Aa & põhimõtteliselt kui ülejäänud meeskonnad on nõus seal mängima, siis ei tohiks ju ka probleeme olla?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas oomy Vaata postitusttabivere jääb viimaseks,mõttetu meeskond
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustOleks see mingi kõrgem liiga, siis ma mõistaks seda pikkuse kallal vingumist. Samas Tääksi staadion on ju ka kohutavalt lühikene ning Tabivere staadion eelmisel aastal sama moodi ( nüüd vist remondis jah? ). Neljandas liigas ajab ju asja ära küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitustAga näed lõi.
Kommentaar
-
Algselt postitas oomy Vaata postitusttabivere jääb viimaseks,mõttetu meeskond
Kommentaar
-
Algselt postitas enzzo Vaata postitustäkki leiab EJL -duga mingi kompromissi ?
Kõik on korras tänu hr Pohlaku kiirele reageerimisele,FC Abja jätkab oma hooegaOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustMajanduslik seis on nii raske,et ei saa sõida üle nädala karksi nuiasse, parem ja odavam siis hakata staadionit pikemaks tegema ja laiemaks ja mida iganes v
Hea plaan Ertai
Kaitz, 9 punni juba võetud, ainult rapsi ja küll hakkama saad.
Sellepärast siis hooaega pooleli jätma.
Või tahab Jalka liit karistama ka veel hakata v?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitustPalju õnne herr Kaitz.
jätkate ikka samas kohas?
LoomulikultOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustKarksi Nuias on staadioni üür+ise hoolitsema niitmis jne eest ja üür ei ole mitte vähe:S,aga mis sellest enam kõik on kombes.nr 31
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustPikkus:S:S:S
Pluss kaitz : Meki mu schlangi
Kommentaar
-
Algselt postitas KalleKama Vaata postitustKindlasti aitaksin ka oma nõuandega, kuidas staadionit pikendada . Mul ses suhtes üsna kahju abjast , et ka neid segab majanduskriis ( väljak on liialt lühike) . Meil siin kohtla-järvel paar ablast kutti vanuses 17-18 , kes aitaksid staadionit suurendada, paneks telgi püsti, keedaks nuudleid ja situks teile väljakule , väetis ju pidi suurendama väljakut ? Igatahes võtke meiega ühendust ja ootame ka noortemate kuttide kõnesid vanuses 5-6 .
Pluss kaitz : Meki mu schlangi
Kommentaar
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustsee oli vaimukas?ja kui sa edasi ei lugenud siis oli jub aasi korras!ja kao oma urgu tagasi ahv!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar