Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Hr. Rauno Vaata postitust
    no seda ma küll ei usu
    Kipub nagu olema huumorina aga nuh eks IV Liiga ongi parAS huumoriks
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Ara liigselt kiirusta, aega on veel küll.
      haahaa, jah mulle endale meeldib ka antud segadus. Aga siiski parem kui ütleksime kohe,et mäng Tamme betoonil. Usu mind, sa ei kujuta ette ka kui halb too on

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
        haahaa, jah mulle endale meeldib ka antud segadus. Aga siiski parem kui ütleksime kohe,et mäng Tamme betoonil. Usu mind, sa ei kujuta ette ka kui halb too on
        kas siis on asi lukus ja mäng toimub betoonil või mis

Kommentaar

edukat vooru kõigile

Kommentaar

Algselt postitas painkill3r Vaata postitust
            edukat vooru kõigile
            tänantänan, a veits mõttetu pole topelt edu soovida? Kuigi jah, nagu öeldakse , topelt ei kärise :P Ise sooviks seekord Tabiverel mitte niipalju väravaid lasta omadest eksimustest nagu eelmine kord, ehk tekib võimalus isegi
            FC Otepää II

Kommentaar

Just saime Jalgpalli Liiduga kokkuleppele, et JK Luunja ja Welco toimub siiski Põllu tn statal.
              Asi võeti tänu meie palvele vastu, seega võite ka Jk Luunjat selles tänada!!!

Kommentaar

Kas see staadion on muidu põllu moodi ka, või lihtsalt Põllu tänava oma.

Kommentaar

See staadion on oma nime vääriline

Kommentaar

mis mis? Eile EJLiga rääkisin. Et täna esitame staadioni hindamise ankeedi ja mingit probleemi ei ole. Ja nii me ka tegeime.

Kommentaar

kuna otsustamine venis juba pea kella 17.00-ni siis saigi ise Liitu helistatud ja leppisime niimodi asja omavahel kokku, et mäng toimub ikkagi põllu statal. Alguses küll aeti pisut vastu ja taheti mingit asjameest väljakule saata sellega tutvuma aga kuna me oleme sellel väljakul ka ise üsna palju mänginud siis teadsime selle kohta head sõna mainida....
                      peaasi, et asi klaar ja saame mängida korralikul murul

Kommentaar

okei, siis vb nad ise ei märganud faksi mis sai neile märgatavalt varem saadetud. Aga mis põhiline, keegi ei pea betoonil mängima

Kommentaar

Suured tänud Welcole hea mängu eest!

ma usun, et kui te sama satsiga ka järgmisel aastal jätkate võb teil isegi tabeli ülesse poole asja olla.

Kommentaar

FC Aspen - FC Otepää 1:2 (0:2)

Otepää läks 12 minutil juhtima, lisas ühe veel poolaja lõpus, igaks juhuks jättis otepää ka esimesel poolajal 3-4 võimalust löömata,
                            Aspenil olid ka omad sansid, teise poolaja keskel üks kontra kasutatigi ära, ja lõpp oli põnevam!
                            Aitähh Aspenile hea mängu eest!

kokuvõte, pildi ja videomaterjal varsti saadaval www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas külastaja Vaata postitust
                              Suured tänud Welcole hea mängu eest!

ma usun, et kui te sama satsiga ka järgmisel aastal jätkate võb teil isegi tabeli ülesse poole asja olla.
                              r22gid 2kki skoorist kh!

Kommentaar

Algselt postitas K2sn Vaata postitust
                                r22gid 2kki skoorist kh!

ma ei teagi mis lõppskoor jäi kas 7:3 või 8:3 JK Luunja kasuks

Kommentaar

Working...
                                X