Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Panin kahte asja tähele. Viimased kaks vooru näitavad, et ma ikka üldse ei taha võita, ning Feljonks võis mängu ajal suht rahulolev juba olla..aga siis ikkagi tuli see 6-2 ära
Mõtlesin jah juba, et on olemas, kuid nii kui korraks selja pöörad, et joogipudelit haarata, lüüakse koll ära..ikka juhtub
Lõualuumurd ja silmalihaste kahjustus. Reedel operatsioonile
Oh siis pole hullu, kuu kuni poolteist out, mul ka see suvi see asi ära tehtud juba Nali naljaks, tegelt öelge Vv edasi ,et head paranemist ja söögu rahulikult.
Mul oli kolmest kohast luud puruks(näos).
Aga kust sellised jutud pärit on ? ? ? See nüüd küll tõele ei vasta. ainuke keelatud asi selle mänguga seoses oli et vahetuses olnud mehed istusid valel pool väljakut ja kohtunik ajas nad mängu keskel oma kohtadele ja selle eest ei saa isegi poolt punkti ära võtta
Misasja?????See küll nüüd täielik jama,meil ei olnud kohe KINDLASTI mitte ühtegi keelatud mängijat!!Ja kustkohast selline info üldse???
täpset allikat ma ei tea... kuid kuulsin et löök olla kasutanud mängijat kes pidanuks kaartidega mängu vahele jätma.. siiski ise usun ka et löögi poisid sellist eksimust sisse ei laseks...
täpset allikat ma ei tea... kuid kuulsin et löök olla kasutanud mängijat kes pidanuks kaartidega mängu vahele jätma.. siiski ise usun ka et löögi poisid sellist eksimust sisse ei laseks...
kahjuks peab vist tunnistama et just selline asi juhtuski ja me ei pannud lihtsalt tähele nii lihtsat asja et parem äärekaitsja oli kogunud endale eelnevalt kolmanda kollase ja sinna meie võit läkski ! väga rumal aps.
kahjuks peab vist tunnistama et just selline asi juhtuski ja me ei pannud lihtsalt tähele nii lihtsat asja et parem äärekaitsja oli kogunud endale eelnevalt kolmanda kollase ja sinna meie võit läkski ! väga rumal aps.
Nii ta on jah ! Ja kutt magas hommikul sisse ning oleks pea-aegu maha jäänud aga kuna endal läks ka tartus kauem kui plaanitud siis jõudsime ta veel peale korjata kuid tuleb nüüd siis välja et oleksime pidanud ikka tuhat nelja ära sõitma. A no mis seal ikka halada vähemalt mäng oli hea kui esimesed kolm minutit välja jätta ja viimased poolteist tundi nüüd
Kommentaar