant. Eks näeb-kuuleb-loeb.
Ma usun, et meiega mänguks on Ha Serv kindlasti oma parimas rivistuses sest vaevalt nad enam pohmaspeaga mängida tahavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas sunseek Vaata postitustFC Tabivere meeskonna nimel ootan samuti südikat-võitluslikku ja võidukat resultaati Aspenilt! püüdke võita!
Teil on kodus ülimalt head võimalused nt Otepääd võita sest seal olete praktiliselt võitmatud.
Kommentaar
-
kas just võitmatud aga koduväljaku peal oleme ikkagi tugevadAlgselt postitas külastaja Vaata postitustTeil on kodus ülimalt head võimalused nt Otepääd võita sest seal olete praktiliselt võitmatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas etsajo Vaata postitustKäisin ka viimast Luunja vs. EPuka mängu kaemas
Kuigi palli hoidis Luunja rohkem, siis võimaluste poole pealt väärinuks Puka vähemalt viiki! Ja jube kui palju võib üks meeskond möliseda iga asja peale - nii omade, vastaste kui ka kohtunikuga - täiesti lõpp ikka
Nagu selgeks on siin liigas hooajal saand ,kõige hullemad möla tuleb:
1. Rock Roll Löök
2. JK Luunja
3. FC Aspen
--------------------------------------------------------------------------
Vabandust kui kellegile liiga tegin
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Ei usu et tegid, mul sama arvamus kujunenud...Luunja omad ütlesid ilusti ikka kohtunikule et millal punast ei tohiks anda ja muid juhtnööre ka ikka, jube oli kuulata. Üks keskväla mees oli vigastatud, isegi tollega möliseti kui midagi natuke valesti tegi :PAlgselt postitas kaitz Vaata postitustNagu selgeks on siin liigas hooajal saand ,kõige hullemad möla tuleb:
1. Rock Roll Löök
2. JK Luunja
3. FC Aspen
--------------------------------------------------------------------------
Vabandust kui kellegile liiga tegin
FC Otepää II
Kommentaar
-
Ühe mängu järgi pole mõtet otsustada samas, meie vastu olid nendest kolmest kõige korralikumad :P Anoh, pohui see edetabel, tehke parem uus kus kõige meeldivamad mehed mängivad (A)Algselt postitas painkill3r Vaata postitustMinu arust nendest kõige hullem on aspen
eelmine mäng ind vingusid
FC Otepää II
Kommentaar
-
mul pole küll aspeni kohta ühtegi halba sõna öelda, mõlemal mängul jätsid väga sümpaatse tiimi muljeAlgselt postitas cosmix100 Vaata postitustÜhe mängu järgi pole mõtet otsustada samas, meie vastu olid nendest kolmest kõige korralikumad :P Anoh, pohui see edetabel, tehke parem uus kus kõige meeldivamad mehed mängivad (A)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar