Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pretsedent on ju alles paar aastat tagasi olnud. Välgu ja Fauna mängus. Minu mäletamist mööda aastat karistust ei antud, pool vist. Aga kel huvi vaatab täpsemalt järgi. Eluaegset kindlasti mitte, unustage ära.
VII voor
24.05. 11.00 Tartu HaServ – FC Otepää Kaua ootatud kevadringi otsustavad mängud käes mäng tuleb kindlasti pingeline aga kõhutunne ütleb et Haserv võidab 2-1 24.05.12.00 FC Elva Puka –JK Luunja Puka staadion x-x
24.05. 12.00 JK Rock&Roll – Tartu EMÜ SK Kaagvere jalgpalliväljak Rocki poisid on hetkel päris hea hoo sisse saanud aga empü noolib kah siit oma punkte nii et 2-1 rocki poistele siiski
25.05. 12.00 JK Welco Elekter – Tartu Quattromed Tartu Tamme st.kunstmuru Loodetavasti saab Mikk ikka mängida peale eelmise nädala vigastust Luunjaga siit tuleb selle vooru viik 2-2
25.05. 12.00 FC Aspen – FC Tabivere Väimela staadion Võrukate eelis võib olla nende "superkorras" staadion aga tabivere vast võtab oma 1-3
25.05. 12.00 Tõrva FC Warrior – FC Abja Valga Keskstaadion kaks noorte satsi hmm 6 punkti mäng kindlasti abjale türikatel kah kindlasti soov oma võiduarve avada nii et 2-0 siiski abjale
Ma arvan, et küll Pohlak otsustab, mis sellisest kohtunikuahistajast mehest saab, distsiplinaarkomisjon on rohkem veidrike bande... Aga ma nägin tollel päeval veel ühte kohtuniku, joonekohtuniku ründamist - Timur räägi sellest
no mis seal ikka rääkida, teinekord pean ikka järelemõtlema enne kui luban, et lähen eüs ja ugala mänge vilistama . tegelikult oli tähtedeseis selline, mis mõnel inimesel lihtsalt selle looma välja lasi kehast.
Nädalavahetusel Tartus peetud jalgpallimašil sai kohtunik vigastada, kui teda tabas näkku palluri pealöök.
Foto: Toomas Huik p {line-height: 15px;}Laupäeval, 17. mail lõi jalgpallur Tartus ühel staadionil mängu ajal tekkinud arusaamatuse käigus kohtunikule peaga näkku, põhjustades viimasele trauma, teatas Lõuna politseiprefektuur.
Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.
Ta sai punast viimase lootuse vea eest...mees oli jooksmas yks yhele v2ravahiga ja see hyppas talle kuskil kylje pealt kahe jalaga sisse...raske oli hinnata kas enne mängis jalgadesse või palli...aga see l6ppes traumaga ründajale,kes ei saanud m2ngu jatkata, ja punasega sellele kaitsjale.
Ta sai punast viimase lootuse vea eest...mees oli jooksmas yks yhele v2ravahiga ja see hyppas talle kuskil kylje pealt kahe jalaga sisse...raske oli hinnata kas enne mängis jalgadesse või palli...aga see l6ppes traumaga ründajale,kes ei saanud m2ngu jatkata, ja punasega sellele kaitsjale.
kuskil kylje pealt...kui t2psemalt olla siis rohkem ikka tagant jalgadesse kui eest.
kuskil kylje pealt...kui t2psemalt olla siis rohkem ikka tagant jalgadesse kui eest.
Noo mis te mehed ajate loba ma olin üsna lähedal neile kui see asi juhtus. Nimelt mängis poolkaitsja palli puhtalt kuid miskipärast ründaja ise komistas mida ta ka hiljem tunnistas. Loomulikult ei näinud seda olukorda kohtunik kes oli meeste taga kuid vile oli kerge tulema sest ründaja kukkus ja lonkas pisut jalga. Seega ei maksaks sellist juttu ajada, et mees tegi vea mis oli punast kaarti väärt kui ise täpselt toimunut ei näinud. Mis aga hiljem järgnes oli tõesti mängija poolt rumal tegu mida ta ka südamest kahetseb
ma ei tea kuidas teistega on aga mul on küll juba asjast selge pilt ja teema hakkab end juba küll ja küll ammendama....
algul olid jamad aspeni ja pukaga. Nüüd siis kestab nädalaid see teema või...?
oi jah, segased lood siin neljandas liigas...
Paneme pallid ilusti veerema ja respekt ausale mängule!
Noo mis te mehed ajate loba ma olin üsna lähedal neile kui see asi juhtus. Nimelt mängis poolkaitsja palli puhtalt kuid miskipärast ründaja ise komistas mida ta ka hiljem tunnistas. Loomulikult ei näinud seda olukorda kohtunik kes oli meeste taga kuid vile oli kerge tulema sest ründaja kukkus ja lonkas pisut jalga. Seega ei maksaks sellist juttu ajada, et mees tegi vea mis oli punast kaarti väärt kui ise täpselt toimunut ei näinud. Mis aga hiljem järgnes oli tõesti mängija poolt rumal tegu mida ta ka südamest kahetseb
mis me ikka vaidleme siin?
n2iteks...l2hedal istusid jalgpallurid kes on m2nginud nii esiliigas kui ka k6rgliigas,kes on n2inud puhtalt musta m2ngu ja puhas punane
ja mina ei olnud kuskil tagant kaugel,vaid maximum 5-7 meetri kaugusel !
ma ei tea kuidas teistega on aga mul on küll juba asjast selge pilt ja teema hakkab end juba küll ja küll ammendama....
algul olid jamad aspeni ja pukaga. Nüüd siis kestab nädalaid see teema või...?
oi jah, segased lood siin neljandas liigas...
Paneme pallid ilusti veerema ja respekt ausale mängule!
Mina olen sinuga täiesti nõus sest ju pole mõtet juhtunut lõpmatuseni arutada.
Kommentaar