Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
    Mitmes mäng see pukal on, milles suudetakse ise palju väravaid lüüa kuid vastane suudab ikka ühe rohkem ?
    4:5 saime Warriorilt
    4:5 saime abjalt
    5:6 saime luunjalt kuid 4:3 võitsime quattromedi, skoorid missugused aga jh nappe kaotuseid ikka olnud palju, esimene hooaeg, nii et ei põe väga

Luunja mängust siis natuke tõesti suht hea mäng oli. Oli meid täpselt 11 meest, ja oli näha et nii mõnigi oli suht küpse vahepeal. saime kiirelt juhtima ja toodi kiirelt tagasi ka maa peale. Luunjalt ikka iluväravaid kohe mitu. poolaeg vägagi võrdne. teisel poolajal jäime 3:6 kaotusseisu ja tundus et mäng ka tehtud aga õnnestus 2 tagasi lüüa ja läks lõpus veel päris tuliseks. vastastel ka pikk pink just polnud, lõpus oli äge see et 4:6 seisult, läks Luunja üks keskväljamootor vigastatuna välja mängust, kohe lõime ühe värava tagasi, ja juba see vigastatu lonkaski mängu tagasi, liiga vara arvas et mäng vist tehtud

Kommentaar

Algselt postitas cosmix100 Vaata postitust
      No neid ikka on, teie vastu, Abja vastu teine mäng, nüüd veel üks, ja no neid üheväravalisi kaotusi on ikka korralikult :P see näitabki ehk kogemuste puudumist, ei suuda tasavägiseid mänge enda kasuks pöörata :P

E: 7 mängu oleme ühe väravaga kotti saanud...
      Njaa,ehk siis tükkmaad stabiilsem kui meil. Meie ründajad ei suuuda lihtsalt,või siis ei taha:S,pakid on ikka suured,va Welco vastu,kus kümmnekesi mängisime,teistelt on vääääga nutune lõpp olnud,aga eks järgmine hooaeg tuleb paremini ette valmistada,ikka jääb ju treener süüdi,mitte mängijad.
      Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
        Njaa,ehk siis tükkmaad stabiilsem kui meil. Meie ründajad ei suuuda lihtsalt,või siis ei taha:S,pakid on ikka suured,va Welco vastu,kus kümmnekesi mängisime,teistelt on vääääga nutune lõpp olnud,aga eks järgmine hooaeg tuleb paremini ette valmistada,ikka jääb ju treener süüdi,mitte mängijad.
        no, ma ei ajaks kõike treeneri kaela.
        kui trennis ei käi, ei saa midagi teha ju!

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
          No samas on natukene treeneri viga ka, kui treener ei suuda ennast maksma panna , ja kui mängijad teevad, mida soovivad / lahmivad treenerile vastu.
          Aga kõiges ei tasu ka siis treenerit süüdistada, leiab ju vigu mängiatest jne.

Jaa see trennis kohal käimine pole ilmselt mitte ainult teie mure, ka meil on sellega raskusi ning ilmselt ka teistel.

Kommentaar

Algselt postitas etsajo Vaata postitust
            mulle jäi ka see arusaamatuks, et blokeeringu eest anti vabalöök, aga ju Vanja teab paremini
            Vabalöök
            Vabalöögi õiguse saab vastasvõistkond siis, kui mängija sooritab kohtuniku arvates ühe järgnevast kolmest rikkumisest:
            • mängib ohtlikult
            • tõkestab vastasmängija liikumist
            • takistab väravavahil palli käest löömast

Ja vastav link: reeglid.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas siim990 Vaata postitust
              No samas on natukene treeneri viga ka, kui treener ei suuda ennast maksma panna , ja kui mängijad teevad, mida soovivad / lahmivad treenerile vastu.
              Aga kõiges ei tasu ka siis treenerit süüdistada, leiab ju vigu mängiatest jne.

Jaa see trennis kohal käimine pole ilmselt mitte ainult teie mure, ka meil on sellega raskusi ning ilmselt ka teistel.
              Sellised vastulahmimised nagu mängu ajal ütlemine, et " lahti ei taha imeda vä " ? korralik.

Trennis käimistega ning üleüldse trennide toimumistega on meil ka suht korralikud probleemid. Pool võistkonda asub meil nt koolis Tartus ning seal nad ei treeni, need kes kodus on need teevad vast heal juhul korra-kaks, osad ei tee sedagi

Kommentaar

Päkkokene, see eii olnud tõesti sulle mõeldud vast.

Jaa Pukast juba vaikselt kahju, kaks mängu järjest, võimalus üllatada ja tugevamatelt punkte nopsata, aga peab kahjuks tühjade kätega leppima, karm on see jalgpall.
                sry, kutid,

aga meilt polnud teil võimalust punkte noppida, või äkki ütlete selle olukorra kuna teil see võimalus oli, meil oli väravas kutt, kes pole varem kätega palli puutunud, ja teie ainuke pealelöök oli viimasel lisaminutil ja see oligi värav, mitte halvaga, aga noh, teil polnud võimalustki

Kommentaar

[QUOTE=FCTnr11;929595]sry, kutid,

aga meilt polnud teil võimalust punkte noppida, või äkki ütlete selle olukorra kuna teil see võimalus oli, meil oli väravas kutt, kes pole varem kätega palli puutunud, ja teie ainuke pealelöök oli viimasel lisaminutil ja see oligi värav, mitte halvaga, aga noh, teil polnud võimalustki[/QUOT

noo mõtle ikka hoolikalt läbi kogu mäng, minu arust oli kõik täiesti võimalik, mul endalgi õnnetsus teie kaitseliini vahelt läbi pugeda, teie ajutine väravavaht üle mängida, kuid üks teie kaitsjatest ilusa spagaat hüppega sai ikkagi jala vahele, see oli ikka väga napilt ja siis oleks seis olnud 1:0 meile, ja teise poolaja lõpus oli ikka võimlusi meil küllaga...mõtle veits mängule uuesti pealegi ega teie väravad olid ka ju, üks meie kingitus ja teine kohtuniku kingitud penalt...mäng väärinuks kindlasti viiki ja punkte mõlemile aga mis olnud see olnud
                  edu poodiumi kohale püüdlemisel

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                    Sellised vastulahmimised nagu mängu ajal ütlemine, et " lahti ei taha imeda vä " ? korralik.

Trennis käimistega ning üleüldse trennide toimumistega on meil ka suht korralikud probleemid. Pool võistkonda asub meil nt koolis Tartus ning seal nad ei treeni, need kes kodus on need teevad vast heal juhul korra-kaks, osad ei tee sedagi

nojh aga see ongi amatöör jalgpall, arvan et enamustel võistkondadel on nii, linna satsid välja arvatud. meil sama lugu, paljud ei saa üldse trennis käia, kes elab kaugel, kes käib tööl ja kes õpib kuskil, seega hoiavad vormi vaid liigakate pealt, seda on ju vähe, eriti raske ongi noorematel satsidel, peaasi et mingi osa põhituumikust koos käib, siis juba tuleb midagi

Kommentaar

[QUOTE=zlatan13;929606]
                      Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
                      sry, kutid,

aga meilt polnud teil võimalust punkte noppida, või äkki ütlete selle olukorra kuna teil see võimalus oli, meil oli väravas kutt, kes pole varem kätega palli puutunud, ja teie ainuke pealelöök oli viimasel lisaminutil ja see oligi värav, mitte halvaga, aga noh, teil polnud võimalustki[/QUOT

noo mõtle ikka hoolikalt läbi kogu mäng, minu arust oli kõik täiesti võimalik, mul endalgi õnnetsus teie kaitseliini vahelt läbi pugeda, teie ajutine väravavaht üle mängida, kuid üks teie kaitsjatest ilusa spagaat hüppega sai ikkagi jala vahele, see oli ikka väga napilt ja siis oleks seis olnud 1:0 meile, ja teise poolaja lõpus oli ikka võimlusi meil küllaga...mõtle veits mängule uuesti pealegi ega teie väravad olid ka ju, üks meie kingitus ja teine kohtuniku kingitud penalt...mäng väärinuks kindlasti viiki ja punkte mõlemile aga mis olnud see olnud
                      edu poodiumi kohale püüdlemisel
                      aaa, vb tõesti oli, ma esimest poolaega ei mäleta, tulin teise algul sisse, koksasin kiirelt värava ära ja siis ei tea, ma ei vaadanud vist eriti mis kaitse teeb seal

Kommentaar

sry, kutid,

aga meilt polnud teil võimalust punkte noppida, või äkki ütlete selle olukorra kuna teil see võimalus oli, meil oli väravas kutt, kes pole varem kätega palli puutunud, ja teie ainuke pealelöök oli viimasel lisaminutil ja see oligi värav, mitte halvaga, aga noh, teil polnud võimalustki

Kilk sina jah ? Üsna loogiline, kes see teine ikka sedasi hüppab. Eii tubli oled, lõid värava, hea värava veel kusjuures. Mäletan, et oskasid neid saalis ka lüüa. Aga ärme hakkame siin musta pesu pesema, mäng mängitud. Vb saame veel võimaluse teie vastu mängida, kui mitte väljas, siis ehk saalis.

Jaa see, et teil oli väravas väljakumängija vms eii ole tõesti meie probleem.
                        Võimalusi oli siiski mõlemale poole, see mäng ei olnud teie jaoks sugugi kerge. Või tahad sa öelda, et need 3p. tulid teil kergelt ?

Kommentaar

Kilk sina jah ? Üsna loogiline, kes see teine ikka sedasi hüppab. Eii tubli oled, lõid värava, hea värava veel kusjuures. Mäletan, et oskasid neid saalis ka lüüa. Aga ärme hakkame siin musta pesu pesema, mäng mängitud. Vb saame veel võimaluse teie vastu mängida, kui mitte väljas, siis ehk saalis.

Jaa see, et teil oli väravas väljakumängija vms eii ole tõesti meie probleem.
                          Võimalusi oli siiski mõlemale poole, see mäng ei olnud teie jaoks sugugi kerge. Või tahad sa öelda, et need 3p. tulid teil kergelt ?
                          vb esimene poolaeg ei tulnud

minu jaoks natukene tulid, kaitse teil minust seekord jälle sabast kinni ei saanud, jääme siis järgmist aastat ootama ja vaatama, äkki saavad kaitsjad siis hoogu jalgadesse juurde

Kommentaar

minu jaoks natukene tulid, kaitse teil minust seekord jälle sabast kinni ei saanud, jääme siis järgmist aastat ootama ja vaatama, äkki saavad kaitsjad siis hoogu jalgadesse juurde
                            Sa räägid sellist juttu nagu sa oleks meil puuri palle täis tagunud ja sellega hävitava võidu kindlustanud. Tegelikkus oli teine, terve teie mäng käis pmst läbi ühe ääre, tema paistis teil silma :P A mis me ikka jahume vana mängu teemadel :P
                            FC Otepää II

Kommentaar

ma ei ole üritanud isegi muljet jätta,et ma lõin teil puuri täis, seda ma ei teinud ka,( kuigi ma lõin teile sel hooajal kokku 4 väravat )8-)

ennast kiitmast ei väsi

okei nali naljaks, aga jah, kui tahate mõelda,et oli võrdne mäng siis mõelge , ma ei vaidle vastu, igatahes see mäng oli juba 2 nädalat tagasi , niiet, järgmise aastani

Kommentaar

Muidugi tulid sinu jaoks kergelt, sa tulid ju mängu II. poolajal, esimesel poolajal mängis teil see väike noor poiss, 92 aasta sündinud nagu ma aru sain. Poisid saavad siit hea kogemuse osaliseks, paljud mängivad esimest hooaega liigajalgpalli ning mõned tulnud noorteliigast, kus elu oli hoopis lillelisem.
                                Aga jah, vahepeal on paus, kõigil võimalus läbida korralik ettevalmistus ja teha raskelt trenni, küll siis kiirust ka juurde tuleb. Pean silmas siis meie mängijaid ( eelkõige kaitseliini nagu sa ütlesid ). Jaa loodetavasti saad Sina, Hr. Kilk, juurde mõistust. Saad vast ise kaa aru, et liiga ühe nooremale meeskonnale 4 väravat lüüa pole just kõige suurem mehetegu. Heaks eeskujuks võiksid sulle olla HaServ'i mängijad. Kõigile küllalt väravaid tagunud, aga keegi ei kelgi sedasi nagu sina.
                                Aga nagu öeldud, siis ootame järgmist hooaega, kuid tõsiselt loodan, et kohtume veel saalis või mõnel kevadisel kunstmuruturniiril. Aga nüüd tagasi teemasse.

Kommentaar

Working...
                                X