FC Otepää - Tartu Löök 3:1
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
FC Otepää II 2-3 Tartu JK Löök (1-1)
Noh, väga ei tahagi mängust rääkida, väga pettumustvalmistav. Aga kui siis paari sõnaga rääkida siis võib öelda et enamus aega tagusid mõlemad meeskonnad pikka, meie vbla natuke vähem, a nendel jällegi toitis rohkem. Löök läks 3 korda juhtima ja viimane kord oli nii lõpus et me ei jõudnud vastata. Mäng üldiselt oli rahulik, a noh, vastaste kaptenile -1 kui läks peale olukorda, kus ta haiget sai, täiesti mänguvälises olukorras tagasi tegema, õnneks ta oli ainult nii udu et ei saanud mehele pmst pihtagi. Mingisuguse kaardi koht oli a kohtunik otsustas halastada.
A mis seal ikka, tuleb edu Löögile edaspidiseks soovida!FC Otepää II
Kommentaar
-
pean nõustuma Martinhoga kuid eks endalegi jäi hingele üht-koma teist kuid oli üks penalti koht mida ei oleks pidanud olema sest ma lükkasin ikkagi palli puhtalt varbaga puhtaks ja mu jalg jäi vastase kanna alla kuid mis seal enam ikka pragada mäng on läbi ja seekord läks niimodi et J.Kohva suutis kolm korda kastanid välja tuua ja mina jäin üldiselt rahule.
Edu teilegi edasipidiseksJK Tartu Löök
Kommentaar
-
Kui kohtunik nägi viga (ära vilistas ju siis nägi) siis oleks võinud kohe kaardi anda kuid peale endast välja minemist oleks juba pidanud andma et selles suhtes pääsesin tõesti väga kergelt. Kui video on olemas ja kui juhtute selle neti ka riputama siis ehk annate teada, viskaks ise ka pilgu peale.
Ennustusmängus said vist seekord punktid kirja ka aind omale võitu ennustanud mängijad et ka selles suhtes läks hästiJK Tartu Löök
Kommentaar
-
Mäng oli suht võrdne,kuna jah,nagu eespool mainiti,siis palli valdas Otepää rohkem,kuid värava peale suunatud ohtlikke lööke ning tsenderdusi oli Otepääl vist tõesti vähem.Eelmisest mängust jäid ikka väga hästi meelde need kauglöögid,mis teile eelmises mängus ka edu tõid.Aga seekord läks siis meil õnneks enda olukorrad ära lahendada ning see tõi ka edu!Kuid see oli alles sügisringi algus ning tööd on veel väga palju teha,et selliseid esitusi rohkem tuleks.Edu Otepääle edaspidiseks!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar