Turniirist on ka ülevaade olemas, muide põhimõtteliselt online režimis.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused
Collapse
X
-
Hea töö kutid, hea töö!Algselt postitas Martinho Vaata postitustIV Liiga Lõuna au on hoitud, FC Otepää II võitis IV liiga I turniiri aastalõpukal

Kommentaar
-
Nu jh palju õnneAlgselt postitas Martinho Vaata postitustIV Liiga Lõuna au on hoitud, FC Otepää II võitis IV liiga I turniiri aastalõpukal
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Liverpooli viimane katse ei olnud edukas.Algselt postitas kaitz Vaata postitustTäna on muidugi kahel klubil veel võimalus aga seda III liiga kolmandal turniiril
Kommentaar
-
nu ikka juhtub,selline see turniir on.Algselt postitas urmar Vaata postitustLiverpooli viimane katse ei olnud edukas.Olen see kes olen
Kommentaar
-
olen ka taga ajanud, aga ei ole leidnud veel..Algselt postitas tomm Vaata postitustKas mõni teadjam vend teab, kas kuskile on III liiga kolmanda turna need vähesed tehtud pildid üles pandud?
kui linki leiate visake foorumi ka
Kommentaar
-
kaitz ei t6use kindlasti 4liigaga tuhast,kyll aga 99% jätkab enda jaoks "uues" klubisAlgselt postitas Martin Vaata postitustMillised klubid jätkavad, millised tekivad ja kas kaitz tõuseb jälle fööniksina tuhast?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustkaitz ei t6use kindlasti 4liigaga tuhast,kyll aga 99% jätkab enda jaoks "uues" klubis
mis klubis ?
Kommentaar
-
Otepää otsustab üsna pea kas järgmine hooaeg oleme rivis kahe või ühe meeskonnaga, aga seda kõike juba uuel aastalAlgselt postitas Martin Vaata postitustMillised klubid jätkavad, millised tekivad ja kas kaitz tõuseb jälle fööniksina tuhast?
FC Otepää II
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar