Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
    Äkki tahtis Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 11:1 kirjutada? lol
    Mellil loogika,Aga võimalik 1-11 hoopis

ON nagu on.
    Olen see kes olen

Kommentaar

SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 2:1
      Ei ole ikka veel Tääksit näinud, aga tundub et nad on hoos + SK10 võib tiba väsinud olla karikast.

FC Aspen - Navi Vutiselts 3:1
      Loogiline oleks, et Aspen võtab ära. Nemad ei tohiks alahinnata ka Navit + nagu ma aru saan, siuke omamoodi derbi teil seal vist.

FC ABJA - Rock Roll 1:3
      Rock & Roll on tugevam meeskond ja peaks selle ka resultaadiks vormistama, iseasi kas 12.00 jõuavad nad Abjasse.

FC Tabivere - EMÜ SK 1:3
      Tahtsin panna 0:3, aga ilmselt koduväljakul suudab Tabivere lüüa küll EMÜle. EMÜ peaks olema ka motiveeritud piisavalt pärast Aspeni ja Navi vastu vaid ühe värava löömist. Samas viik oleks vägagi meelepärane

JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter X:X
      Loodame punkte võtta. Karikamängu tõttu väiksed vigastusepoisid on mängijatel, aga noh, ei saagi eeldada et kõik 22 mängu saaks mängida parima koosseisuga. Seega lähme 3p järele.

Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 2:1
      Tõrva näitas viimati meiega mängides, et võitlevad lõpuni ja usun, et ka selles mängus saab see otsustavaks.

Kommentaar

90min/22 väravaga = 4,09 minutit, ümardatult 4minutit ja tiba alla 6 sekundi
        Ja kui vaadata vaid ühe meeskonna vaatenurga alt, siis 8,18 minutit või 8minutit ja natuke alla 12 sekundi.

Kommentaar

Tõenäoliselt õnnestub Abja võistkonnal oma paremas rivistuses kohal olla kodumänguks,seda on juhtunud vaid ühel korral mängus Tõrva Warriori vastu
          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas -mirko- Vaata postitust
            SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 2:1
            Ei ole ikka veel Tääksit näinud, aga tundub et nad on hoos + SK10 võib tiba väsinud olla karikast.

FC Aspen - Navi Vutiselts 3:1
            Loogiline oleks, et Aspen võtab ära. Nemad ei tohiks alahinnata ka Navit + nagu ma aru saan, siuke omamoodi derbi teil seal vist.

FC ABJA - Rock Roll 1:3
            Rock & Roll on tugevam meeskond ja peaks selle ka resultaadiks vormistama, iseasi kas 12.00 jõuavad nad Abjasse.

FC Tabivere - EMÜ SK 1:3
            Tahtsin panna 0:3, aga ilmselt koduväljakul suudab Tabivere lüüa küll EMÜle. EMÜ peaks olema ka motiveeritud piisavalt pärast Aspeni ja Navi vastu vaid ühe värava löömist. Samas viik oleks vägagi meelepärane

JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter X:X
            Loodame punkte võtta. Karikamängu tõttu väiksed vigastusepoisid on mängijatel, aga noh, ei saagi eeldada et kõik 22 mängu saaks mängida parima koosseisuga. Seega lähme 3p järele.

Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 2:1
            Tõrva näitas viimati meiega mängides, et võitlevad lõpuni ja usun, et ka selles mängus saab see otsustavaks.
            Tra sa ei jaga ikka mitte midagi. Pole mõtet uupi pakkuda.

Kommentaar

Algselt postitas kukknahk1 Vaata postitust
              jagaja tuli välja?

Kommentaar

jagas ju mängueelseid kommentaare mida sa siis veel ootasid? mängujärgseid juba?

minu tagasihoidlikud soovid oleksid sellised

SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 1:1
                FC Aspen - Navi Vutiselts 2-2
                FC ABJA - Rock Roll 1:0
                FC Tabivere - EMÜ SK ?:?
                JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter 0:0
                Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 0:1

pikemad kommentaarid on kohatud, sest tulemustest saab väljalugeda kõik, mis ma tahtsin seekord öelda.
                pommitaja

Kommentaar

SK Tääksi - Tartu SK10 Premium sk10 premium on väsinud karikast ja siit tuleb viik 2:2
                  FC Aspen - Navi Vutiselts derbi sats tuleb põnev lahing hoolimatta kaotusest (aspenile) võitleb navi edasi ja lööb viimasel minutil veel värava.3:2
                  FC ABJA - Rock Roll -Rock&roll saadab nahkkera 2-l korral abjale väravasse aga see jääb väheks abja võidab 4:2
                  FC Tabivere - EMÜ SK Vooru tulisem lahing minumeelest lüüakse 5 kolli väravatesse kokku!seisu ei oska arvata
                  JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter q-med võiks ära kasutada welco väsimust karika mängust, aga fännid hoiavad welcot üleval ja welco võidab 1:3
                  Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök warrioril hea sats tulemas? löögil pole midagi vastu panna ja seis jääb pärast 90+2 minutit 3:1

Kommentaar

Algselt postitas in-the-stone Vaata postitust
                    Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök warrioril hea sats tulemas? löögil pole midagi vastu panna ja seis jääb pärast 90+2 minutit 3:1
                    ilmselgelt on 2 lisaminutit liiga vähe, sellega võisid nüüd näppu lõigata pisut..

Kommentaar

Ehk harid siis mind?
                      Võitjate osas oli meil 6 mängu peale 5 samasugust tulemust. Mis ma pakkusin valet väravate vahet?
                      Mis teha kui mul ei ole sensitiivi taju väravate osas. Aga ma salvestasin su pakkumise ja eks pühapäeval vaatame, kas sinu teaduslikult põhistatud tulemused pidasid paika või hoopis minu uupi pakkumised

Kommentaar

Huumori soont on siin foorumis vähestel,tihtipeale ei saagi aru milleks siin see koht üldse vajalik on.Reedan teile ühe saladuse,elus on lihtsam edasi minna kui saad naljast aru.Usun ,et sportmängudes ja ka jalgpallis oleks seda vaja.Nalja nabani...

Kommentaar

Päkko kuule sa oled ise mingi hull matmaatik et arvestad kõik seci pealt välja ja siis ütled, et mell tegi hullu ennustuse ja siis paned ise 4:2
                          TARK POISS PEAKS ÜTLEMA.

Kommentaar

Algselt postitas timursem Vaata postitust
                            jagas ju mängueelseid kommentaare mida sa siis veel ootasid? mängujärgseid juba?

minu tagasihoidlikud soovid oleksid sellised

SK Tääksi - Tartu SK10 Premium 1:1
                            FC Aspen - Navi Vutiselts 2-2
                            FC ABJA - Rock Roll 1:0
                            FC Tabivere - EMÜ SK ?:?
                            JK Quattromed - Tartu JK Welco Elekter 0:0
                            Tõrva FC Warrior - Tartu JK Löök 0:1

pikemad kommentaarid on kohatud, sest tulemustest saab väljalugeda kõik, mis ma tahtsin seekord öelda.
                            Mida sa ajad, welco ja sk-10 ikka viiki ei mängi, suht mõttetud jorrid koos siin, kes oma emadelt skoore küsivad.

Kommentaar

Timur räägib ju soovidest, aga loodetavasti jah meie Quattroga viigistamine vaid ka ta sooviks jääb, tahaks tibake rohkemat sealt mängust,aga ilmselgelt läheb raskeks see mäng.

Kommentaar

Algselt postitas veikz Vaata postitust
                                Päkko kuule sa oled ise mingi hull matmaatik et arvestad kõik seci pealt välja ja siis ütled, et mell tegi hullu ennustuse ja siis paned ise 4:2
                                TARK POISS PEAKS ÜTLEMA.
                                heh veiko!
                                4:2 on reaalsem kui 11:11 ja see 4:2 tuleb ka!
                                Piisavalt tark!

Kommentaar

Working...
                                X