Aa & põhimõtteliselt kui ülejäänud meeskonnad on nõus seal mängima, siis ei tohiks ju ka probleeme olla?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas oomy Vaata postitusttabivere jääb viimaseks,mõttetu meeskond
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustOleks see mingi kõrgem liiga, siis ma mõistaks seda pikkuse kallal vingumist. Samas Tääksi staadion on ju ka kohutavalt lühikene ning Tabivere staadion eelmisel aastal sama moodi ( nüüd vist remondis jah? ). Neljandas liigas ajab ju asja ära küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitustAga näed lõi.
Kommentaar
-
Algselt postitas oomy Vaata postitusttabivere jääb viimaseks,mõttetu meeskond
Kommentaar
-
Algselt postitas enzzo Vaata postitustäkki leiab EJL -duga mingi kompromissi ?
Kõik on korras tänu hr Pohlaku kiirele reageerimisele,FC Abja jätkab oma hooegaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustMajanduslik seis on nii raske,et ei saa sõida üle nädala karksi nuiasse, parem ja odavam siis hakata staadionit pikemaks tegema ja laiemaks ja mida iganes v
Hea plaan Ertai
Kaitz, 9 punni juba võetud, ainult rapsi ja küll hakkama saad.
Sellepärast siis hooaega pooleli jätma.
Või tahab Jalka liit karistama ka veel hakata v?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustPalju õnne herr Kaitz.
jätkate ikka samas kohas?
LoomulikultOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKarksi Nuias on staadioni üür+ise hoolitsema niitmis jne eest ja üür ei ole mitte vähe:S,aga mis sellest enam kõik on kombes.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustPikkus:S:S:S
Pluss kaitz : Meki mu schlangi
Kommentaar
-
Algselt postitas KalleKama Vaata postitustKindlasti aitaksin ka oma nõuandega, kuidas staadionit pikendada . Mul ses suhtes üsna kahju abjast , et ka neid segab majanduskriis ( väljak on liialt lühike) . Meil siin kohtla-järvel paar ablast kutti vanuses 17-18 , kes aitaksid staadionit suurendada, paneks telgi püsti, keedaks nuudleid ja situks teile väljakule , väetis ju pidi suurendama väljakut ? Igatahes võtke meiega ühendust ja ootame ka noortemate kuttide kõnesid vanuses 5-6 .
Pluss kaitz : Meki mu schlangi
Kommentaar
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustsee oli vaimukas?ja kui sa edasi ei lugenud siis oli jub aasi korras!ja kao oma urgu tagasi ahv!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar