Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4.Liiga Lõuna Alagrupi tulemused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Oh seda optimismi, mis mõne mehe seest õhkab...

Nägin ise samuti Haservi-Tabivere 1. poolaega ja kuigi tõesti seis oli siis 2:1, siis miskipärast hilisem 6:1 mind eriti ei üllatanud, mängupildi järgi täiesti vääriline skoor ütleks.

Haserv on siin liigas teistest tehniliste oskuste poolest kindlasti peajagu üle ja igati väärivad liiga võitu. See, et meie suutsime korra neid üllatada, oli suhteliselt juhuste kokkusattumus ja veidi ka õnne, et oma trumbid ära oskasime kasutada.

Teeksin omalt poolt ka väikse ennustuse, et kolmanda koha kokkuvõttes saab Rock&Roll, sest neil ikkagi kolm mängu tabeli teise otsa meeskondadega ees ning kui suudetakse nendest maksimum võtta, on šansid päris head. Luunja on näidanud suhteliselt kesiseid tulemusi viimasel ajal, loomulikult kui suudetakse ennast kokku võtta, siis vaja ainult paar punkti saada, et säilitada 3. koht. Neil pole aga ühtegi kerget mängu tulemas. Tabivere peab lihtsalt kõik võitma, mis pole muidugi võimatu, aga eks me näe, Otepäält pole küll kellelgi kergeid punkte loota, sest spordimeestena niisama nalja me kindlasti kuhugi tegema ei lähe

Kommentaar

Algselt postitas jaak101 Vaata postitust
      Oh seda optimismi, mis mõne mehe seest õhkab...

Nägin ise samuti Haservi-Tabivere 1. poolaega ja kuigi tõesti seis oli siis 2:1, siis miskipärast hilisem 6:1 mind eriti ei üllatanud, mängupildi järgi täiesti vääriline skoor ütleks.

Haserv on siin liigas teistest tehniliste oskuste poolest kindlasti peajagu üle ja igati väärivad liiga võitu. See, et meie suutsime korra neid üllatada, oli suhteliselt juhuste kokkusattumus ja veidi ka õnne, et oma trumbid ära oskasime kasutada.

Teeksin omalt poolt ka väikse ennustuse, et kolmanda koha kokkuvõttes saab Rock&Roll, sest neil ikkagi kolm mängu tabeli teise otsa meeskondadega ees ning kui suudetakse nendest maksimum võtta, on šansid päris head. Luunja on näidanud suhteliselt kesiseid tulemusi viimasel ajal, loomulikult kui suudetakse ennast kokku võtta, siis vaja ainult paar punkti saada, et säilitada 3. koht. Neil pole aga ühtegi kerget mängu tulemas. Tabivere peab lihtsalt kõik võitma, mis pole muidugi võimatu, aga eks me näe, Otepäält pole küll kellelgi kergeid punkte loota, sest spordimeestena niisama nalja me kindlasti kuhugi tegema ei lähe
      see kolmas koht on jah veits küsitav.luunja,rock ja tabivere oskavad kuidagi üllatada seal kus seda köige vähem oodata.nädalavahetusel saab köik selgeks..ahjaa..kui see teadmine veits lohutab tabiveret siis laupäeval oleme luunja vastu parimas rivistuses ja teeme köik omalt poolt selleks,et liiga kotti panna.ja alustuseks sobiks selleks vöit luunja üle.kellel aega ja viitsimist tulge vaatama,kindel on,et tuleb suht raju andmine.
      nr 31

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
        ja ütlesin, moti viib maha kui nemad saavad sama asja eest penalti, mille eest me ei saa... nemad said penalti ja lõid 3:1, ja siis me enam ei mänginud, krt need lapsed on lollid
        Ega sinulgi need lokid just tarkust ei hinga...

