Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas umbadapopp

Panin kahte asja tähele. Viimased kaks vooru näitavad, et ma ikka üldse ei taha võita, ning Feljonks võis mängu ajal suht rahulolev juba olla..aga siis ikkagi tuli see 6-2 ära

Mõtlesin jah juba, et on olemas, kuid nii kui korraks selja pöörad, et joogipudelit haarata, lüüakse koll ära..ikka juhtub

Kommentaar

Algselt postitas umbadapopp
      Loodame, et väravavahiga on kõik OK, andke teada, palun.
      Lõualuumurd ja silmalihaste kahjustus. Reedel operatsioonile

Kommentaar

Algselt postitas kannel Vaata postitust
        Lõualuumurd ja silmalihaste kahjustus. Reedel operatsioonile
        Oh siis pole hullu, kuu kuni poolteist out, mul ka see suvi see asi ära tehtud juba Nali naljaks, tegelt öelge Vv edasi ,et head paranemist ja söögu rahulikult.
        Mul oli kolmest kohast luud puruks(näos).

Kommentaar

mingi kuulujutt oli et Löök olla kasutanud Tääksi vastu keelatud mängijat..( ei tea kui tõene jutt) kui nii oli siis anavad 3 punkti tääksile.
          http://www.skimavere.com

Kommentaar

Algselt postitas enzzo Vaata postitust
            mingi kuulujutt oli et Löök olla kasutanud Tääksi vastu keelatud mängijat..( ei tea kui tõene jutt) kui nii oli siis anavad 3 punkti tääksile.
            Misasja?????See küll nüüd täielik jama,meil ei olnud kohe KINDLASTI mitte ühtegi keelatud mängijat!!Ja kustkohast selline info üldse???

Kommentaar

Aga kust sellised jutud pärit on ? ? ? See nüüd küll tõele ei vasta. ainuke keelatud asi selle mänguga seoses oli et vahetuses olnud mehed istusid valel pool väljakut ja kohtunik ajas nad mängu keskel oma kohtadele ja selle eest ei saa isegi poolt punkti ära võtta
              JK Tartu Löök

Kommentaar

Algselt postitas tarry Vaata postitust
                Misasja?????See küll nüüd täielik jama,meil ei olnud kohe KINDLASTI mitte ühtegi keelatud mängijat!!Ja kustkohast selline info üldse???

täpset allikat ma ei tea... kuid kuulsin et löök olla kasutanud mängijat kes pidanuks kaartidega mängu vahele jätma.. siiski ise usun ka et löögi poisid sellist eksimust sisse ei laseks...

Kommentaar

Algselt postitas enzzo Vaata postitust
                  täpset allikat ma ei tea... kuid kuulsin et löök olla kasutanud mängijat kes pidanuks kaartidega mängu vahele jätma.. siiski ise usun ka et löögi poisid sellist eksimust sisse ei laseks...
                  kahjuks peab vist tunnistama et just selline asi juhtuski ja me ei pannud lihtsalt tähele nii lihtsat asja et parem äärekaitsja oli kogunud endale eelnevalt kolmanda kollase ja sinna meie võit läkski ! väga rumal aps.
                  JK Tartu Löök

Kommentaar

Algselt postitas iminsee Vaata postitust
                    kahjuks peab vist tunnistama et just selline asi juhtuski ja me ei pannud lihtsalt tähele nii lihtsat asja et parem äärekaitsja oli kogunud endale eelnevalt kolmanda kollase ja sinna meie võit läkski ! väga rumal aps.

tegu oli vist mängija Janar Heinametsaga???

Kommentaar

Aga mis saab ennustuse punktidest löögi ja tääksi vahelises mängus?
                      Sina filmi filmi filmi...

Kommentaar

Nii ta on jah ! Ja kutt magas hommikul sisse ning oleks pea-aegu maha jäänud aga kuna endal läks ka tartus kauem kui plaanitud siis jõudsime ta veel peale korjata kuid tuleb nüüd siis välja et oleksime pidanud ikka tuhat nelja ära sõitma. A no mis seal ikka halada vähemalt mäng oli hea kui esimesed kolm minutit välja jätta ja viimased poolteist tundi nüüd
                        JK Tartu Löök

Kommentaar

Ma vaatan, et Tääksil on mingi uskumatu õnn... Küll eelmine hooaeg ja nüüd

Kommentaar

hakkab see luckbox vist t66le jah j2lle

Kommentaar

Huvitav jah, et meie vastu tullakse mängima nii, et isegi mängukeelu all olevad mängijad võetakse kaasa

Kommentaar

Sellise õnnega ilmselt kaugele ei jõua !

Kommentaar

Working...
                                X