Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kindlasti aitaksin ka oma nõuandega, kuidas staadionit pikendada . Mul ses suhtes üsna kahju abjast , et ka neid segab majanduskriis ( väljak on liialt lühike) . Meil siin kohtla-järvel paar ablast kutti vanuses 17-18 , kes aitaksid staadionit suurendada, paneks telgi püsti, keedaks nuudleid ja situks teile väljakule , väetis ju pidi suurendama väljakut ? Igatahes võtke meiega ühendust ja ootame ka noortemate kuttide kõnesid vanuses 5-6 .
Pluss kaitz : Meki mu schlangi
Jah, täiesti nõus, ka mina üleks käpp. Kalle kui viitsid võta muga homme ühendust, läheks vaataks väljaku üle ja arutaks kuhu ja kui palju sittuda .
Ka mina avaldaks soovi Abja Arenat arendada.
Meil siin Kiviõlis palju poisse,kes reaalselt aitaks muru väetada,muru niita jne.
Ostsin just endale uue Bobcati traktori,millega on väga hea muru niita ning vajadusel saaksin ka teerulli onu käest laenta,et väljaku tasaseks teha.
Vajadusel saaks mu vanaema hobuse sitaga väetada.
Kui soovi on,siis priv message.
Seda ta ma tahangi öelda ,et siin foorumis räägivad need vennikesed kes päriselus ega ka jalka platsil on saamatud tegelased või ,et aju on potensiaal ei võimalda rohkemat kui ajada siin mingit mõtetut möla mis mitte kellelegi mitte midagi ei anna ja sinu märkused minu aadressil on täiesti kohatud sa loe neid eelnevaid postitusi ja vii kurssi end asjadega alles siis võta sõna .
Ei hakka eelkõnelejate kommentaare arutama, kuid siiski ma ei saa aru, miks me vaidleme üksteise platside/kohtunike ebakõlbulikkuse üle. Enamikel Tartu lähistel muruväljakudel polegi enne juunit võimalik mängida. Nagu ma aru saan, tahame kõik ikkagi muru peal mängida, seega ei tasu nuriseda nende väljakute üle mis on Tartust 70-110 km väljas ning on hetkel mängukõlbulikud, kuid mõõtudest väljas, peaasi et seal, mängida saab. Muidugi oleks mõnus kõiki mänge pidada niidetud muruväljakutel, aga kahjuks pole see 4ndas liigas võimalik, seetõttu peamegi ise rohkem harjuma väljakutega. Ma ei näe mingit süüd meie mängude kohtunikes ega väljakutes ning pole vaja pärast iga mängu keskenduda sellele, mis kohtuniku või väljakuga viga oli, vaid räägiks rohkem mängust ning mängijatest. Olgem rahul nende väljakutega, mis meil on. Olen selle arvamusel, et mida halvem väljak, seda soodsam on see ükskõik mis neljanda liiga klubile....
SK10 Premium - JK Quattromed 4:1
JK Löök - FC ABJA x:x( Tuleb kiirelt eelnevad negatiivselt lõppenud mängud unustada,ees uus vastane ja uus mäng,loodan,et kestame lõpuni kõik 90 min.
Navi Vutiselts - Tääksi SK 2:2
Welco Elekter - Tõrva FC Warrior 4:2(Elektripoisid kõvasti edasi arenenud,näitavad head kokkumängu oskust)
Emü SK - FC Aspen 3:1(EI tahaks uskuda,et Ülikooli poisid teistmängu järjest libastuvad)
Rock Roll - FC Tabivere 2:3(Vooru tulisem lahing kindlasti)
Kommentaar