Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Te ka ei väsi...aga lühike vahelepõige PukaTabivere kemplemisele - Aspeni poisid, olge head ja pange Luunja pühaba kotti, saab hooajaga ühele poole.

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
      Te ka ei väsi...aga lühike vahelepõige PukaTabivere kemplemisele - Aspeni poisid, olge head ja pange Luunja pühaba kotti, saab hooajaga ühele poole.
      unistada ju võib alati!

Kommentaar

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
        unistada ju võib alati!
        ma ütleks, et pall on ümmargune ja aspen on hoos, ning luunja ei ole eriti

Kommentaar

unistada ju võib alati!
          Unistus oleks see, et te HaServile ära panete ja meil tekib võimalus liiga võita. Aga see on liialt ebareaalne. Kuid pühapäeva hommik (11.00. juba) Väimelas on sügisringi tulemusi vaadates täitsa 50:60 variant. Eks näeb-kuuleb-loeb.

Kommentaar

FC Tabivere meeskonna nimel ootan samuti südikat-võitluslikku ja võidukat resultaati Aspenilt! püüdke võita!
            //

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
              Unistus oleks see, et te HaServile ära panete ja meil tekib võimalus liiga võita. Aga see on liialt ebareaalne. Kuid pühapäeva hommik (11.00. juba) Väimelas on sügisringi tulemusi vaadates täitsa 50:60 variant. Eks näeb-kuuleb-loeb.

Ma usun, et meiega mänguks on Ha Serv kindlasti oma parimas rivistuses sest vaevalt nad enam pohmaspeaga mängida tahavad.

Kommentaar

Algselt postitas sunseek Vaata postitust
                FC Tabivere meeskonna nimel ootan samuti südikat-võitluslikku ja võidukat resultaati Aspenilt! püüdke võita!

Teil on kodus ülimalt head võimalused nt Otepääd võita sest seal olete praktiliselt võitmatud.

Kommentaar

Käisin ka viimast Luunja vs. EPuka mängu kaemas Kuigi palli hoidis Luunja rohkem, siis võimaluste poole pealt väärinuks Puka vähemalt viiki! Ja jube kui palju võib üks meeskond möliseda iga asja peale - nii omade, vastaste kui ka kohtunikuga - täiesti lõpp ikka
                  Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Teil on kodus ülimalt head võimalused nt Otepääd võita sest seal olete praktiliselt võitmatud.
                    kas just võitmatud aga koduväljaku peal oleme ikkagi tugevad

Kommentaar

Ml pandi suu kinni, kordan, järgmise aastani siis

edu siis selleks vooruks kõigile, loodan,et kaotate palju punkte

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
                        Käisin ka viimast Luunja vs. EPuka mängu kaemas Kuigi palli hoidis Luunja rohkem, siis võimaluste poole pealt väärinuks Puka vähemalt viiki! Ja jube kui palju võib üks meeskond möliseda iga asja peale - nii omade, vastaste kui ka kohtunikuga - täiesti lõpp ikka

Nagu selgeks on siin liigas hooajal saand ,kõige hullemad möla tuleb:
                        1. Rock Roll Löök
                        2. JK Luunja
                        3. FC Aspen
                        --------------------------------------------------------------------------
                        Vabandust kui kellegile liiga tegin
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                          Nagu selgeks on siin liigas hooajal saand ,kõige hullemad möla tuleb:
                          1. Rock Roll Löök
                          2. JK Luunja
                          3. FC Aspen
                          --------------------------------------------------------------------------
                          Vabandust kui kellegile liiga tegin
                          Ei usu et tegid, mul sama arvamus kujunenud...Luunja omad ütlesid ilusti ikka kohtunikule et millal punast ei tohiks anda ja muid juhtnööre ka ikka, jube oli kuulata. Üks keskväla mees oli vigastatud, isegi tollega möliseti kui midagi natuke valesti tegi :P
                          FC Otepää II

Kommentaar

Minu arust nendest kõige hullem on aspen eelmine mäng ind vingusid

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
                              Minu arust nendest kõige hullem on aspen eelmine mäng ind vingusid
                              Ühe mängu järgi pole mõtet otsustada samas, meie vastu olid nendest kolmest kõige korralikumad :P Anoh, pohui see edetabel, tehke parem uus kus kõige meeldivamad mehed mängivad (A)
                              FC Otepää II

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
                                Ühe mängu järgi pole mõtet otsustada samas, meie vastu olid nendest kolmest kõige korralikumad :P Anoh, pohui see edetabel, tehke parem uus kus kõige meeldivamad mehed mängivad (A)
                                mul pole küll aspeni kohta ühtegi halba sõna öelda, mõlemal mängul jätsid väga sümpaatse tiimi mulje
                                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Working...
                                X