Algselt postitas heixpeix
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
ma ei räägi Kenist temast me puudust ei tundnud
aga jah abjal koduväljak pmst te olime teravamad ja teenisite seda võitu
vahetple see on 4liiga ja siin ei ol mingi vajadus jalkaliidu arvestustele vms.
abja mängis ilusamat mängu kui rock ja ma vabandan rocki poolt, et oli lõhkumist peaasi, et keegi vigastada ei saanud
hea mäng ja parem meeskond teenis 3 punkti ! kaagveres näeme ja siis on vb mäng teine.
tänud abjale ! ja näha, et üritate ja paariaasta pärast istute elva ja teistel vendadel kukil !
treenige edasi ja RESPECT !
Kommentaar
-
SK10 noored käisid tõesti Võhmas Tääksit kaemas, saadi tappa 1:2. Ma lõpuni ei saand vaadata toda naljakat mängu, sest väljak oli siuke pisemat tüüpi, et kui noored palliga hoo üles võtsid, sai väljak otsa. Vot see on tõeline koduväljaeelis, kus vastane ikka kohe üldse ei saa pihta, kuidas peaks seda palli liigutama. Mulle sellised väljakud meeldivad ja kohtasin ka väljakul üht võilille.
Tääksi ise oli üsna tore punt, neil oli siuke Kingpooli soenguga kutt, siuke suur - vot too oli lahe sell ja siis see kääridega värav. See oli ka siuke armas - kui poleks näinud, ei usuks.
Igal juhul Tääksile edu ja järgmine kord mängivad noored juba mõneti suuremal platsil
Kommentaar
-
Algselt postitas Lex2 Vaata postitustSK10 noored käisid tõesti Võhmas Tääksit kaemas, saadi tappa 1:2. Ma lõpuni ei saand vaadata toda naljakat mängu, sest väljak oli siuke pisemat tüüpi, et kui noored palliga hoo üles võtsid, sai väljak otsa. Vot see on tõeline koduväljaeelis, kus vastane ikka kohe üldse ei saa pihta, kuidas peaks seda palli liigutama. Mulle sellised väljakud meeldivad ja kohtasin ka väljakul üht võilille.
Tääksi ise oli üsna tore punt, neil oli siuke Kingpooli soenguga kutt, siuke suur - vot too oli lahe sell ja siis see kääridega värav. See oli ka siuke armas - kui poleks näinud, ei usuks.
Igal juhul Tääksile edu ja järgmine kord mängivad noored juba mõneti suuremal platsil
Kommentaar
-
Algselt postitas enzzo Vaata postitusthuvitav keda sa küll silmas pead Kingpooli soengugasigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas heinz7 Vaata postitustmilline see Kingpooli soeng on ? Minu mäletamist mööda ei kasvanud kassihaiguse tagajärjel Kingpoolil üldse juuksedpommitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas timursem Vaata postitustkui nüüd multikast järele vaadata, siis tal ikka midagi peas oli. samas soenguks on seda raske nimetada. huvitav küll, et nii omapärane "soeng", kuid tegelane sellega on nii raseksti tuvastatav. ei taha uskuda, et tääksikate hulgas see populaarne on
Kommentaar
-
Algselt postitas enzzo Vaata postitustarvan et tean siiski kellest jutt käib
Kommentaar
-
Algselt postitas enzzo Vaata postitustarvan et tean siiski kellest jutt käib
Kommentaar
-
Algselt postitas SkTääksi Vaata postitustsest minu arust kes yldse vähegi Kingpooli meenutab on Toi aga tema ju ei mängi
Kommentaar
-
10 vooru ennustus:
FC Aspen - FC Tabivere 2-3
Navi Vutiselts - SK10 Premium 2-5(Seekord SK10 paneb oma tehnilise oskuse paremini maksma)
EMÜ SK - FC ABJA x:x(Kindlasti tugev ja kompromissitu lahing,seda juhul kui õnnestub kõik välja ajada)
Tartu Löök - JK Quattromed 1-4
Welco Elekter - Tääksi SK 3-3(midagi võiks ju viiki jääda)
Rock Roll - Tõrva FC Warrior(Raske midagi ennustada,aga siiski annaks eelise Rockile,kui omavahel seekord läbi saavad 3-1)
Edu kõigile ja hoiame pinget lõpuni!!!Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar