Algselt postitas wiinuks
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
JK Võru II 1:1 FC Põlva Lootos II
Mäng algas kohe Võru pressinguga aga avavärava lõid võrulased alles poolaja lõpus.Kuigi plats oli kunstmurust ja pall liikus kiiresti, oli mõlemal meeskonnal tegelikult vähe väravavõimalusi(pea-aegu kõik kauglöögid lendasid väravavahtidele otse kätte)
Ei tea mis vahetusi põlva poolajal tegi, aga võru vahetas mõlemad ääred ära ja keskväli oli ka jooksmisest väsinud ja nii hakkas Põlva pressing.Teine poolaeg oli pall koguaeg Põlva käes ja Võru sai ainult paar kiirrünnakut. 20 minutit enne mängu lõppu oli 2 Võru mängija vahel segadus ja kaitsja tahtis palli puhtaks lüüa ja lõi kogematta omavärava!(ilusti ristnurka)
Mingi 10 minti enne mängu lõppu suutis Võru kaitsja veel oma ninaluu murda(pall põrkas maast otse näkku või lõi ise endale põlvega - ta ise ka ei tea)
Nii ta mäng oli
Võru on löönud 2 omaväravat - esimene kord kaotati omaväravast mäng 0-1 ja nüüd viiki 1-1
Kommentaar
-
Algselt postitas Feljonks Vaata postitustKevadring on siis ametlikult läbi!
Tabeliseis:
1. SK Tääksi 18:14 18 punkti
2. Tartu Quattromed 30:17 18 punkti
3. Suure-Jaani United 19:16 17 punkti
4. FC Otepää II 27:20 16 punkti
5. Tõrva FC Warrior 26:23 13 punkti
6. Võru JK II 16:15 10 punkti
7. JK Tartu Löök 16:21 9 punkti
8. FC Aspen 12:15 8 punkti
9. Põlva FC Lootos II 4:27 1 punkt
Quattrol, Otpääl, Löögil ja Lootosel on peetud siis 9 mängu, teiste kaheksa vastu. Üllatuslikult (minu jaoks vähemalt) juhib tabelit SK Tääksi ja kahtlaselt madalal on ka Tartu Löök, keda ise ennustasin tabelis ettepoole.
Hetkel enim väravaid löönud meeskond liigas on Tartu Quattromed, 30 tabamusega. Otepää (27) ja Tõrva (26) ei jää samuti kaugele maha. Vähim väravaid on suutnud lüüa Põlva, 9 mänguga kõigest 4 väravat. Kusjuures tabeliliider Tääksi on resultatiivsuselt alles 5. võistkond liigas.
Kõige rohkem on sisse lasknud tabeli viimane Põlva, 27 väravat. Kaugele maha ei jää ka Tartu Löök (21) ja Tõrva (20). Kõige vähem aga Tääksi, kõigest 14 sisselastud väravaga.
Selline tagasihoidlik statistikanurk siis. Ootaks huviga teiste analüüse hooaja esimese poole kohta. Kes on valmistanud üllatuse, kes pettumuse? Mida ennustate hooaja teiseks pooleks?) Sk tääksi liidri positsioon on kindlasti üllatus sest kaks viimast mängu olid minu jaoks üllatused ja sestap ka nende positsioon. muidu korralik sats ja eks me järgmine ring toome nad tagasi maa peale. Aspenit oleks kõrgemale pakkunud ja ülejäänud on nagu nad on.
Nüüd ei jää muud üle kui trenni teha ja oodata sügisringi ja enda ennustustega pole ma ka eriti rahul sest tahaks ikka seal kõrgemal olla nii esi kolmikus vmsJK Tartu Löök
Kommentaar
-
Hästi. Jutuga tegid nüüd päris hea diili ära, aga nüüd on vaja tegusi, enne ei saa kiita ega laita!
Mida märkimisväärset kevadringist?
Otepää II poole pealt siis: eelmise aastaga võrreldes üsna positiivne areng. Meeskond hakkab endale sisestama, et ka iga varumees on põhimees ja tuleb ikka ise mängida. (ideaalset koosseisu me see hooaeg polegi kokku saanud).
Tooks esile Egon Kanariku, kes on suutnud lüüa 8 väravat nelja mänguga.
Oletusi sügisringi ei tee, sest me oleme amatöörid ja jalgpall on ümmargune, juhtuda võib kõike. Eesmärk jõuda kolmandasse liigasse, mille nimel tuleb veel kindlasti vaeva näha, et sinna jõuda ja järgmine hooaeg seal ka edukalt püsida. (Navi heaks eeskujuks pole)
Algselt postitas iminsee Vaata postitustIlmselgelt ei ole rahul oma positsiooniga tabelis ja veel mäng enam peetud kuid lubada võin et teine ring juba nii need asjad ei jää ja löök tõuseb paar kohta. (lihtsalt peab tõusma) Sk tääksi liidri positsioon on kindlasti üllatus sest kaks viimast mängu olid minu jaoks üllatused ja sestap ka nende positsioon. muidu korralik sats ja eks me järgmine ring toome nad tagasi maa peale. Aspenit oleks kõrgemale pakkunud ja ülejäänud on nagu nad on.
Nüüd ei jää muud üle kui trenni teha ja oodata sügisringi ja enda ennustustega pole ma ka eriti rahul sest tahaks ikka seal kõrgemal olla nii esi kolmikus vms
Kommentaar
-
Algselt postitas Bailaa Vaata postitustOletusi sügisringi ei tee, sest me oleme amatöörid ja jalgpall on ümmargune, juhtuda võib kõike. Eesmärk jõuda kolmandasse liigasse, mille nimel tuleb veel kindlasti vaeva näha, et sinna jõuda ja järgmine hooaeg seal ka edukalt püsida. (Navi heaks eeskujuks pole)
Kommentaar
-
See järgmise hooaja probleemküsimus, mitte selle. Valikuvõimalusi on erinevaid.
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui mõtled Otepää II, siis pääsete III liigasse vaid juhul, kui Otepää sealt välja langeks. Nii peaks see asi vist olema. Kuigi III liiga puhul võib igasuguseid asju juhtuda.
Kommentaar
-
mul hea meel ... et oleme kõigi silmis suured üllatajad ..... kuid poistel on motivatsioon kõrgel ... ja tahavad kohast kinni hoida ...kaks viimast mängu QM näitasid et võime tugeva vastasega mängida .... kui qm meil külas käis ei olnud neil ehk põhimeeskond kohal ja tundub et meid natukene alahinnati .. kuid kaagveres oli neil eeldatavalt tugevaim koosseis koos mis neil olla saab .... aga siiski jaölgpall on meeskonna mäng .... aga nad mängisid Teniste ja Piiroja peale ... ja kui aus olla siis mulle meeldis vadata kuidas need mehed väljakul tegutsesid ja väljakut nägid ... ja nende läägid olid ainsad mis ohtu kujutasid .... homme siis mäng Suure-Jaani Unitediga ja siis on näha kas Tääksi jääb püsima esimesele või teisele tabelireale ... kripeldama jäävad kevadringist muidugi need kaks kaotatud mängu .... 4:1 kaotus OtepääII ja 4:0 kaotus Tõrvale .... Tõrva on meeskond kelle vastu on meil alati raskem mängida ... nende mängustiil ei lähe meile eriti peale ....
Soovin Edu Sügisringiks kõigile .... ja Kena Jaanipäeva
Kommentaar
-
Algselt postitas valu Vaata postitustNonoh, kas keegi mängu ka kommenteeriks?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas valu Vaata postitustNonoh, kas keegi mängu ka kommenteeriks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar