Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
no aga me müüsime eesmärgiga toetada namiibia kodutuid HaServi logodega särgid kus köigi mängijatega autogrammid oksjonil maha.ja nüüd me tulemegi igaüks suvaliste särkidega kohale nii,et järsku vötate ikka vestid kaasa..ei tohiks see ju raskust valmistada..vastutasuks me sebime teid läbi tutvuste otse pöhi/ida tsooni 2 liigasse..
Welco-EMÜ mäng oli konkreetselt võrdsete heitlus. Läksid "timurlased" ilusast karistuslöögist ristakasse juhtima. Welcol oli võimalus viigistada, kuid 1-1l eksis meie mängija. Teisel poolajal oli EMÜl väga hea võimalus nurgalöögi järgsest olukorrast, kuid meie teine väravavaht (põhi väravavaht oli haige) oli hea reaktsiooniga ja korjas ära. Siis tekkisid Welcol ridamisi võimalusi, nr 15 oli nurgalöögi järgselt vaat et peaga ristnurka löömas, kuid napilt mööda. Lisaks veel üks hea võimalus tal. EMÜ kiiret 13, Bobik? suutsime me taltsutada, kuigi jah,selle hinnaga et üks keskkaitsja oli ikka väga läbi ja tuli välja vahetada.
2. poolaja keskel läks asi aga kuidagi väga närviliseks, EMÜ osadelt meestelt natuke maadlust,kohati ka meilt+ siis läks ka meie nr 7 närviliseks ja oma 10 minutit oli ikka väga nõmedat mängu. Seda toorutsemist ja mölinat aga ei saa üldistada terve võistkonna peale. Õnneks mõlemad meeskonnad rahunesid ja asi hakkas taas jalgpalli meenutama.
Meie fännidele aga suur kiitus, ja see nii öelda "sitt" mis nad välja ajasid no ropendamist seal ei olnud, seletamist ja määramist aga küll,mis oli minu arvates ikka suht naljakas. Aga eks see võibki ehmatada, ei ole ju kuskil Eesti liigades neid fänniarmeesid näha (mitte et meilgi seda oleks) ega kuulda. Vähemalt ei mõnita nad vastaseid ja käituvad korralikult.
Aga igatahes oli korralik mäng, hea ja mõistlik vastane. Hoolimata sellest 10 minutis mis oli igati sümpaatne sats
EMÜ kiiret 13, Bobik? suutsime me taltsutada, kuigi jah,selle hinnaga et üks keskkaitsja oli ikka väga läbi ja tuli välja vahetada.
Mis ma selle kiirusega ikka teen, kui juba mitmendat mängu ei suuda keskenduda ja ära realiseerida. Ahastus on selle asja nimi :S
Welcol on kahtlemata parimad fännid meie regioonis! Sellise masohistliku ilmaga tulla ja pea terve mäng laule laulda ja ergutada personaalselt mängijaid, au ja kiitus!
Puka- quattro mäng, jh juba alguses sai suht ära otsustatud kui pidime alustama 8 ja poole(vigane väravavaht) mehega, see pole muidugi mingi vabandus aga õnneks näitasime ikka piisavalt hambaid vastastele. tuleb tunnistada et mängisime nagu võrdne võrdsega kuigi jh skoor räägib vastupidist. quttro poisid tublid, lõite kõik omad võimalused ära ja paar hullu väravat ka. jh kaks realiseerimata panaltit meilt. ikka juhtub. muidu mäng rahulik oli. Tänud teile quattro poikad. Uuel aastal kohtume vast 11 vs 11. EDU!!
Abja mis teine poolaeg juhtus??? 7 vastuseta väravat, mängisite ka 9 kesi v?
10kesi aga ok poolaeg 3:1 Otepääle ja kogu mäng jah 10:1
Abja värav 16' Aleksandr Golovko.
Nu tuleb tunnistada ,et esimene poolaeg üritasime Otepääga võrdse võrdsega mängida ja pooleldi õnnestus,kuid teine värav sulust,kolmas oli meie noorekaitseliini täielik prohmakas,kui jätsid mängu seisma,mõeldes et oli suluseis aga see kord ei olnud ja nii ta läks,meil oli veel päris palju võimalusi esimesel poolajal aga... jh. Nu teisel poolajal pidi vigastusega lahkuma meie esimese poolajal üks silmapaistvamaid mängija,arvan,et sinna see teinepoolaeg läks ja lagunes ikka totaalselt,kuna vahetusmehed ennast ei õigustanud,lisaks lõpus siis vähemuses ja taas vigastusega,eks meil puudus keskpoolik ja kaks keskaitsjat,aga tugevam võttis oma ja tänud suhteliselt mölavaba mängu eest,ärge siis kohe neljandasse tagasi kukkuge edu. Kohtunikuga ma arvan,et võis üldjoontes rahule jääda.Järgmisena siis Rock,nu kui sealt ka midagi ei tule... siis ... jah...
nagu ma aru sain jäi aspen:luunja mäng 6:4 kodumeeskonna kasuks.vöiks vist öelda,et kui me täna tabivere ära vöidame on siis selleks aastaks asjad paika loksunud.
nagu ma aru sain jäi aspen:luunja mäng 6:4 kodumeeskonna kasuks.vöiks vist öelda,et kui me täna tabivere ära vöidame on siis selleks aastaks asjad paika loksunud.
mis mõttes et teie esimene otepää teine ja kes kolmas?
Piisab viigist, andke Tabiverele parem võimalus Luunjat püüda
Aga me siis III liigas, kui see tulemus nii on.
Kommentaar