Kommentaar

Algselt postitas FCTnr11 Vaata postitust
          ja ütlesin, moti viib maha kui nemad saavad sama asja eest penalti, mille eest me ei saa... nemad said penalti ja lõid 3:1, ja siis me enam ei mänginud, krt need lapsed on lollid
          Ma ei ole seljuhul ainuke loll, kui teil oli palju võimalusi enne seda siis poleks pidanud püssi põõsasse viskama, võimalus võita oleks ikka tulnud ju(järeldan sellest et teie jutu põhjal jätsite te nad kohati tugeva surve alla) kuigi ma mängu ei näinud. Oleks te viigipunktigi saanud siis ma usun et see oleks teile väga vajalik olnud, a see selleks, mai viitsi suud avada selle koha pealt enam
          FC Otepää II

Kommentaar

Ehk nüüd paneme selle asja ja arutelu lukku,keskendume viimse kolmele mängule
            Olen see kes olen

Kommentaar

kes on liiga parim v2ravakutt? Haservil on 20 v2ravat parim mees
              Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Otepääl on Raul Ojal 19 tabamust hetkel

Kommentaar

Viljar Arula R&R samuti 20 väravat.

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                    kes on liiga parim v2ravakutt? Haservil on 20 v2ravat parim mees
                    ma arvan,et see eluvend luunjast..mis ta oligi..villi,et sellel peaks küll olema kuskil 22..24
                    nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                      ma arvan,et see eluvend luunjast..mis ta oligi..villi,et sellel peaks küll olema kuskil 22..24
                      seda ta on jah

Kommentaar

JK Luunja – Tartu HaServ tore oleks,kui saaks löödud väravate arvu 100 peale.
                        FC Tabivere – FC Otepää sihuke nii ja naa mäng tuleb.tabiverel muu tulemus peale vöidu oleks jama.otepää koha pealt vöiks takistuseks saada teadmine,et edasipääs on garanteeritud.mis ei tähenda,et kaotama minnakse,aga ma arvan,et 110% endast ei hakata kah väljapigistama.pealegi hetkeseisuga vöib treener anda mänguaega nendele kes seda on vähem saanud ja nii need apsakad vöivad sisse tulla.pakun 2:2
                        FC Abja – JK Rock&Roll Löök rock vötab siit jöuga oma ära.1:3
                        Tartu Quattromed – FC Aspen eelistaks aspenit,vöit viimases mängus luunja üle on köva argument.2:4
                        Tõrva FC Warrior – JK Welco Elekter Warriori noored on viimastes mängudes suht hästi palli liikuma saand ja kuna elektrikute staaril on raske midagi üksi korda saata siis ma pakun 3:1 warriorile
                        Eesti Maaülikooli SK – FC Elva Puka ega siin vist söltub paljustki kes mis koosseisu kokku suudab ajada.emü on viimasel ajal väga nutuseid esitusi pakkund nii et ma ei imestaks,kui puka noored siit 3punni ära vötavad.pealegi,kui tabelit vaadata siis on neil abjaga mingi kana kitkuda.mis tähendab,et mot-i puuduses nad küll ei tohiks olla.2:1 pukale.
                        nr 31

Kommentaar

siis m2ngul ei anna temale yhtegi momenti ja m2ngime ainult serekovile
                          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
                            siis m2ngul ei anna temale yhtegi momenti ja m2ngime ainult serekovile
                            heeeeh heeeh

Kommentaar

Eesti Maaülikooli SK – FC Elva Puka ega siin vist söltub paljustki kes mis koosseisu kokku suudab ajada.emü on viimasel ajal väga nutuseid esitusi pakkund nii et ma ei imestaks,kui puka noored siit 3punni ära vötavad.pealegi,kui tabelit vaadata siis on neil abjaga mingi kana kitkuda.mis tähendab,et mot-i puuduses nad küll ei tohiks olla.2:1 pukale.
                              Hellyeaa, oli see vast hästi öeldud.

Kommentaar

JK Luunja – Tartu HaServ 5:1 ei vaja seletusi
                                FC Tabivere – FC Otepää pakun 4:2 aga ei tea kummale
                                FC Abja – JK Rock&Roll Löök rockil suht norm hoog sees tuleb 1:3
                                Tartu Quattromed – FC Aspen aspen jätkab lined kuid ka qmed oskab yllatada 3:3
                                Tõrva FC Warrior – JK Welco Elekter warrior teeb kolm kiiret väravat j welco lööb viimsel 5 minutil värava ja seis on 3:1
                                Eesti Maaülikooli SK – FC Elva Puka ega jah 0:1 arvan

Kommentaar

Working...
                                X