Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Algselt postitas SkTääksi Vaata postitustEnnast ei leidnud siit tabelist!
Meil on uus ennustusmängu liider!
Tabel:
SkTääksi - 4p
Saso09 – 3p
Feljonks – 3p
Iminsee – 2p
Quiz24 – 2p
Bailaa – 2p
Devilboy – 2p
Tamar12 – 1p
Tiwaz – 1p
Tammetoits – 1p
Valu – 1p
Martinho – 1p
Mikenike – 1p
Tarry – 1p
Kristjan? – 1p
Kaitz – 1p
Lacoste – 1p
Vincet – 1p
Umbadapopp – 1p
Maka – 0p
Heinz7 – 0p
Vähk – 0p
Elex – 0p
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustJumala lahe, iga voor pakutakse meile kaotusi(S-J)
Kommentaar
-
Jumala äge, et meile pakutakse ikka järjekindlalt võite, kuigi peale head algust oleme saanud nüüd 4 kaotust järjest. Aga loodame sellelt allakäigutrepilt vaikselt tagasi üles hakata ronima ja mis muu koht oleks parem võiduradadele tagasi saamiseks kui meie oma uus ja imeilus koduväljak - Tehvandi staadion.
SK Tääksi - FC Aspen 3-1
FC Otepää - Põlva FC Lootos II 5-0
Suure-Jaani United - Võru JK II 3-3
Tõrva FC Warrior - Tartu Quattromed 4-3 Siit paarist ma ootan üllatustFC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustJumala lahe, iga voor pakutakse meile kaotusi(S-J)
Kommentaar
-
SK Tääksi - FC Aspen 2-1 arvan et tääksi võtab kodus ikka ära selle,kuigi mitte kergelt.
FC Otepää - Põlva FC Lootos 1-1 pakun et viik,kuna olen 1 tiimiga mänginud ja teise kohta lissalt olen lugenud
Suure-Jaani United - Võru JK II 2-1 kui võõrsil lõi quotro vastu kolli ja lasi ainult 3,sis arvan et võtab kodus võru ära.
Tõrva FC Warrior - Tartu Quattromed 2-3 tõrval head mängijad ja kiired,,aga kaitse logiseb,sealt need 3 kolli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar